- 9 Mart 2015
- 164
- 158
- 23
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.401
T
yaklaşık iki aylık hamileyken benim de üç gün kahverengi lekelenmem oldu doktorum küçük kanamaların var evet dedi progestan verdi on gün felan kullandım geçti,şuan 18. Haftama girecem çok şükür.ilk aylarda sık yaşanılan bi durummuş dinlenmene bak.
ben normal diye düşünüyorum.öyle fazla kanaman yoksa.bol bol dilen canım.İnş.birşey olmaz
Canim,ağriyla birlikte kanama,lekelenme olursa dr'unuza başvurun diyorlar.Sen de gitmissin zaten.Benim olmadı Cok şükür ama hamile bir arkadaşımın oluyordu,o da senin gibi progestan kullanıyordu.Onun bitti lekelenmeleri,progestan'i da bıraktı.Simdi turp gibi masallah 7.ayina girmek üzere.
BEnim ki yakın bi yer olursa sorun çikarmaz da zor yani.
Bunlardan ben de istiyorum mutlaka cok guzel duruyor bence. Nerde nasıl yaptirdin canim?
Ne çok şey atlattmissin maasallah ne guclusun. Bu bebek sana uğur getirsin bundan sonra hiçbir sıkıntın kalmasın insallahvalla kız öyleyim haaa patronum diyorki sen çalışmak istersen bi hastane öncesi danışmanı olarak çalış diyo bana
ama ne yapayım ya annemin kulakları çınlasın marazlı köpek derdi bana 4 ameliyat geçirdim 1 i beze den,2. si troid kanserini alt ettim ,3 sü sesimi kaybettim ses tellerimde polip diye bişey vardı , 4. sü polip peşimi bırakmadı 4 yılda bir tekrarlayacak olan bi ameliyat bu narkoz manyağı oldum bir an önce bebek büyüsede amliyat olsam diyorum allahım dermansız dert vermesin inşallah korkulacak bişey değil o yüzden her boktan haberim var işte e etrafımdaki insanlarda bi hastalık olduğu zaman çok okurum araştırım manyaklık derecesinde oluyorum işte o yüzden beyin bilgisayar gibi artık
Ne çok şey atlattmissin maasallah ne guclusun. Bu bebek sana uğur getirsin bundan sonra hiçbir sıkıntın kalmasın insallah
Ben goztepe egitim araştırmaya gittim 13+6 da cinsiyetini söyledi. Dr un 2 adı vardı biri devrimdi. Unuttum adiniÇok merak ediyorum , cinsiyeti belli olsa da ismiyle sevsemCinsiyet belli olunca ismini de yazarım Özele gitsem , söylerlerdi şimdiye kadar , devlette ben biliyorum , bir kere bile bakmadı , cinsiyet için
Senin isim süsler de pek bir tatlı olmuş
TAMAM sordugumda haber veririm inş:)Doktora sorarsan ne cevap verdiğini bana da söyler misin? Merak ettim neden olduğunu
Hamile kalmadan önce olmazdı. Son 1-2 haftadır böyle. Normal olduğunu düşünüyorum o yüzden takmiyorum kafaya. Tükürük salgisinin artmasıyla alakali bir şey bence.
kızlar burun tıkanıklığı bu haftalar itibariyle bir çok hamilede başlıyor gebeliğe bağlı olarak burun etlerimiz şişiyormuş bilgilerinize arz olunur
kızlar burun tıkanıklığı bu haftalar itibariyle bir çok hamilede başlıyor gebeliğe bağlı olarak burun etlerimiz şişiyormuş bilgilerinize arz olunur
Sabahları ağız suyunun akma nedenleri başında az öncede bahsettiğimiz gibi parazitler gelmektedir. Fakat bağırsak parazitleri dışında ağızdan salya akmasının nedenleri arasında burundan nefes almayı zorlaştıran sorunlarda yer almaktadır.
Sabahları ağız suyu akma sebeplerinden bir diğeri de mide ve yemek borusunda yaşanan problemlerdir. Mide ve yemek borusu sorunları da ağızdan salya gelmesi nedenleri arasında diğer sık rastlanır bir sorundur.
internetten arastırdım canım bak bu şekilde diyo sanırım bana uyan mide kısmı cünkü hamileliğim boyunca mide problemi yasadım
Sana da canim.Günaydın hanımlar Hayırlı Cumalar
sorma bende hamilelikten değil faranjitten çıkardım ya bu ay çok zor Allah yardımcımız olsunKizlar 4 aydir etmedigim kadar istifra ettim bu sabah. Bu gun evdeyim keyifle kahvaltimi yapiyordum durduramadim kendimi. Cok fenaydi. Allah hergun boyle cekenlerinize yardim etsin ne zormus. Insallah devam etmez ya. Naparim bu aydan sonra bebis buyumeye baslamisken
Doktorum magnezyum vermisti o agri icin ama 2 kere ictim baktum ishal yapio biraktimBen de ortopediye mi nereye gitsem diyordum demek ki normalmiş sanki sakatlanmışım da etksi devam ediyor gibi hatta cereyanda kalmış tutulmuşum gibi
Tesekkurler canimOo masallah tam bir hamile goruntusu ☺ama erken cikmis kiloya benzemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?