2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Teşekkür ederim. Bende 12 haftalık hamileyim şimdi akıntı kesildi ama ağrı devam ediyor.

Darısı başıma inşallah,akıntı kesildi ama ağrı devam ediyor Rabbim hepimizin bebilerini korusun inşallahh.

BEnim ki yakın bi yer olursa sorun çikarmaz da zor yani.

Bunlardan ben de istiyorum mutlaka cok guzel duruyor bence. Nerde nasıl yaptirdin canim?

face de bi kadın var karamel kara diye o yaptı kargoyla da yolladı valla benim bi face adresim var sadece bunun için açtım bebeğin patiklerini de ordan başka bi kadın yaptı getirttim valla

Ne çok şey atlattmissin maasallah ne guclusun. Bu bebek sana uğur getirsin bundan sonra hiçbir sıkıntın kalmasın insallah

Ben goztepe egitim araştırmaya gittim 13+6 da cinsiyetini söyledi. Dr un 2 adı vardı biri devrimdi. Unuttum adini

Hamile kalmadan önce olmazdı. Son 1-2 haftadır böyle. Normal olduğunu düşünüyorum o yüzden takmiyorum kafaya. Tükürük salgisinin artmasıyla alakali bir şey bence.

Sabahları ağız suyunun akma nedenleri başında az öncede bahsettiğimiz gibi parazitler gelmektedir. Fakat bağırsak parazitleri dışında ağızdan salya akmasının nedenleri arasında burundan nefes almayı zorlaştıran sorunlarda yer almaktadır.
Sabahları ağız suyu akma sebeplerinden bir diğeri de mide ve yemek borusunda yaşanan problemlerdir. Mide ve yemek borusu sorunları da ağızdan salya gelmesi nedenleri arasında diğer sık rastlanır bir sorundur.
internetten arastırdım canım bak bu şekilde diyo sanırım bana uyan mide kısmı cünkü hamileliğim boyunca mide problemi yasadım

kızlar burun tıkanıklığı bu haftalar itibariyle bir çok hamilede başlıyor gebeliğe bağlı olarak burun etlerimiz şişiyormuş bilgilerinize arz olunur

ya herbiyerimiz şişecek zaten burnumun eti şişse ne olur bebek sağlıklı olsun diye neredeyse bizi çürütecekler analık bu galiba hakkı ödenmemesi analığın

kızlar burun tıkanıklığı bu haftalar itibariyle bir çok hamilede başlıyor gebeliğe bağlı olarak burun etlerimiz şişiyormuş bilgilerinize arz olunur

Benim burun kanamalarım başladı bide içi doluyo temizliyim derken tekrar kanıyo demekki bundanmış teşekkürler.

benim midem çok bulanıyor ondan olabilir mi acaba

Kızlar bu bayan adanadaymış arkadaşlarım sipariş vermişler güzeldi bende burdan düşünüyorum kokulu taşmış çok tatlı durmuyor mu :)

Eklentiler

• image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar 4 aydir etmedigim kadar istifra ettim bu sabah. Bu gun evdeyim keyifle kahvaltimi yapiyordum durduramadim kendimi. Cok fenaydi. Allah hergun boyle cekenlerinize yardim etsin ne zormus. Insallah devam etmez ya. Naparim bu aydan sonra bebis buyumeye baslamisken

sorma bende hamilelikten değil faranjitten çıkardım ya bu ay çok zor Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…