2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar burun tıkanıklığı bu haftalar itibariyle bir çok hamilede başlıyor gebeliğe bağlı olarak burun etlerimiz şişiyormuş bilgilerinize arz olunur
Zaten kansizliktan tansiyon dusuklugunden nefes nefese kalip zor nefes aliyorum.birde o tikanmasin bir zahmet

Benim gobegim daha cikmadi ama bende zorlaniyorum.sirt ustu daha rahat geliyor ama bebek en iyi sol tarafa yatinca besleniyormus

Benim göbeğim şişiyor sertleşiyor artık ama sol tarafıma yattığımda gece boyunca kabus görüyorum.hamile yastığı mı alsam acaba diye düşünüyorum ayaklarım ağır geliyor bacak arama alıp uyurummm

Gecmis olsun canim. Cok korkmussundur. Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Bugun cuma bi hayir yap istersen iyi olur.

Hem de ne korktum canim. 2 tl istediler. Yok desim yoluma devam ederken cantami almaya calistilar, vericekain cantani ben bulucam simdi diyo,bi taraftan yalanci o... Diyo oburu... Cok kotuydu. Bir daha o guzergahi kullanmiycam,daha kalabalik yerlerden gidicem.

Cok tesekkurler. İyi dedin. Haklisin. Bugun bi hayir yapayim ben. Sagolasin,cuman mubarek olsun canim.

Bende iki ay araliksiz uyudum nerdeyse 24 saat uyuyordum.bulantim da daha devam ediyor hap icmeme ragmen bana misin demiyor...biz sefasini dogurunca surcez insallah ☺
Insallahh bakalim bu kez sakin bi cocuk olsun diorm ya kizim ck fena bide balik burcu gerekli gereksiz herseye agliooo bu boyle olmaz insallah :))

Yaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum
Ilk hamileliginse genelde gec gorunuyo canim cok yakinda cikar gobusun ben ilk hamileligimde 17 kilo almistim, zaten dogumda 8.5 kilo ile 10 kilo arasi kaybediyosun, sonra dikkat edince cabuk gidiyo kilolar, ben hastaneden ciktigimda 7 kilom kalmisti kaybedecek ve cok cabuk kaybettim bunda da ayni olur insallah

Senin de canim Allah razi olsun

Kızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.

günaydın kızlarrr ben galiba soğuk aldım burnum tıkalı boğazım yanıyorr ve başım sepet gibi uğulduyo sanki kafamın içi ne yapıcam hasta olmamam lazımmm

hayırlı evlat olur inş gözün aydınn bizde bi netleştirip şu fluluktan kurtulsak artıkk yaaaa

Biz doğurana kadar bunların kokusu gitmezmi

gitmesi daha iyi değilmi aslında çocuğa zarar verirmi kokusu bilemiyorum ki :) görüntüleri hoşuma gitti benim kokulu kokusuz önemli değil :)

günaydın kızlarrr ben galiba soğuk aldım burnum tıkalı boğazım yanıyorr ve başım sepet gibi uğulduyo sanki kafamın içi ne yapıcam hasta olmamam lazımmm

günaydın geçmiş olsun :) hemen portakal suyu , limon , elmalı kabuk tarçını kaynatıp içebilirmişsin birde ıhlamur :)

kızlar bebek için bez depolamayı düşünen varmı ben yavaş yavaş alim koyim diyorum her boydan bi kaç tane sonra bezi bitti ay alamadım ay çıkamadım telaşı olmaz hem indirime girdikçe alırım uygun olur

iş yerinde portakal zor limonda yoktur kesin elmalı tarçında elendi ıhlamur vardı sanırım ıhlamuru ne kadar içebilirm acaba

Kızlar bu bayan adanadaymış arkadaşlarım sipariş vermişler güzeldi bende burdan düşünüyorum kokulu taşmış çok tatlı durmuyor mu :)

evet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…