- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.421
Zaten kansizliktan tansiyon dusuklugunden nefes nefese kalip zor nefes aliyorum.birde o tikanmasin bir zahmetkızlar burun tıkanıklığı bu haftalar itibariyle bir çok hamilede başlıyor gebeliğe bağlı olarak burun etlerimiz şişiyormuş bilgilerinize arz olunur
Evet canim 2.bebeklerde daha erken cikiyormusTesekkurler canimikinci cocugum ya onun icin erken cikti sanirim
Kıskandım şimdiBen goztepe egitim araştırmaya gittim 13+6 da cinsiyetini söyledi. Dr un 2 adı vardı biri devrimdi. Unuttum adini
Mersiii canimmbacım sen manken misin yaaaaçok tatlısın.maaşallah
Benim gobegim daha cikmadi ama bende zorlaniyorum.sirt ustu daha rahat geliyor ama bebek en iyi sol tarafa yatinca besleniyormus
Bnm ilkten dolu hersey ama yinede alcm yavas yavas hep pempisli evdekiler :))tşk ederim canım ağız bezlerini annem yapıo saolsun
Gecmis olsun canim. Cok korkmussundur. Verilmis sadakan varmis kurtulmussun. Bugun cuma bi hayir yap istersen iyi olur.
Insallahh bakalim bu kez sakin bi cocuk olsun diorm ya kizim ck fena bide balik burcu gerekli gereksiz herseye agliooo bu boyle olmaz insallah :))Bende iki ay araliksiz uyudum nerdeyse 24 saat uyuyordum.bulantim da daha devam ediyor hap icmeme ragmen bana misin demiyor...biz sefasini dogurunca surcez insallah ☺
Ilk hamileliginse genelde gec gorunuyo canim cok yakinda cikar gobusunYaw birsuru gobus gordum ama benimki niye belli bile olmuyo ...kafam karisti dogumdan sonra yanlarimi eritmek daha kolay olur yoksa gobegimi cunku ben popodan ve yanlardan genisledim sanki bebisi orda tasiyorum
Kızlar bu bayan adanadaymış arkadaşlarım sipariş vermişler güzeldi bende burdan düşünüyorum kokulu taşmış çok tatlı durmuyor mu :)
Senin de canim Allah razi olsunHem de ne korktum canim. 2 tl istediler. Yok desim yoluma devam ederken cantami almaya calistilar, vericekain cantani ben bulucam simdi diyo,bi taraftan yalanci o... Diyo oburu... Cok kotuydu. Bir daha o guzergahi kullanmiycam,daha kalabalik yerlerden gidicem.
Cok tesekkurler. İyi dedin. Haklisin. Bugun bi hayir yapayim ben. Sagolasin,cuman mubarek olsun canim.
Kızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.
Biz doğurana kadar bunların kokusu gitmezmi
günaydın kızlarrr ben galiba soğuk aldım burnum tıkalı boğazım yanıyorr ve başım sepet gibi uğulduyo sanki kafamın içine yapıcam hasta olmamam lazımmm
gitmesi daha iyi değilmi aslında çocuğa zarar verirmi kokusu bilemiyorum ki :) görüntüleri hoşuma gitti benim kokulu kokusuz önemli değil :)
günaydın geçmiş olsun :) hemen portakal suyu , limon , elmalı kabuk tarçını kaynatıp içebilirmişsin birde ıhlamur :)
Kızlar bu bayan adanadaymış arkadaşlarım sipariş vermişler güzeldi bende burdan düşünüyorum kokulu taşmış çok tatlı durmuyor mu :)
bulantı da etkiliyodur belki bilemiyorum canım ama benim şikayetim reflübenim midem çok bulanıyor ondan olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?