- 15 Nisan 2015
- 102
- 96
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.441
Erkek mi istiyorsun :)Maşallah bebişine 41 kere. Bende de bır cıkıntı var ama anlayamadık kordon mu değil miii? Umutlansam mı umutlanmasamm mııı :/ bıtsın bu muallaklık
evet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım Eki Görüntüle 1542978
Gözün aydın canım,darısı bize olsunKızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.
ya bende zor nefes alıyorum ve midemde de sıkıntı var ,tamam buraya kadar normal de ben akabinde panik yapıyorum bunu napcaz..hele dün akşam sağlam nefesim azaldı gibi oldu son çare uyudum kaldım bir maden suyunu yudum yudum içipZaten kansizliktan tansiyon dusuklugunden nefes nefese kalip zor nefes aliyorum.birde o tikanmasin bir zahmet
Eveett teyzesi bende bukadar net görüneceğini düşünmemiştimAllah'ım bu ne tatlı bir görüntü.
Anneannesi çok istiyordu pipi görmeyi , ona gösterdi bunu al sana diyeResmen yigidin mali meydanda yani.. Ayip ayipbu kadar da alin size pipi denilmez ki canim cik cik cik :)))
Masallah bebisine allah saglikla kucaklamayi nasip etsin canim.
bu en son gittiğim 16 mayıstı birdahaki 13 haziranaEn son ultrason fotoğrafında daha belirginir dimi
çok tatlı görünüyorlar sende erken öğrenmişsin şanslıyızBen 12+3 iken tam bu pozisyonda görmüştüm kızımı
bundan bende kızıma yaptırdım kokusu odasını ferahlatıyor ve şık duruyo ama tabi bizimki dik durmuyo çünkü kızım onları tek tek iterek düşürüyor pıt pıt
kızlar bebek için bez depolamayı düşünen varmıben yavaş yavaş alim koyim diyorum her boydan bi kaç tane sonra bezi bitti ay alamadım ay çıkamadım telaşı olmaz hem indirime girdikçe alırım uygun olur
alt açma ve kundak nasıllar sizce
evet ben düşünüyorum. kampanyalara bakıyorum hep.
ıslak kaka emenlerden alayım diyorumkızıyo herkes daha erken diye.
Çok güzeller güle güle kullan canım.
canım ben kullanıyodum özelde bi doktor vermişti ama bu hafta devlette baska doktora gittim hiç geregi yok sana bi faydası olmaz bosuna içersin bence içme dedi bıraktım bnde ama eczane decavit diyince veriyo zaten mg hakkında bilgim yok kutu da yanımda deilGünaydın kızlar :)
Bır sorumolacak sıze ...
Presmesis kullanıyordum bitti doktorumu aradım Decavit verdi ama mg bısey demedı bende sormayı unutmusum o tekmı mg varmı ?
Aranızda kullanan varmı ?
henüz almadım ama alt açma kullanışlı olur mu bu şekilde düşünme aşamasındayım :)
bana 2-3 bardak içebilirsin dedi.iş yerinde portakal zor limonda yoktur kesin elmalı tarçında elendi ıhlamur vardı sanırım ıhlamuru ne kadar içebilirm acaba
Tabi ki hem inşallah genç kız olunca bile kullanır beyaz güzel renk :)evet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım Eki Görüntüle 1542978
Artık bugün öğrenirsin canım , bol şans
Ben de bilmiyorum cinsiyeti , rüyalarıma giriyor artık :)
Ama şimdiye kadar hiç bakmadı devletteki doktorlar cinsiyetine , daha belli olmaz diyip geçiştirdiler sürekli , 16.haftanın içinde yine gideceğim, o zaman da söylemezlerse özele gideceğim artık
Benim de günlerdir bel ağrım ve bacak ağrım geceleri uyutmuyor.. şimdiden belimiz böyle ise karnımız büyüdüğünde biz ne yapacağız kiHele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?
günaydın kasım anaları..umarım iyisinizdir..Cumamız mübarek olsun..güzel dualarınızda parkbyulunuzuda unutmayın
kulağım arkasında beze çıkmış acıyuor sabah..işe geldim arkadaşa gösterirken iyice inmiş..ne psikopat vücudum var benim yahu.
Insallah inşallahBende iki ay araliksiz uyudum nerdeyse 24 saat uyuyordum.bulantim da daha devam ediyor hap icmeme ragmen bana misin demiyor...biz sefasini dogurunca surcez insallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?