2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım Eki Görüntüle 1542978

bundan bende kızıma yaptırdım kokusu odasını ferahlatıyor ve şık duruyo ama tabi bizimki dik durmuyo çünkü kızım onları tek tek iterek düşürüyor pıt pıt

Gözün aydın canım,darısı bize olsun

Zaten kansizliktan tansiyon dusuklugunden nefes nefese kalip zor nefes aliyorum.birde o tikanmasin bir zahmet
ya bende zor nefes alıyorum ve midemde de sıkıntı var ,tamam buraya kadar normal de ben akabinde panik yapıyorum bunu napcaz..hele dün akşam sağlam nefesim azaldı gibi oldu son çare uyudum kaldım bir maden suyunu yudum yudum içip

Allah'ım bu ne tatlı bir görüntü .
Eveett teyzesi bende bukadar net görüneceğini düşünmemiştim
Resmen yigidin mali meydanda yani.. Ayip ayip bu kadar da alin size pipi denilmez ki canim cik cik cik :)))
Masallah bebisine allah saglikla kucaklamayi nasip etsin canim.
Anneannesi çok istiyordu pipi görmeyi , ona gösterdi bunu al sana diye
En son ultrason fotoğrafında daha belirginir dimi
bu en son gittiğim 16 mayıstı birdahaki 13 hazirana
Ben 12+3 iken tam bu pozisyonda görmüştüm kızımı
çok tatlı görünüyorlar sende erken öğrenmişsin şanslıyız

Günaydın kızlar :)
Bır sorumolacak sıze ...

Presmesis kullanıyordum bitti doktorumu aradım Decavit verdi ama mg bısey demedı bende sormayı unutmusum o tekmı mg varmı ?
Aranızda kullanan varmı ?

evet ben düşünüyorum. kampanyalara bakıyorum hep.
ıslak kaka emenlerden alayım diyorum kızıyo herkes daha erken diye.

evet ben düşünüyorum. kampanyalara bakıyorum hep.
ıslak kaka emenlerden alayım diyorum kızıyo herkes daha erken diye.

ilerde bez masraflarını biz düşünüceğimiz için herkess çok bilmişlik yapıyo işte valla ben alıcam şimdi en ucuzu 25-30 lira uyduruk bişey alamayacağmıza göre bence depolamak en mantıklısı

Günaydın kızlar :)
Bır sorumolacak sıze ...

Presmesis kullanıyordum bitti doktorumu aradım Decavit verdi ama mg bısey demedı bende sormayı unutmusum o tekmı mg varmı ?
Aranızda kullanan varmı ?
canım ben kullanıyodum özelde bi doktor vermişti ama bu hafta devlette baska doktora gittim hiç geregi yok sana bi faydası olmaz bosuna içersin bence içme dedi bıraktım bnde ama eczane decavit diyince veriyo zaten mg hakkında bilgim yok kutu da yanımda deil

iş yerinde portakal zor limonda yoktur kesin elmalı tarçında elendi ıhlamur vardı sanırım ıhlamuru ne kadar içebilirm acaba
bana 2-3 bardak içebilirsin dedi.
Bol bol iç demişti en başta bebeğin suyu artsın diye ben hemde hastaydım 5-6 bardak içiyordum sonra sordum abartıyormuyum diye okadara gerek ok 2-3 bardak yeter demişti :)
evet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım Eki Görüntüle 1542978
Tabi ki hem inşallah genç kız olunca bile kullanır beyaz güzel renk :)

Doktor konusunda ben de problem yaşadım canım. Birinin ikili ilişkilerini hiç beğenmedim, biri çok popüler bir doktordu tavsiye üzerine gittik öyle baştan savma muayene etti ki inanamadık. Ne kadar kısa sürerse, o kadar fazla hasta bakarım şeklinde düşünüp tamamen ticaret mantığıyla yaklaşıyordu. Hiç güven vermedi. Sadece cinsiyeti doğru görmüş. Büyük ihtimalle erkek demişti. Ama muayenesi hiç hoşuma gitmediği için söylediklerine itibar etmedim.

Şimdi özel hastanede bir doktora gidiyorum. Çok şükür sanırım doktorumu buldum. Bugün ikinci kez gittim. Bir öncekinde büyük ihtimalle erkek, 2 hafta sonra testler için geldiğinde tekrar bakarız demişti ve bugün kesinleştirdi. Yani doğru doktoru bulmak çok önemli yoksa bence devlet veya özel memnun kalmadıkça hiç bir farkı yok. Doktor olarak tecrübesi, yaklaşımı, karşı tarafı rahatlatabilmesi çok önemli. Ben doğumda kendimi ona emanet edicem. O odaya girerken aklımda en küçük bir soru işareti kalmamalı. Umarım sen de en kısa zamanda içine sinen bir doktorla karşılaşırsın canım. Öyle olunca cinsiyet dahil her şey yerli yerine oturuyor zaten:) Diğer türlü ne söylese şüpheyle bakıyorsun.

Hele ultrason icin yattığım o yataktan kalkamiyorum yardimsiz.Bebelerimizin bir agirligi da yok niye boyle olduysak,nerden çıktıysa bu bel agrisi? siyatik mı olduk ki?
Benim de günlerdir bel ağrım ve bacak ağrım geceleri uyutmuyor.. şimdiden belimiz böyle ise karnımız büyüdüğünde biz ne yapacağız ki

hamilelikte bir kulağımızın arkası kalmıştı ağrımayan, sen onu da tamamlamışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…