2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

valla mantıklısınız kızlar ama bence her ihtimale karşı yinede bi 20-24 haftayı bitirin almak için hani hevesdir eminim ama allah korusun her an her şeye hazırlıklı olmalıyız 5. ayın bitmesi ile başlarsınız almaya aceleniz o zaman yok biraz daha sabır lütfen bebeşlerimiz allah ın izniyle tam bi tutunsun inşallah ondan sonra hepimiz alırız hevesinizi kırmış gibi oldum ama kusuruma bakmayın ne olur

yok canım hemen şimdi almıyorum zaten 5 biter yavaş yavaş alır koyarım kenara ne olacağı belli olmaz daha çok erken ben henüz kıyafet falanda hiç bişey almadım sadece bakınıyorum 5-6 aylıkken almaya başlarım ancak

Çokk tatlı bunlar ben çok severim kokoş şeyleri ^_^ nereden canım bunlar bende bakınayım

instagramda fotoğrafda sayfasının adı yazıyor zaten by_mugedesign diye bir hanım :) fiyatta 20-25 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. kokulu hediyelik sabunlar vs. yapıyor

güzel. güle güle kullanın.
bir de tek kullanımlık olanlar var.
ev dışında daha pratik olabilir.taşıması daha kolay yer kaplamaz çantamızda.

teşk ederim biz zaten kış bebeği olacağımız için çok dışarı çıkmayız heralde henüz almadım fikir ediniyorum bakınıyorum bakalım

sana bayılıyorum okudukça yaa sürekli sorun ve hastalıklarından bahsediyorsun diyorum kızcagızda yok yok ama okdr tatlı bahsediyorsunki güldüyorsun beni kendiyle barışık insanlara bayılırım enerjine hayranım gökşen kardeş

haklısın tabi.ben de hatırlatıyorum kendime sık sık bunu aslında.
ama hiç söz dinlemiyorum işteiçim durmuyor

bence çok yer kapladığı için onun parasını kenara atmak daha mantıklı olabilir. bir de her ay kampanya yapıyorlar. mesela ben ayda bir carrefourdan 4lü paket alırdım 1 ay yeterdi. yetmediği zaman ebebek i takip edip oradan sipariş veriyordum. yine diğer marketler de illa ayda bir promosyon yapıyorlar. bir ay yakaladın mı diğer aya yetecek kadar alıp diğer ay yeniden almak daha mantıklı.

Benim normalde uyumuyorken de ağzıma su geliyor oda midemi bulandırıyor. hamileliği boyunca elinde selpakla gezmek zorunda olanları duymuştum oluyormuş. gece bende de fazlası ile oluyor malesef çok rahatsız edici ama yapıcak birşey yok buna sanırım

Ne mutlu seni çok iyi anlıyorum kız erkek farketmez ama insan sadece ne olduğunu merak ediyor, 2hafta ardarda gittim bi özele bi devlete öğrenebilirmiyim diye bu hafta gidersem 3olucak kendimi frenliyorum 3gün sonra 16 bitecek ultrasona göre 3,4gün önde hatta 17 içinde sayılırım ama en ufak bir ihtimal bile söylemediler sanırım bu forumda en son öğrenen ben olucam

Kızlar sizce şu bebek bakım çantaları varya genelde yandan askılı onların sırt çantası olanları daha kullanışlı olmazmı ben hep görüyorum çevrem de cocuk ayrı çanta ayrı perişan geziliyor :) Sizce hangisi kullanışlı ?

ooo adımı ezberlemişsin teşekkür ederim ayrıca enerji full tatlım bende hep pozitifim allah a şükür kilodan o kilodan çok mutlu mesut yaşıoruz kilo ben bebeğim eşim hastalıklarım amannnn şu anın bir daha geleceği yok o yüzden boşvermişim teşekkür ederim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…