- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.461
ilerde bez masraflarını biz düşünüceğimiz için herkess çok bilmişlik yapıyo işte valla ben alıcamşimdi en ucuzu 25-30 lira uyduruk bişey alamayacağmıza göre bence depolamak en mantıklısı
alt açma ve kundak nasıllar sizce
Çokk tatlı bunlar ben çok severim kokoş şeyleri ^_^ nereden canım bunlar bende bakınayımKızlar bu bayan adanadaymış arkadaşlarım sipariş vermişler güzeldi bende burdan düşünüyorum kokulu taşmış çok tatlı durmuyor mu :)
Yani sende bir dahaki randevunu almak istersin diye dedim :)Kıskandım şimdi
alt açma ve kundak nasıllar sizce
valla mantıklısınız kızlar ama bence her ihtimale karşı yinede bi 20-24 haftayı bitirin almak için hani hevesdir eminim ama allah korusun her an her şeye hazırlıklı olmalıyız 5. ayın bitmesi ile başlarsınız almaya aceleniz o zaman yok biraz daha sabır lütfen bebeşlerimiz allah ın izniyle tam bi tutunsun inşallah ondan sonra hepimiz alırız hevesinizi kırmış gibi oldum ama kusuruma bakmayın ne olur
Çokk tatlı bunlar ben çok severim kokoş şeyleri ^_^ nereden canım bunlar bende bakınayım
Yaaa çok güzel ya hem cinsiyet belli hem isim maşallah hiç kıskanmadımevet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım Eki Görüntüle 1542978
güzel. güle güle kullanın.
bir de tek kullanımlık olanlar var.
ev dışında daha pratik olabilir.taşıması daha kolay yer kaplamaz çantamızda.
sana bayılıyorum okudukça yaa sürekli sorun ve hastalıklarından bahsediyorsun diyorum kızcagızda yok yok ama okdr tatlı bahsediyorsunki güldüyorsun beni kendiyle barışık insanlara bayılırım enerjine hayranım gökşen kardeşgünaydın canım hayırlı cumalar inşallah ben 10 yıl önce ameliyat olmuştum kulağımın arkasındaki bezeden kurtuldum şimdi 2 tane daha var sivilce gibiler bi doğurayım onlardan da kurtulacağım inşallah
Tamam dikkatli bakarım isme bende instagram yokinstagramda fotoğrafda sayfasının adı yazıyor zaten by_mugedesign diye bir hanım :) fiyatta 20-25 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. kokulu hediyelik sabunlar vs. yapıyor
valla mantıklısınız kızlar ama bence her ihtimale karşı yinede bi 20-24 haftayı bitirin almak için hani hevesdir eminim ama allah korusun her an her şeye hazırlıklı olmalıyız 5. ayın bitmesi ile başlarsınız almaya aceleniz o zaman yok biraz daha sabır lütfen bebeşlerimiz allah ın izniyle tam bi tutunsun inşallah ondan sonra hepimiz alırız hevesinizi kırmış gibi oldum ama kusuruma bakmayın ne olur
ilerde bez masraflarını biz düşünüceğimiz için herkess çok bilmişlik yapıyo işte valla ben alıcamşimdi en ucuzu 25-30 lira uyduruk bişey alamayacağmıza göre bence depolamak en mantıklısı
Benim normalde uyumuyorken de ağzıma su geliyor oda midemi bulandırıyor. hamileliği boyunca elinde selpakla gezmek zorunda olanları duymuştum oluyormuş. gece bende de fazlası ile oluyor malesef çok rahatsız edici ama yapıcak birşey yok buna sanırımgünaydın annişlerr ufak bi problemim var sizinle paylaşmak istiyorum belki çözüm önerisi olan vardır ya da aynı şeyi yaşayan? uyuyrken salyam akıyoeskiden de olurdu ama arada sırada ve cok az ama hamilelikten bu yana hergün diyebilirim ve cok fazla akıyo normal mi sizce?
Ne mutlu seni çok iyi anlıyorum kız erkek farketmez ama insan sadece ne olduğunu merak ediyor, 2hafta ardarda gittim bi özele bi devlete öğrenebilirmiyim diye bu hafta gidersem 3olucak kendimi frenliyorum 3gün sonra 16 bitecek ultrasona göre 3,4gün önde hatta 17 içinde sayılırım ama en ufak bir ihtimal bile söylemediler sanırım bu forumda en son öğrenen ben olucamKızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.
instagramda fotoğrafda sayfasının adı yazıyor zaten by_mugedesign diye bir hanım :) fiyatta 20-25 arasıydı yanlış hatırlamıyorsam. kokulu hediyelik sabunlar vs. yapıyor
hayırlı evlat olur inş gözün aydınn bizde bi netleştirip şu fluluktan kurtulsak artıkk yaaaa
sana bayılıyorum okudukça yaa sürekli sorun ve hastalıklarından bahsediyorsun diyorum kızcagızda yok yok ama okdr tatlı bahsediyorsunki güldüyorsun beni kendiyle barışık insanlara bayılırım enerjine hayranım gökşen kardeş
tamam canım :)Tamam dikkatli bakarım isme bende instagram yokama olan birisi de bakarım
25 mi canım ya 25 ona verene kadar çocuğa 4 lü tulum alırımben harfin tanesini 2 tl ye yaptırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?