2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim de günlerdir bel ağrım ve bacak ağrım geceleri uyutmuyor.. şimdiden belimiz böyle ise karnımız büyüdüğünde biz ne yapacağız ki
Ahhh bilmiyorum,gecer belki diye umut ediyorum Bacağının arasına yastık alıp sol tarafına dogru yatmaya çalış tatlim.Gebeler icin Ozel bacak arası yastıkları da var,onlardan da alabiliriz.En buyuk sıkıntımız bu olsun

çocuğu taşıyorken sırt çantasını çıkartmak sıkıntılı oluyor. ya da içinden bir şey bulmak. yandan taşınan çantalarda ise elini atıp aradığını buluyorsun. çok daha fazla gözü oluyor onlar. çocuk ağladı mı at elini çantaya çıkart emziği.

Yaaa çok güzel ya hem cinsiyet belli hem isim maşallah hiç kıskanmadım

hep ilkleri yaşıorum burada ben ilk cinsiyeti ben öğrendim galiba ilk thereket hissetme ilk 2 li testi ben yaptırdım sayfada ilk tetanozu vurulacak olan da bendim bugün kaçtım hehehe okul da da aşıdan kaçardım zaten pazartesiye kaldı artık tetanoz aşısı

çanta yerine kocanı taşıyacaksın tatlım o işe güzel yarıyorlar

2 miiii ben öykü + tablası + yanında kuzu biblosunu 20 tlye aldım pahalıya mı almışım sankiiii

ben anlamam benimki sade bişey ki 15-16 yaşında da ev de bi yerlerde durabilsin diye kuzu biblosunu 16 yaşında ne yapacak ki kız o gencecik kız olunca heheh hiç bişey bulamasam odasının kapısına yapıştırırım

sagol cnm benım gıttım aldım :)
Tsekkurler

Kızlar bende besık falan bakıyorum :))
Cok guzel bır odası olsun ıstıyorum ıns....
Cok enteresan bıldgınız besık yerlerı varmı

bi teklifim var size kızlar facebookdan arkadaş olarak eklemek isteyen olursa TC gokşen Ozlen olarak arattırdığınızda ağızları 1 metre açık bi bi çift görürseniz o benim eklemek isteyen olursa ekleyin lütfen

Canim gebelikte ağız mukozası artabiliyormus,benim de baslarda Cok oluyordu ki ben daha oncesinde hic hatırlamıyorum öle birsey.

Darısı bana cinsiyet ve isim hususunda çünkü aşıda aynı hislerle davranamayacağımmm bende tırsıyorum aşıdan

aramizda nerdeyse 1 ay var normaldir senin boyle olman cnm...ben 1 sn uyusam bile ruya goruyorum sanirim hamilelikte artiyor ruya gorme...hamile hastigida aldim ama surekli kullanmiyorum...esimi yataktan atman lazim kullanmak icin cunku saga sola donerken o yastigida tasimam lazim

Ay canım hakikaten sabır testi gibi olmuş durum. Peki erken diyip de mi bir tahminde bulunmuyorlar, yoksa bebek mi kendini göstermiyor?

Yok canim bence en son ben ogrenicem 20.hafta detaylı ultrason da soyleyeceklermis 1 temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…