- 18 Şubat 2015
- 1.026
- 1.081
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.481
Ahhh bilmiyorum,gecer belki diye umut ediyorumBenim de günlerdir bel ağrım ve bacak ağrım geceleri uyutmuyor.. şimdiden belimiz böyle ise karnımız büyüdüğünde biz ne yapacağız ki
Kızlar sizce şu bebek bakım çantaları varya genelde yandan askılı onların sırt çantası olanları daha kullanışlı olmazmı ben hep görüyorum çevrem de cocuk ayrı çanta ayrı perişan geziliyor :) Sizce hangisi kullanışlı ?
Yaaa çok güzel ya hem cinsiyet belli hem isim maşallah hiç kıskanmadım
Kızlar sizce şu bebek bakım çantaları varya genelde yandan askılı onların sırt çantası olanları daha kullanışlı olmazmı ben hep görüyorum çevrem de cocuk ayrı çanta ayrı perişan geziliyor :) Sizce hangisi kullanışlı ?
2 miiii ben öykü + tablası + yanında kuzu biblosunu 20 tlye aldım pahalıya mı almışım sankiiii25 mi canım ya 25 ona verene kadar çocuğa 4 lü tulum alırımben harfin tanesini 2 tl ye yaptırdım
tamam canım :)
hadi yaaa sen paylaş nerden yaptırdıysan bence
2 miiii ben öykü + tablası + yanında kuzu biblosunu 20 tlye aldım pahalıya mı almışım sankiiii
canım ben kullanıyodum özelde bi doktor vermişti ama bu hafta devlette baska doktora gittim hiç geregi yok sana bi faydası olmaz bosuna içersin bence içme dedi bıraktım bnde ama eczane decavit diyince veriyo zaten mg hakkında bilgim yok kutu da yanımda deil
bi teklifim var size kızlar facebookdan arkadaş olarak eklemek isteyen olursa TC gokşen Ozlen olarak arattırdığınızda ağızları 1 metre açık bi bi çift görürseniz o benim eklemek isteyen olursa ekleyin lütfen
Bende de faranjit vat.bogazima her fis fis sıkmam da cikariyorum.balli ilik su iyi geliyor tavsiye ederimsorma bende hamilelikten değil faranjitten çıkardım ya bu ay çok zor Allah yardımcımız olsun
Canim gebelikte ağız mukozası artabiliyormus,benim de baslarda Cok oluyordu ki ben daha oncesinde hic hatırlamıyorum öle birsey.günaydın annişlerr ufak bi problemim var sizinle paylaşmak istiyorum belki çözüm önerisi olan vardır ya da aynı şeyi yaşayan? uyuyrken salyam akıyoeskiden de olurdu ama arada sırada ve cok az ama hamilelikten bu yana hergün diyebilirim ve cok fazla akıyo normal mi sizce?
bi teklifim var size kızlar facebookdan arkadaş olarak eklemek isteyen olursa TC gokşen Ozlen olarak arattırdığınızda ağızları 1 metre açık bi bi çift görürseniz o benim eklemek isteyen olursa ekleyin lütfen
Darısı bana cinsiyet ve isim hususunda çünkü aşıda aynı hislerle davranamayacağımmm bende tırsıyorum aşıdanhep ilkleri yaşıorum burada ben ilk cinsiyeti ben öğrendim galiba ilk thereket hissetme ilk 2 li testi ben yaptırdım sayfada ilk tetanozu vurulacak olan da bendim bugün kaçtım hehehe okul da da aşıdan kaçardım zaten pazartesiye kaldı artık tetanoz aşısı
aramizda nerdeyse 1 ay var normaldir senin boyle olman cnm...ben 1 sn uyusam bile ruya goruyorum sanirim hamilelikte artiyor ruya gorme...hamile hastigida aldim ama surekli kullanmiyorum...esimi yataktan atman lazim kullanmak icin cunku saga sola donerken o yastigida tasimam lazimBenim göbeğim şişiyor sertleşiyor artık ama sol tarafıma yattığımda gece boyunca kabus görüyorum.hamile yastığı mı alsam acaba diye düşünüyorum ayaklarım ağır geliyor bacak arama alıp uyurummm
Ne mutlu seni çok iyi anlıyorum kız erkek farketmez ama insan sadece ne olduğunu merak ediyor, 2hafta ardarda gittim bi özele bi devlete öğrenebilirmiyim diye bu hafta gidersem 3olucak kendimi frenliyorum 3gün sonra 16 bitecek ultrasona göre 3,4gün önde hatta 17 içinde sayılırım ama en ufak bir ihtimal bile söylemediler sanırım bu forumda en son öğrenen ben olucam
Yok canim bence en son ben ogrenicem 20.hafta detaylı ultrason da soyleyeceklermis 1 temmuzdaNe mutlu seni çok iyi anlıyorum kız erkek farketmez ama insan sadece ne olduğunu merak ediyor, 2hafta ardarda gittim bi özele bi devlete öğrenebilirmiyim diye bu hafta gidersem 3olucak kendimi frenliyorum 3gün sonra 16 bitecek ultrasona göre 3,4gün önde hatta 17 içinde sayılırım ama en ufak bir ihtimal bile söylemediler sanırım bu forumda en son öğrenen ben olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?