- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.501
İnsallah insallah ☺hayirli evlat olsunda gerisi onemli degik.cok sessiz sedasiz olmasin...ben okuloncesi ogretmeniyim be cocuklar gordum onkara tahammul ediyorsam kendi cocugum melek gibi gelir...bizimkiler akrep olacak sokturcam herkesiInsallahh bakalim bu kez sakin bi cocuk olsun diorm ya kizim ck fena bide balik burcu gerekli gereksiz herseye agliooo bu boyle olmaz insallah :))
Bazi markalar bazi bebeklere gitmiyormus, alerjik reaksiyon gosteriyormus, pisik yapiyormus vs vs. bir de ultrasonda kilo olcumleri kesin degil, iri denen bebek zayif bile dogabiliyor. Numaralar buyuk ya da kucuk olabilir.kızlar bebek için bez depolamayı düşünen varmıben yavaş yavaş alim koyim diyorum her boydan bi kaç tane sonra bezi bitti ay alamadım ay çıkamadım telaşı olmaz hem indirime girdikçe alırım uygun olur
çocuğu taşıyorken sırt çantasını çıkartmak sıkıntılı oluyor. ya da içinden bir şey bulmak. yandan taşınan çantalarda ise elini atıp aradığını buluyorsun. çok daha fazla gözü oluyor onlar. çocuk ağladı mı at elini çantaya çıkart emziği.
yanımdayken tabikii işi neçanta yerine kocanı taşıyacaksın tatlım o işe güzel yarıyorlar
daha almadım ama hoşuma gitti paylaşim dedim :)bayyıllldımmmm super cnm gule gule kullan
benimki alerjik büyük ihtimal ya tozda klimada öksürmeye başlıyorum işin kötüsü hamile olunca hafifde öksürdükçe idrar kaçıyorBende de faranjit vat.bogazima her fis fis sıkmam da cikariyorum.balli ilik su iyi geliyor tavsiye ederim
GöstermiyorAy canım hakikaten sabır testi gibi olmuş durum. Peki erken diyip de mi bir tahminde bulunmuyorlar, yoksa bebek mi kendini göstermiyor?
Ayy bilirim o duuyguyu.hastanede yatarken nefes alamiyorum diye telaslandim ekg cekindim birsey cikmadi..benimde midem de sorun var arada kramp giriyor yine nefes alamiyorum.okulla evin arasi 5 dakika ama eve gelene kadar nefesim tukeniyor.dusun birde asansor var....ben ilerki aylari dusunwmiyorum sonumuz pek hayir gozukmuyorya bende zor nefes alıyorum ve midemde de sıkıntı var ,tamam buraya kadar normal de ben akabinde panik yapıyorum bunu napcaz..hele dün akşam sağlam nefesim azaldı gibi oldu son çare uyudum kaldım bir maden suyunu yudum yudum içip
Ayy oyle deme yaa ben 16.haftayi bekliyorum gecer diyeInsallah inşallah17. Haftaya girdim hala kusuyorum
Bende ogretmen oldugum icin kronik arada bir oluyor ama oksurmuyorum.peki ilac kullaniyor musun.doktor bana 1 bardaga 1 cay kasigi karbonat at onu gargara yap demisti...sabahlari bogazim cok agriyoroda mantıklı bir yandan kendimi sokakta avmde hayal edip düşününce sırtta daha mı kolay diyorum ama yandan daha iyi gibi :)
yanımdayken tabikii işi ne
daha almadım ama hoşuma gitti paylaşim dedim :)
benimki alerjik büyük ihtimal ya tozda klimada öksürmeye başlıyorum işin kötüsü hamile olunca hafifde öksürdükçe idrar kaçıyordoktor ona normal dedi gerçi de :)
şu evimi, bi temizleyeyim tabi totişi kaldırabilirsem hafta sonu pazartesi fotolarını atıcam size evimin dekorasyonunun ki bebek odası ile ilgili bilgi de verirsiniz hem
bulantı da etkiliyodur belki bilemiyorum canım ama benim şikayetim reflü
GöstermiyorGeçen sefer çikolata yemkten içim kıyıldı nafile kılını kıpırdatmıyor
Umarim benim gibi olmazAyy oyle deme yaa ben 16.haftayi bekliyorum gecer diye
Ya ben geçen haftalarda elektrikli süpürgeyi çalıştırdım halıyı ,2 kanepe ,yerleri çektim ertesi gün belim acayip ağrıdı...Ütü,makina doldurup boşaltma ,tezgah temizliği,yemek ,toz alma vs. zor gelmiyor ama artık ortalığı süpüremiyorum...Esasında çok yormayalım kendimizi ,evimiz toz içinde kalsa da hamileyiz biz :)Hepimiz ev temizlemeden muzdaribiz galibaValla zor oluyo hamileyken iş yapmak, bende ha bire erteliyorum, bakalım nereye kadar
Hepimiz ev temizlemeden muzdaribiz galibaValla zor oluyo hamileyken iş yapmak, bende ha bire erteliyorum, bakalım nereye kadar
Ya ben geçen haftalarda elektrikli süpürgeyi çalıştırdım halıyı ,2 kanepe ,yerleri çektim ertesi gün belim acayip ağrıdı...Ütü,makina doldurup boşaltma ,tezgah temizliği,yemek ,toz alma vs. zor gelmiyor ama artık ortalığı süpüremiyorum...Esasında çok yormayalım kendimizi ,evimiz toz içinde kalsa da hamileyiz biz :)
İnsallah ya.peki ilac kullanmana ragmen mi kusuyorsun.bende hergun kusmuyorum cunku ilac kullaniyorumUmarim benim gibi olmazAma iyi haber artık hergün kusmuyorum :) Bir iyi bir kötü gidiyor iste
Gözünüz aydinnn tatlimKızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?