2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Insallahh bakalim bu kez sakin bi cocuk olsun diorm ya kizim ck fena bide balik burcu gerekli gereksiz herseye agliooo bu boyle olmaz insallah :))
İnsallah insallah ☺hayirli evlat olsunda gerisi onemli degik.cok sessiz sedasiz olmasin...ben okuloncesi ogretmeniyim be cocuklar gordum onkara tahammul ediyorsam kendi cocugum melek gibi gelir...bizimkiler akrep olacak sokturcam herkesi

Bazi markalar bazi bebeklere gitmiyormus, alerjik reaksiyon gosteriyormus, pisik yapiyormus vs vs. bir de ultrasonda kilo olcumleri kesin degil, iri denen bebek zayif bile dogabiliyor. Numaralar buyuk ya da kucuk olabilir.
Bence surekli zaten kampanya yapiyorlar, dogunca hangisinde rahat ederse ondan devam ederiz.

oda mantıklı bir yandan kendimi sokakta avmde hayal edip düşününce sırtta daha mı kolay diyorum ama yandan daha iyi gibi :)
çanta yerine kocanı taşıyacaksın tatlım o işe güzel yarıyorlar
yanımdayken tabikii işi ne
bayyıllldımmmm super cnm gule gule kullan
daha almadım ama hoşuma gitti paylaşim dedim :)
Bende de faranjit vat.bogazima her fis fis sıkmam da cikariyorum.balli ilik su iyi geliyor tavsiye ederim
benimki alerjik büyük ihtimal ya tozda klimada öksürmeye başlıyorum işin kötüsü hamile olunca hafifde öksürdükçe idrar kaçıyor doktor ona normal dedi gerçi de :)

Ayy bilirim o duuyguyu.hastanede yatarken nefes alamiyorum diye telaslandim ekg cekindim birsey cikmadi..benimde midem de sorun var arada kramp giriyor yine nefes alamiyorum.okulla evin arasi 5 dakika ama eve gelene kadar nefesim tukeniyor.dusun birde asansor var....ben ilerki aylari dusunwmiyorum sonumuz pek hayir gozukmuyor

Bende ogretmen oldugum icin kronik arada bir oluyor ama oksurmuyorum.peki ilac kullaniyor musun.doktor bana 1 bardaga 1 cay kasigi karbonat at onu gargara yap demisti...sabahlari bogazim cok agriyor

Hepimiz ev temizlemeden muzdaribiz galiba Valla zor oluyo hamileyken iş yapmak, bende ha bire erteliyorum, bakalım nereye kadar

Hepimiz ev temizlemeden muzdaribiz galiba Valla zor oluyo hamileyken iş yapmak, bende ha bire erteliyorum, bakalım nereye kadar
Ya ben geçen haftalarda elektrikli süpürgeyi çalıştırdım halıyı ,2 kanepe ,yerleri çektim ertesi gün belim acayip ağrıdı...Ütü,makina doldurup boşaltma ,tezgah temizliği,yemek ,toz alma vs. zor gelmiyor ama artık ortalığı süpüremiyorum...Esasında çok yormayalım kendimizi ,evimiz toz içinde kalsa da hamileyiz biz :)

ben sadece çamaşırı yıkıyorum kurutmaya atıyorum çıkarıp koltuğa yığıyorum katlıyorum ortada bırakıyorum eşim sepeti alıp herşeyi yerine yerleştiriyor çünkü çok yorulmuş oluyorum :) çarşafları söküyorum alıp sepete götürüyorum yenileri dolaptan çıkarıp yatağın üstüne koyuyorum kocamı çağırıyorum ben yastık kılıflaırnı o yorganı geçiriyor sonra yatıyorum çünkü çok yoruluyorum tuvaleti lavaboyu çif çamaşır suyu ile güzel temizliyorum duşun ahizesi ile güzel duruluyorum banyoyu ıslak bırakıp çıkıorum çünkü çok yorulmuş oluyorum eşim elince çek çek ile yerleri kuruluyor peşimden sadece mutfakta yorulmuyorum çünkü kocamı mutfağa sokunca daha çok yoruluyorum darmadağın yapıo saolsun hep peşimde garibim

4 aydır süpürgeyi elime almadım

Gözünüz aydinnn tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…