2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
:)nasip olursa haziran 17 de yani 21 haftalikken yaptiricam canimm..insaallah yazarim o gun

iyi haberlerini bekliyorum canım ben de o tarihlerde giderim herhalde:)

Ben ist.dayim 450tl ya yaptirdim ikiliyi ayrintiliyi bilmiyorum ama fark gercekten cok buykmus. Aslina bakarsan 450liralik pek bisi yaptiklari da yok ama ozel hst ne tutturursa onu aliyo iste. Biz de ilk heves yaptiriyoruz.
450 lira çok fazlaymış amaa ..20 liraya da aynı işlemi yapıyorlar .. ne derlerse desinler mecbur yaptırıyoruz işte..

Yorulman normal canim. Bedeninde bir beden daha var sonucta. Tasinmayi sen uzaktan seyrediceksin yardima mutlaka birilerini cagir sen elini surme bence. Bosuna tehlike yaratma.
nefes nefese kaliyorum resmen iki adimda
evi toparlamaya kimse gelmezde temizlige k.v eltim gelirse gelirler gelmezlerse is basa dusuyor

Insaall

Burdaki ozel hastanelerde yapilmiyor.mecburen ozel muayneye gidicez ...150 tl ise cok cok iyiymis
Bu arada biri detayli ultrason icin fiyat sormstu bn kizimda ozel gungoren hastanesnde 4 boyutlu renki ultrason icin 150 lra verdm bnce dier yerlere gore uygun doktorudaa cok bilgili ve o bi o kadar ilgli sevecen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…