- 26 Şubat 2015
- 399
- 448
- 303
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.901
:)nasip olursa haziran 17 de yani 21 haftalikken yaptiricam canimm..insaallah yazarim o gun
450 lira çok fazlaymış amaa ..20 liraya da aynı işlemi yapıyorlar .. ne derlerse desinler mecbur yaptırıyoruz işte..Ben ist.dayim 450tl ya yaptirdim ikiliyi ayrintiliyi bilmiyorum ama fark gercekten cok buykmus. Aslina bakarsan 450liralik pek bisi yaptiklari da yok ama ozel hst ne tutturursa onu aliyo iste. Biz de ilk heves yaptiriyoruz.
nefes nefese kaliyorum resmen iki adimdaYorulman normal canim. Bedeninde bir beden daha var sonucta. Tasinmayi sen uzaktan seyrediceksin yardima mutlaka birilerini cagir sen elini surme bence. Bosuna tehlike yaratma.
Allah kolaylik versin canim. Sen yine de yorma kendini.nefes nefese kaliyorum resmen iki adimda
evi toparlamaya kimse gelmezde temizlige k.v eltim gelirse gelirler gelmezlerse is basa dusuyor
iyi haberlerini bekliyorum canım ben de o tarihlerde giderim herhalde:)
Insaallah canim ben bide tedaviyle hamile kaldim ayni doktorumu bu yuzden degistirmedim mecbur el mahkum veriyoruz Allahtan cok degil ucretler 450 yi duyunca sukrettim ama veren var zor verebilen var yinede bebisler icin herseye deger bunada sukurr
450 lira çok fazlaymış amaa ..20 liraya da aynı işlemi yapıyorlar .. ne derlerse desinler mecbur yaptırıyoruz işte..
Off benimde taşınma işim var nasıl yapacaksamnefes nefese kaliyorum resmen iki adimda
evi toparlamaya kimse gelmezde temizlige k.v eltim gelirse gelirler gelmezlerse is basa dusuyor
Aa bikac saat girmedm olanlara bak ya hc bbrm yok gruptan :))))Canım arkadaşlar face grubu kurdular da onu diyor parkbyull
Bu arada biri detayli ultrason icin fiyat sormstu bn kizimda ozel gungoren hastanesnde 4 boyutlu renki ultrason icin 150 lra verdm bnce dier yerlere gore uygun doktorudaa cok bilgili ve o bi o kadar ilgli sevecen :)))Burdaki ozel hastanelerde yapilmiyor.mecburen ozel muayneye gidicez ...150 tl ise cok cok iyiymis
Canim geldin mi Facebook grubuna?
Canim geldin mi Facebook grubuna?
Ben İyiyim canimKızlar nasılsınızzzzz?
Olur oyle bugun Cok yoğundukYeni gördüm :)
TaşınmakmıOff benimde taşınma işim var nasıl yapacaksamallah yardım eder inş
beğendim çok hoşsun güzel anne
Sagol tatlimbeğendim çok hoşsun güzel anne
Off benimde taşınma işim var nasıl yapacaksamallah yardım eder inş
Canim benim sagol
Arkadasım 41 kere masallah gercek bir İzmir kizisin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?