2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın herkese ,

Arada merak edip diğer anne Gruplarına bakıyorum , Haziran annelerine baktım biraz önce , herkes ya doğumu bekliyor ya da doğurmuş , o başlıkta şu an konuşulan konu doğum sancıları
Bebeğini kucağına almış olan anneler de ne tarifsiz bir mutluluk ,sürekli kızımı izliyorum,uyuyamıyorum yazmış biz de gelebilsek sağlıkla o günlere
Ben bazen hamile olduğuma inanamıyorum Bir şey hissetmediğimden henüz hareket olarak , aklıma geldikçe şaşırıp mutlu oluyorum sonra

Kızlar biraz araştırma yaptım , doğum iznine 31+1 de değil 32+1 de çıkabiliyormuşuz , buna göre ben 1 Ekim'de çıkabiliyorum ama kurban bayramı bittiği hafta çıkmak istiyorum , Sat'ı 3 gün geriden yazıp çıkarmazlar mı acaba ? :/
Yapılıyor mu acaba böyle şeyler ?

Ben burda hic devlete gitmedim.bir kerw hafta sonu hastanelik oldum sevk icin devlete gittik ultrason o kadar kotuydu ki hic bir sey belli degildi.ben ozEle gidiyorum 4 boyutlu ultrasonu var adamin fiyeti 55 tl ama ayrintili ultrasonu 5 dakika da yapiyormus o yuzden sehir disinda baska bir doktora gidicez onun muaynesi 300 tl mis.ayrintili ultrasona ek ucret odeniyor mu bilmiyorum

Bu arada biri detayli ultrason icin fiyat sormstu bn kizimda ozel gungoren hastanesnde 4 boyutlu renki ultrason icin 150 lra verdm bnce dier yerlere gore uygun doktorudaa cok bilgili ve o bi o kadar ilgli sevecen :)))
Kac yil once yaptirmistiniz....belki istanbulda uygun fiyat bulunur ama bizim gibi kucuk sehirlerde yasayanlarin isi zor.ben badka bir sehirw gidicem aytintili ultrason icin

Ogretmendin degil mi cnm sen ? Doguma 3 hafta kalaya kadar doktor raporlu calisabilirsin kalan 5 haftayi da dogumdan sonra kullanabilirsin.Bence bu rapor isi bize kalmis hamileligim zor geciyor dersen oncesinde rapor alirsin sonra dogum iznine ayrilirsin.

benim normalde eylül başı çıkmam lazım ama ben temmuz da çıkacağım yani doktora söyleyeceğim bana normal rapor yazsın diye 2 ay öncesinden ben zaten çok kiloluyum beek şimdiden zorlamaya başladı bile beni sağolsun kuşum

kızlarrr günaydın herkese :) biz dün doktor amcamıza gittik cinsiyetimizi öğrenmeye ama bizim sıpa kordonunu bacak arasına almıştı ne yaptıksak yönünü değiştiremedik.doktorumuz kız gbi dedi ama yinede alışverişe başlamayın 10 gün sonra tekrar bakalım dedi tabi bizz kızımmm diye sevmeye başladık boyumuz 10 cm olmuş herşey yolundaymış çokk şükür

Ben cikolata yiyorum girmeden isr yariyir galiba hep kipir kipir oluyor minnosum insallah rahatca gorursunuz
Bende çikolatalı bisküvi yedim midem bulan bulana ama işe yaradı :) Donmuş bu defa minisim gördük doya doya :) Ellerini salladı bize kafasını döndürdü ayyy çok güzeldi

Aman canım yok , ben hatta gitmemeye bakıyorum , benim hep dikkatli olmam gerekiyor
Bulabilirsem bir yerlerden heyet raporu alıp hiç başlamak istemiyorum seminer döneminden sonra
Sonrasında da uzuuuuun bir ücretsiz izne ayrılmak istiyorum , benden başka bakacak kimse yok burada,kimselere emanet edemem yavrumu :)

Maasallah kuzuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…