- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.921
Ben cikolata yiyorum girmeden isr yariyir galiba hep kipir kipir oluyor minnosum insallah rahatca gorursunuzKızlar Cümbür Cemaat hastanedeyiz dua edin yine kizimin poposunu izlemeyelim :) Inşallah döner bu defa velet
Kızlar Cümbür Cemaat hastanedeyiz dua edin yine kizimin poposunu izlemeyelim :) Inşallah döner bu defa velet
Ben burda hic devlete gitmedim.bir kerw hafta sonu hastanelik oldum sevk icin devlete gittik ultrason o kadar kotuydu ki hic bir sey belli degildi.ben ozEle gidiyorum 4 boyutlu ultrasonu var adamin fiyeti 55 tl ama ayrintili ultrasonu 5 dakika da yapiyormus o yuzden sehir disinda baska bir doktora gidicez onun muaynesi 300 tl mis.ayrintili ultrasona ek ucret odeniyor mu bilmiyorummemurlarda %70 ödeniyormuş galiba ..fark ondan olabilir mi diyecem ama burda memur olan çok kişi var birinden bu rakamı duymadım..bu kadar fark olunca ,millet niye bu kadar çok istiyorlar der ben de neden az diyorum ister istemez :) gidince göreceğiz artık boyut farkıdır dediğin gibi..
Kac yil once yaptirmistiniz....belki istanbulda uygun fiyat bulunur ama bizim gibi kucuk sehirlerde yasayanlarin isi zor.ben badka bir sehirw gidicem aytintili ultrason icinBu arada biri detayli ultrason icin fiyat sormstu bn kizimda ozel gungoren hastanesnde 4 boyutlu renki ultrason icin 150 lra verdm bnce dier yerlere gore uygun doktorudaa cok bilgili ve o bi o kadar ilgli sevecen :)))
Ogretmendin degil mi cnm sen ? Doguma 3 hafta kalaya kadar doktor raporlu calisabilirsin kalan 5 haftayi da dogumdan sonra kullanabilirsin.Bence bu rapor isi bize kalmis hamileligim zor geciyor dersen oncesinde rapor alirsin sonra dogum iznine ayrilirsin.Kızlar biraz araştırma yaptım , doğum iznine 31+1 de değil 32+1 de çıkabiliyormuşuz , buna göre ben 1 Ekim'de çıkabiliyorum ama kurban bayramı bittiği hafta çıkmak istiyorum , Sat'ı 3 gün geriden yazıp çıkarmazlar mı acaba ? :/
Yapılıyor mu acaba böyle şeyler ?
Ogretmendin degil mi cnm sen ? Doguma 3 hafta kalaya kadar doktor raporlu calisabilirsin kalan 5 haftayi da dogumdan sonra kullanabilirsin.Bence bu rapor isi bize kalmis hamileligim zor geciyor dersen oncesinde rapor alirsin sonra dogum iznine ayrilirsin.
Bepanthol gelinimiz eczacı o hediye etti 2kutuNe kullanıyorsun peki ?
Bende çikolatalı bisküvi yedim midem bulan bulana ama işe yaradı :) Donmuş bu defa minisim gördük doya doya :) Ellerini salladı bize kafasını döndürdü ayyy çok güzeldiBen cikolata yiyorum girmeden isr yariyir galiba hep kipir kipir oluyor minnosum insallah rahatca gorursunuz
Randevuyu erken saate bulunca karga kahvaltisini etmeden düştük yolla tonticim :) Hemen ekliyorum kizimin güzel fotolarinine kadar erken gitmişsiniz ay hadi güzel fotolarını beklioruzzzzz
Aman canım yok , ben hatta gitmemeye bakıyorum , benim hep dikkatli olmam gerekiyorOgretmendin degil mi cnm sen ? Doguma 3 hafta kalaya kadar doktor raporlu calisabilirsin kalan 5 haftayi da dogumdan sonra kullanabilirsin.Bence bu rapor isi bize kalmis hamileligim zor geciyor dersen oncesinde rapor alirsin sonra dogum iznine ayrilirsin.
Maasallah kuzunakızlarrr günaydın herkese :) biz dün doktor amcamıza gittik cinsiyetimizi öğrenmeye ama bizim sıpa kordonunu bacak arasına almıştı ne yaptıksak yönünü değiştiremedik.doktorumuz kız gbi dedi ama yinede alışverişe başlamayın 10 gün sonra tekrar bakalım deditabi bizz kızımmm diye sevmeye başladık boyumuz 10 cm olmuş herşey yolundaymış çokk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?