- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.941
CNM ben carsamba gunu gordum bebegimi pazqrtesi gunu tekrar gorecegim ama senin gibi tedirginim daha 3 gun oldu goreli ama her an bisey olacak diye cok korkuyorum cok normal hissettiklerin..Gunaydin guzel anneleer :)
Benim gibi tedirgin uyanan var mi. Bebegimi gormeye 8 gun kaldi bi ay olacak gorusmeyeli.. Bebegim iyidir, hersey yolundadir dimi. Olmasa agrim sizim olurdu.. Asermiyorum, belirtiler azaldi baya.. Of su bi hafta cabuk gecsin
CNM ben carsamba gunu gordum bebegimi pazqrtesi gunu tekrar gorecegim ama senin gibi tedirginim daha 3 gun oldu goreli ama her an bisey olacak diye cok korkuyorum cok normal hissettiklerin..
Gunaydin guzel anneleer :)
Benim gibi tedirgin uyanan var mi. Bebegimi gormeye 8 gun kaldi bi ay olacak gorusmeyeli.. Bebegim iyidir, hersey yolundadir dimi. Olmasa agrim sizim olurdu.. Asermiyorum, belirtiler azaldi baya.. Of su bi hafta cabuk gecsin
iyidir canım korkma bende aynı şüpheyle gidiyorum ayda 1 gitmeye başladığımdan beri iyi çok şükür korkma bol bol dua et elini karnına koy el musavvir çekmeye çalış :)
icime su serptiniz canim vallahiNe anlama geliyor ilk kez duyuyorum?
Hamile bayanlar ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah bu doğacak çocuk da bu esma-i İlahiye ile güzel ve sağlıklı olur.
İnsanı rahatlatıyor :)
canım burdaki yorumlara aldanma sen boşverrr :) bana herkes kız demişti burda yani kıza benzetmişlerdi ama erkek çıktı senın doktorun var sonuctaaa zamanı gelince ondan öğrenirsin. cunku ınsan ıster ıstemez kaptırıyor kendını.Kizlar benim 26 mayis da kontrolum vardi dr goremedi cinsiyeti. Bana ultrason kagidi verdi.kesin kararliyim pazartesi sirf cinsiyeti ogrenmek icin x bir ozel hastaneye gidicem.
Bana dr ultrason goruntusu verdi. Ben anlayamadim. Erkek mi, yoksa belli mi olmuyor... Anlamadim. Anlayan tecrubeli hanimlar bi yardim lutfen :)
Günaydın güzel anneler gününüz çok güzel geçsin inşallah :) lütfen bana bir cevap yazarmısınız çok mutsuzum3-4 gündür kasıklarım acayip ağrıyor sanki içerisinde şişkin bir balon var ve baskı yapıyor gibi sürekli sızlıyor çok korkuyorum
Günaydın güzel anneler gününüz çok güzel geçsin inşallah :) lütfen bana bir cevap yazarmısınız çok mutsuzum3-4 gündür kasıklarım acayip ağrıyor sanki içerisinde şişkin bir balon var ve baskı yapıyor gibi sürekli sızlıyor çok korkuyorum
Gunaydin guzel anneleer :)
Benim de ara ara kasık ağrım oluyo bazen hiç olmuyo ama bazende 2-3gün yatırıyo benimde adet olcakmışım gibi bide sezeryan yerim acıyo gibi sankiGünaydın güzel anneler gününüz çok güzel geçsin inşallah :) lütfen bana bir cevap yazarmısınız çok mutsuzum3-4 gündür kasıklarım acayip ağrıyor sanki içerisinde şişkin bir balon var ve baskı yapıyor gibi sürekli sızlıyor çok korkuyorum
ben şu kalp atışı dinleme cihazından alacaktım annem kafayı yersin kızım dedi düşündüm kadın beni iyi tanıyorOf sorma benimde haftaya Cumartesi. Deliricem! İyimi nasıl ne yapıyor nekadar büyüdü sorun varmı? Sorularrr Sorularrr. Biri bana Ultrason makinası alsınn
18 hafta normal belki göstermediyse emin olamamıştır ondan söylememiştir. 3 kiloda gayet iyi bence 4buçuk aylık sonuçtagünaydın güzel anneler ben de dün dr daydım daha küçük diye söylemedi cinsiyetini nie söylemiyorlar yaaa çok mu erken anlamadım ki... sanki baştan savıyorlar gibi geldi... bir de 3 kilo almışım gebelikten itibaren nie böyle hızlı kilo alıyom yaaa ççok canımı sıkıyor... sizlerde kilo durumu nasıl?
günaydın güzel anneler ben de dün dr daydım daha küçük diye söylemedi cinsiyetini nie söylemiyorlar yaaa çok mu erken anlamadım ki... sanki baştan savıyorlar gibi geldi... bir de 3 kilo almışım gebelikten itibaren nie böyle hızlı kilo alıyom yaaa ççok canımı sıkıyor... sizlerde kilo durumu nasıl?
Canım devlet hastanesine gidiyosan 19 haftadan önce söylemiyolar.3 kilo gayet iyi hızlı değilki çevremde 4 ayda 7 kilo alan arkadaşım var.gayet iyi bence geçen hafta tartıldım 3,5 almışım bende doktorum çok iyi dedi.günaydın güzel anneler ben de dün dr daydım daha küçük diye söylemedi cinsiyetini nie söylemiyorlar yaaa çok mu erken anlamadım ki... sanki baştan savıyorlar gibi geldi... bir de 3 kilo almışım gebelikten itibaren nie böyle hızlı kilo alıyom yaaa ççok canımı sıkıyor... sizlerde kilo durumu nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?