2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin guzel anneleer :)
Benim gibi tedirgin uyanan var mi. Bebegimi gormeye 8 gun kaldi bi ay olacak gorusmeyeli.. Bebegim iyidir, hersey yolundadir dimi. Olmasa agrim sizim olurdu.. Asermiyorum, belirtiler azaldi baya.. Of su bi hafta cabuk gecsin

CNM ben carsamba gunu gordum bebegimi pazqrtesi gunu tekrar gorecegim ama senin gibi tedirginim daha 3 gun oldu goreli ama her an bisey olacak diye cok korkuyorum cok normal hissettiklerin..

CNM ben carsamba gunu gordum bebegimi pazqrtesi gunu tekrar gorecegim ama senin gibi tedirginim daha 3 gun oldu goreli ama her an bisey olacak diye cok korkuyorum cok normal hissettiklerin..

Ah annelik ic guduleri ah
Ama iyidir dimi, iyi olmasa bi sorunum olurdu. Kasik batmalari ve ara sira olan bulantilar disinda belirtim yok..

iyidir canım korkma bende aynı şüpheyle gidiyorum ayda 1 gitmeye başladığımdan beri iyi çok şükür korkma bol bol dua et elini karnına koy el musavvir çekmeye çalış :)

iyidir canım korkma bende aynı şüpheyle gidiyorum ayda 1 gitmeye başladığımdan beri iyi çok şükür korkma bol bol dua et elini karnına koy el musavvir çekmeye çalış :)

icime su serptiniz canim vallahi Ne anlama geliyor ilk kez duyuyorum?

canım burdaki yorumlara aldanma sen boşverrr :) bana herkes kız demişti burda yani kıza benzetmişlerdi ama erkek çıktı senın doktorun var sonuctaaa zamanı gelince ondan öğrenirsin. cunku ınsan ıster ıstemez kaptırıyor kendını.

Günaydın güzel anneler gününüz çok güzel geçsin inşallah :) lütfen bana bir cevap yazarmısınız çok mutsuzum 3-4 gündür kasıklarım acayip ağrıyor sanki içerisinde şişkin bir balon var ve baskı yapıyor gibi sürekli sızlıyor çok korkuyorum

benimde oluyor ağrı o balon hisside var bebekler büyüyor rahime baskı yapıyor ondan oluyor büyük ihtimal kasık ağrısını sordum doktora oda büyüyor rahim demişti :)
Korkma yani leke filan yoksa kasık ağrısıda dayanamıyacağın bir boyutta değilse :)

o hep oluyor canım bende de çok oluyo kasık ağrısı batmalar sızlamalar rahimin genişlemesinden kaynaklı herşey yolunda bende sende sıkma canını eminim normal bi sancıdır

Of sorma benimde haftaya Cumartesi. Deliricem! İyimi nasıl ne yapıyor nekadar büyüdü sorun varmı? Sorularrr Sorularrr. Biri bana Ultrason makinası alsınn

günaydın güzel anneler ben de dün dr daydım daha küçük diye söylemedi cinsiyetini nie söylemiyorlar yaaa çok mu erken anlamadım ki... sanki baştan savıyorlar gibi geldi... bir de 3 kilo almışım gebelikten itibaren nie böyle hızlı kilo alıyom yaaa ççok canımı sıkıyor... sizlerde kilo durumu nasıl?

Benim de ara ara kasık ağrım oluyo bazen hiç olmuyo ama bazende 2-3gün yatırıyo benimde adet olcakmışım gibi bide sezeryan yerim acıyo gibi sankidoktorum ilk zamanlar yerleşme ağrısı demişti.

Of sorma benimde haftaya Cumartesi. Deliricem! İyimi nasıl ne yapıyor nekadar büyüdü sorun varmı? Sorularrr Sorularrr. Biri bana Ultrason makinası alsınn
ben şu kalp atışı dinleme cihazından alacaktım annem kafayı yersin kızım dedi düşündüm kadın beni iyi tanıyor düşünmemeye çalışıyorum bazen karnım daha sert bazen daha yumuşak bunları bile soruyorum doktora ama işte dayanacağız birdahaki randevu taaaaaaaaaaaaa 26 haziran

18 hafta normal belki göstermediyse emin olamamıştır ondan söylememiştir. 3 kiloda gayet iyi bence 4buçuk aylık sonuçta

18 haftaya nasıl küçük diyolar kii yaa devtlete mi gidiyosun

Canım devlet hastanesine gidiyosan 19 haftadan önce söylemiyolar.3 kilo gayet iyi hızlı değilki çevremde 4 ayda 7 kilo alan arkadaşım var.gayet iyi bence geçen hafta tartıldım 3,5 almışım bende doktorum çok iyi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…