2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sen hangi kurumdasin Temmuzda cikacaksan ogretmen degilsin...ben kilolu olmamama ragmen bazi konularda zorlaniyorum .Benim de eylul 21 e kadar calismam lazim ama kotu hissedersem bende rapor alcamm oncesinde

bende kararsizim acaba sadece seminere mi gitsem ya da hic baslamasam mi diye.benim rapor almam da sknti yok bakalim duruma gore.bende ikinci donem ucretsiz izne ayrilcam bende de bakacak kimse yok memlekete uzak olunca

Bebek kucuk degil de devketse soylemiyorlar erken diye...bence kilo durumunda cok iyi cok almamissin

Kac yil once yaptirmistiniz....belki istanbulda uygun fiyat bulunur ama bizim gibi kucuk sehirlerde yasayanlarin isi zor.ben badka bir sehirw gidicem aytintili ultrason icin
2 sene oldu canm bn yine ayni yere giderm sanrm ayrintili ultrason icin cok uygun gelmsti bana medipol de yine ucuk bi fiyat verirler eminim sen nerde yasiosn

Benim esim de benden evhamli.ben merak ediyorum bebegi gidelim mi doktora diyor☺su kalp dinleme cihazino soyledim hemen alalim dedi bende ne gerek var dedim .o zaman steteskop alalim dinleriz diyor...benim bulantilarim devam ettigi icin her sabah ta istifra ettigim icin aklimda birsey kalmiyor

Bende de var canım bazen sancı giriyor korkuyor insan Allah korusun
Ama gecen hafta gittim doktora bir sorun yok şükür

Hayirli olurr insallah kuzum oyledr muhtemelen kordonlu oldugu halde cinsiyetni soyluosa goormustur ucundan :))) bayılırım kiz cocuklarna yaaa hep kiz kiyafetlerne bakiorm Minik minik cok guzeller Allahtan bi kizim var hic tadnı almams degilim

İkimizin de kontrolü aynı tarihte
Salıda birlikte gitmustik degilmi

2 sene oldu canm bn yine ayni yere giderm sanrm ayrintili ultrason icin cok uygun gelmsti bana medipol de yine ucuk bi fiyat verirler eminim sen nerde yasiosn
Oo simdiye o fiyat iki katini gecmistir bence..ben agrida yasiyorum erzuruma gidicem ..benim doktorun ultrasonu 4 boyutlu ama 5 dakika da bakiyormus Sanki normal kontrole gidiyoruz....erzurumda da 300 tl

CNM ben carsamba gunu gordum bebegimi pazqrtesi gunu tekrar gorecegim ama senin gibi tedirginim daha 3 gun oldu goreli ama her an bisey olacak diye cok korkuyorum cok normal hissettiklerin..

e ben cumartesi göreceğim bebeğimi ayın 16 sında görmüştüm en son ben ne yapam yaa

Oo simdiye o fiyat iki katini gecmistir bence..ben agrida yasiyorum erzuruma gidicem ..benim doktorun ultrasonu 4 boyutlu ama 5 dakika da bakiyormus Sanki normal kontrole gidiyoruz....erzurumda da 300 tl
Merak edip aradm smdi ayni yeri 150 lra dedi degismemes:)

e gayet normal sen bide 18. haftada gör o kasıklarındaki şişliği

Maasallah kuzuna
teşekkür ederimm canımmm

teşekkür ederim canımm inşallah dediğin gibi ben havalara uçtum duyunca 10 gün sonra tekrar bakacak işte yinede tam emin olmak için

Ayrica nasil 5 dk bakio anlamadm biz gittigmzde baya oyalanmstk adam herseyi en ince ayrintisna kadar anlatmsti bize

Taşınmakmıkendine dikkat et.yakınlarından yardım iste
Yakinlarindan yardim iste yazmissin ya kendimi dusundum bianda ve gulmeye basladim tek basima ugrasiyorum hem yeni aldigimiz evin tadilatiyla ugrasiyorum hem ev topluyorum oturdugum evle yeni ev birbirinden uzakta...kimsenin agzindan soyle bisey duymadim "kizim tek basina ugrasma hepbirlikte hallederiz" guluyorum ve yoluma dewam etmeye calisiyorum...

İkimizin de kontrolü aynı tarihte
Salıda birlikte gitmustik degilmi

evet öyle olmuştu benimki 22-26 arası detaylı yaptır gel dedi işte 22 de gitsem 26 dan öncede gidebilirim bakıcaz

Eğer bebişim ittiriyosa içerden, bağırsak hareketi değilse bebişimi hissettim kızlar
artık büyüdüler hissediceğiz yavaş yavaş :)

Başka birşey olsa burunlarını sokarlar ama
İş varya sormazlar tabi

evet öyle olmuştu benimki 22-26 arası detaylı yaptır gel dedi işte 22 de gitsem 26 dan öncede gidebilirim bakıcaz

artık büyüdüler hissediceğiz yavaş yavaş :)
Benim doktorun bisey demedi detaylı ultrason için vakti var daha ondan belki
Ayrı yerdemi yaptırıcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…