- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.981
Benim doktorun bisey demedi detaylı ultrason için vakti var daha ondan belki
Ayrı yerdemi yaptırıcaksın
Bende dun aksamdan beri var o balon varmış hissi ve ağrı hala daha devam ediyor. Esimde panik yapma büyüyor diye oluyordur diyor. Eğer doktorunu falan ararsan ne dediğini banada yaz iyimi canimGünaydın güzel anneler gününüz çok güzel geçsin inşallah :) lütfen bana bir cevap yazarmısınız çok mutsuzum3-4 gündür kasıklarım acayip ağrıyor sanki içerisinde şişkin bir balon var ve baskı yapıyor gibi sürekli sızlıyor çok korkuyorum
Yardım iateyecegim fazla kimse yok maalesef yapacaz mecburTaşınmakmıkendine dikkat et.yakınlarından yardım iste
Öyle valla düşüncesi korkutuyo şimdi cnm ama mecbur yapacaz allah yardım eder inşİş başa düşünce mecbur yapılacak cnm. Rabbim yardımcımız olsun
Ayni şeyi annemle esimde bana demişti bir an duymazsin yerini bulamazsın kafayı yersin demişlerdi. Bu bebis bana sabretmeyi öğretti vallahiben şu kalp atışı dinleme cihazından alacaktım annem kafayı yersin kızım dedi düşündüm kadın beni iyi tanıyordüşünmemeye çalışıyorum bazen karnım daha sert bazen daha yumuşak bunları bile soruyorum doktora ama işte dayanacağız birdahaki randevu taaaaaaaaaaaaa 26 haziran
Bence hiç başlama , ben rapor haklarımı doldurdum , 4 günüm kaldı , onu da haftaya kullanıp Haziran'ın son haftasında başlayacağımbende kararsizim acaba sadece seminere mi gitsem ya da hic baslamasam mi diye.benim rapor almam da sknti yok bakalim duruma gore.bende ikinci donem ucretsiz izne ayrilcam bende de bakacak kimse yok memlekete uzak olunca
Sana söylemesi lazımmış canım , ben devlete gidiyorum , hadi orada geçiştiriyorlar ama 18. Haftada görünmez mi?günaydın güzel anneler ben de dün dr daydım daha küçük diye söylemedi cinsiyetini nie söylemiyorlar yaaa çok mu erken anlamadım ki... sanki baştan savıyorlar gibi geldi... bir de 3 kilo almışım gebelikten itibaren nie böyle hızlı kilo alıyom yaaa ççok canımı sıkıyor... sizlerde kilo durumu nasıl?
Super o zamann ☺Merak edip aradm smdi ayni yeri 150 lra dedi degismemes:)
Bnde hissetmiorm.kuzucum Allahn izniyle bsy olmaz tembel sanirim bizimkiler biraz :)))ama sen daha ilerisn sanrm bnden bugun dun 17 haftalik oldmKızlar ya benim kadar olup bir de ıkınci çocuğa hamıle olanlar bebek hareketlerini hissetmeyen var mı ben hic hissetmiyorum erken mi acaba ıkınci çocukta daha erken hıssedilir diyorlar ya ondan endişeleniyorum
Aynen valla herşey bize bakar allah muhtaç etmesin zaten kimseyeYakinlarindan yardim iste yazmissin ya kendimi dusundum bianda ve gulmeye basladim tek basima ugrasiyorum hem yeni aldigimiz evin tadilatiyla ugrasiyorum hem ev topluyorum oturdugum evle yeni ev birbirinden uzakta...kimsenin agzindan soyle bisey duymadim "kizim tek basina ugrasma hepbirlikte hallederiz" guluyorum ve yoluma dewam etmeye calisiyorum...
Yakinlarindan yardim iste yazmissin ya kendimi dusundum bianda ve gulmeye basladim tek basima ugrasiyorum hem yeni aldigimiz evin tadilatiyla ugrasiyorum hem ev topluyorum oturdugum evle yeni ev birbirinden uzakta...kimsenin agzindan soyle bisey duymadim "kizim tek basina ugrasma hepbirlikte hallederiz" guluyorum ve yoluma deeam etmeye calisiyorum...Taşınmakmıkendine dikkat et.yakınlarından yardım iste
aynen oyle canim telefonda bebisimize iyi bak kendine dikkat et diyo gulsemmi aglasammi bilemiyorum yaniBaşka birşey olsa burunlarını sokarlar ama
İş varya sormazlar tabi
Aminnnn kimsenin bi tarafinda degilim zaten ama sunuda soylemeyi ihmal etmiolar tasininda gelelim terasinda mangal yapin bize yemege cagir bizi.... fesupanallahAynen valla herşey bize bakar allah muhtaç etmesin zaten kimseye
Ayrica nasil 5 dk bakio anlamadm biz gittigmzde baya oyalanmstk adam herseyi en ince ayrintisna kadar anlatmsti bize
BENİMDE RANDEVUYA SEKİZ GÜN KALDI. BENDE BAZEN ŞÜPHELENİYORUM BİŞEY OLMUŞMU DİYE. BENİM BULANTILAR ÇOK KÖTÜ DEVAM EDİYOR. GÖBEĞİMDE BELİRGİN DEĞİL HALA. Bİ HİSSETSEK ENDİŞELER BİTECEK GİBİ.HERŞEY YOLUNDADIR MERAK ETME. BİZİMKİSİ HAMİLELİK EVHAMI SANIRIMGunaydin guzel anneleer :)
Benim gibi tedirgin uyanan var mi. Bebegimi gormeye 8 gun kaldi bi ay olacak gorusmeyeli.. Bebegim iyidir, hersey yolundadir dimi. Olmasa agrim sizim olurdu.. Asermiyorum, belirtiler azaldi baya.. Of su bi hafta cabuk gecsin
günaydın güzel anneler ben de dün dr daydım daha küçük diye söylemedi cinsiyetini nie söylemiyorlar yaaa çok mu erken anlamadım ki... sanki baştan savıyorlar gibi geldi... bir de 3 kilo almışım gebelikten itibaren nie böyle hızlı kilo alıyom yaaa ççok canımı sıkıyor... sizlerde kilo durumu nasıl?[/Q
CİNSİYETİ ÖĞRENMEK İÇİN ERKEN DEĞİL BENCE. BEN HAMİLE OLDUKTAN SONRA BİR BUÇUK KİLO VERMİŞİM BENDE ARTIK KİLO ALMAK İSTİYORUM YAVAŞ YAVAŞ. HEM KİLO İÇİN CANINI SIKMA CANIM.DOĞUMDAN SONRA NASIL OLSA VERİRİSİN
Benim de 20 gun kaldi...sen nasil doldurdun kac gun kullandin ki...Bence hiç başlama , ben rapor haklarımı doldurdum , 4 günüm kaldı , onu da haftaya kullanıp Haziran'ın son haftasında başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?