2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende dun aksamdan beri var o balon varmış hissi ve ağrı hala daha devam ediyor. Esimde panik yapma büyüyor diye oluyordur diyor. Eğer doktorunu falan ararsan ne dediğini banada yaz iyimi canim

Ayni şeyi annemle esimde bana demişti bir an duymazsin yerini bulamazsın kafayı yersin demişlerdi. Bu bebis bana sabretmeyi öğretti vallahi

MERHABALAR KIZLAR

benimde özellikle sabah yataktan kalkınca böyle bütün gece karnım ağırmış gibi kalkıyorum çok endişeleniyorum 4 haziranda randevum var

hareketlerini hissetsem rahatlıyacağım sanki

bende kararsizim acaba sadece seminere mi gitsem ya da hic baslamasam mi diye.benim rapor almam da sknti yok bakalim duruma gore.bende ikinci donem ucretsiz izne ayrilcam bende de bakacak kimse yok memlekete uzak olunca
Bence hiç başlama , ben rapor haklarımı doldurdum , 4 günüm kaldı , onu da haftaya kullanıp Haziran'ın son haftasında başlayacağım

Kızlar ya benim kadar olup bir de ıkınci çocuğa hamıle olanlar bebek hareketlerini hissetmeyen var mı ben hic hissetmiyorum erken mi acaba ıkınci çocukta daha erken hıssedilir diyorlar ya ondan endişeleniyorum

Sana söylemesi lazımmış canım , ben devlete gidiyorum , hadi orada geçiştiriyorlar ama 18. Haftada görünmez mi?

Kızlar ya benim kadar olup bir de ıkınci çocuğa hamıle olanlar bebek hareketlerini hissetmeyen var mı ben hic hissetmiyorum erken mi acaba ıkınci çocukta daha erken hıssedilir diyorlar ya ondan endişeleniyorum
Bnde hissetmiorm.kuzucum Allahn izniyle bsy olmaz tembel sanirim bizimkiler biraz :)))ama sen daha ilerisn sanrm bnden bugun dun 17 haftalik oldm

Aynen valla herşey bize bakar allah muhtaç etmesin zaten kimseye

Taşınmakmıkendine dikkat et.yakınlarından yardım iste
Yakinlarindan yardim iste yazmissin ya kendimi dusundum bianda ve gulmeye basladim tek basima ugrasiyorum hem yeni aldigimiz evin tadilatiyla ugrasiyorum hem ev topluyorum oturdugum evle yeni ev birbirinden uzakta...kimsenin agzindan soyle bisey duymadim "kizim tek basina ugrasma hepbirlikte hallederiz" guluyorum ve yoluma deeam etmeye calisiyorum...
Başka birşey olsa burunlarını sokarlar ama
İş varya sormazlar tabi
aynen oyle canim telefonda bebisimize iyi bak kendine dikkat et diyo gulsemmi aglasammi bilemiyorum yani

Ayrica nasil 5 dk bakio anlamadm biz gittigmzde baya oyalanmstk adam herseyi en ince ayrintisna kadar anlatmsti bize

Doktor herşeyi görse bile 40 dk yi buluyor neredeyse. Bazen bebek kimildamiyor o zaman git bir cikolata ye diyor ve beklerken daha sonra doktor uygun pozisyonu yakalamaya çalışırken saatlerce hastanede kalabiliyorsun. 5 dk da ancak cinsiyetini görür herhalde.

BENİMDE RANDEVUYA SEKİZ GÜN KALDI. BENDE BAZEN ŞÜPHELENİYORUM BİŞEY OLMUŞMU DİYE. BENİM BULANTILAR ÇOK KÖTÜ DEVAM EDİYOR. GÖBEĞİMDE BELİRGİN DEĞİL HALA. Bİ HİSSETSEK ENDİŞELER BİTECEK GİBİ.HERŞEY YOLUNDADIR MERAK ETME. BİZİMKİSİ HAMİLELİK EVHAMI SANIRIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…