2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Tamam canim sagol. Dogru soyluyosun. Pazartesi gidip ogrenicem ben duramiyorum. 15. Haftaya girmis oluyorum zaten :)

Benim de 20 gun kaldi...sen nasil doldurdun kac gun kullandin ki...
6.haftadan beri okula gitmiyorum , yatman gerek dedikleri için her hafta 4 er günlük raporlar aldım . Cuma günüm de boş , böylece bitti canım. Daha önceden de 6 günlük rapor almıştım ; yani 32 gününü hamilelikte kullandım.

OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN. İSMİ GİBİ TATLI OLSUN.

Aminnnn kimsenin bi tarafinda degilim zaten ama sunuda soylemeyi ihmal etmiolar tasininda gelelim terasinda mangal yapin bize yemege cagir bizi.... fesupanallah
Hey allahım ya çağırma kız ben kendime yemeği zor yaparken bide sizemi yapicam tobe tobe. Gelip bi isin ucundan tutmazlar ama

kızlar size yetişmekte çok zorlanıyorum ben.. 1 gün girmedim 90 sayfa olmuş oku ou bitmiyor..
eşinin yardımlarından bahsedenler olmuş.
ben benimkini anlatmakşla bitirremem herhalde ben evde misafir gibiyim çamaşır ütü bulaşık temizlik herşey eşimde.

beni hem kıran hemde sevindiren şey se işten içeri girer girme çocuğuna selam veriyo adam yaa..
çocuğum benn geldim diye yarım saat karnımı seviyor öpüyor. yeter abartma diyorum bu annen seni sevmiyor diyo

Masallah anasiyla minigine
saqelenge ben daha sivri bekliyordum,zayifsin ya.Kucukmus senin gobus.Ama avantaj bu
Belli oldu mü cinsiyeti?
iki hafta sonra kontrolümüz o zaman öğrenecğiz umarım.. benim çamaşırmarım rahatsız ediyor artık. hamile kilotlarıda l beden hep dikişsiz altım bende daha rahat olur diye.

yaa bende hissetmek istiyorummm...

Tutmasin diye memelekete kacti zaten
Yapar canım bende 3 ay içinde 2 kez taşındım birinde bile hic birisi gelipte isin ucundan tutmayı bırak bi makarna yapıp getirmedi ya vicdansizlar ana sen bi yerleş bahçede mangal yakmaya geliriz diyorlar utanmadan, cagirmam ki.

Ay hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsun inş oğluşun =)
aynı dediğin şey bende de oluyo ama sormadım doktora hani. sabahları idrardan sonra bende hissediyorum bi şişlik. pazartesi akşam ilk kez elimi koyduğumda sanki kalp çarpıntısı gibi kuşun kanat çırpması gibi bişey hissettim ne olduğunu anlayamadım tabi ki =) Başkada olmadı
Kasıklarımda bi yoğunluk hissediyorum ben ama ya korkuyorum da enfeksiyon filan mı var die haftaya kontrole gidicem inş yoktur bi sıkıntı. Alt kısımlarda ara ara ağrılar oluyo heralde yer açıyo kendine =)
Amin canım benim Allahım hayırlısını versin, hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin, kaldıramayacağımız yük yüklemesin.
Cinsiyetlerimiz netleşsede isim bulsak bebişlerimize yaa. Çok heyecanlıyım ben =)[/QUOTE]
AminCanım senin hala cinsiyeti belli olmadımı yaa kız mı acaba:) hayılısı sağlıklısı olsun inşallah..evet isim zor gibi kayınpeder ismi olursa kolay tabi :)kaç kilo aldın peki

Benim cagirmicami bildikleri icin kendilerini kendileri davet edio esime telefon aciolar biz geliyoruz aksama diolar

Bir arkadas ocak 2015 ten say demisti o kimdi....bende 30 gun gitmedim ama 10 gun hastanede yattim o sayilmiyor..rapor hakkimiz 40 gun onu tamamlar heyet raporu alirsin

Benim cagirmicami bildikleri icin kendilerini kendileri davet edio esime telefon aciolar biz geliyoruz aksama diolar

ne fena insanlar bunlar ya.. bende bazen inanmak istemiyorum.. uzaktan çok ilgilenir ama sıra iş yapmaya gelince ortadan kaybolur. yada bi hastalığı çıkar..

Kizlar birsey sorcam.burda bir arkadasin bebeginin gelisimi ileri oldugu icin 12 haffalikken yapilacak testi doktor yapmamis zamani gecti diye.boyle birsey var mi ? 16-18 haftalar arasi yapilmasi gereken AFT testi icin gidicem ama boyle bir durum varsa benim de zamanim gecmis olacak

Canim benim hissettiğim de bağırsak hareketi ya da damarmis zaten :)) Bizim icin erken yani daha...18.haftasindaki arkadaslar hissediyor ama Ben külotlari coktan yeniledim,ilk 3 ayda hızlı kilo alınca mecbur hamile donlarından aaldım
Benim kociş dikkat ediyor o meseleye,biliyor Cok takılırım once beni öpüyor sonra göbeğimi doğduktan sonra ne olur bilmemiyorum tabii
Dikkat et kendine,habersiz bırakma

Bugün sabahtan sınavım vardı sultanahmet teknik lisede hazır gitmişken meşhurrr havuzlu hana gittim. Yenidoğacaklar için iyi ama bir yaşındaki kızına hiçç bişi bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…