- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 133
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.001
İyi tatiller güzelce dinlen :)kızlar herkese iyi tatiller paydos vaktii :)
canım burdaki yorumlara aldanma sen boşverrr :) bana herkes kız demişti burda yani kıza benzetmişlerdi ama erkek çıktı senın doktorun var sonuctaaa zamanı gelince ondan öğrenirsin. cunku ınsan ıster ıstemez kaptırıyor kendını.
6.haftadan beri okula gitmiyorum , yatman gerek dedikleri için her hafta 4 er günlük raporlar aldım . Cuma günüm de boş , böylece bitti canım. Daha önceden de 6 günlük rapor almıştım ; yani 32 gününü hamilelikte kullandım.Benim de 20 gun kaldi...sen nasil doldurdun kac gun kullandin ki...
OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN. İSMİ GİBİ TATLI OLSUN.Bayanlarr hepinize musmutlu haftasonları diliyorum..bizim dün muayenemiz vardı sonunda minnoşumuzu görebildik cinsiyetini de öğrendik erkekmişadını da belirledik Poyraz..ankete baktım da %65i erkek!!erkeklerimiz atak yapmış anlaşılan
Hey allahım ya çağırma kız ben kendime yemeği zor yaparken bide sizemi yapicam tobe tobe. Gelip bi isin ucundan tutmazlar amaAminnnn kimsenin bi tarafinda degilim zaten ama sunuda soylemeyi ihmal etmiolar tasininda gelelim terasinda mangal yapin bize yemege cagir bizi.... fesupanallah
Tutmasin diye memelekete kacti zatenHey allahım ya çağırma kız ben kendime yemeği zor yaparken bide sizemi yapicam tobe tobe. Gelip bi isin ucundan tutmazlar ama
iki hafta sonra kontrolümüz o zaman öğrenecğiz umarım.. benim çamaşırmarım rahatsız ediyor artık. hamile kilotlarıda l beden hepMasallah anasiyla minigine
saqelenge ben daha sivri bekliyordum,zayifsin ya.Kucukmus senin gobus.Ama avantaj bu
Belli oldu mü cinsiyeti?
Ben dun aksam göbek deliğimin altında diğer yerlere gore elime biraz daha sert olan bir yere parmağımla hafif bastırdım,ardından 2 kere tepki geldi bana,itti gibibir de acı oldu orda Hem Cok heyecanlandim hem de korktum çektim parmağımı hemen Bunu durduk yere hissetmiyorum ama parmağımla biraz bastirinca oldu.
NOT : Tecrübeli bir anne degilim
Yapar canım bende 3 ay içinde 2 kez taşındım birinde bile hic birisi gelipte isin ucundan tutmayı bırak bi makarna yapıp getirmedi ya vicdansizlar ana sen bi yerleş bahçede mangal yakmaya geliriz diyorlar utanmadan, cagirmam ki.Tutmasin diye memelekete kacti zaten
Selam canım.evet şu son 10 gündür benimde çıktı karnım ama şimdilik 54 kilosum dur bakalım inşallah çok almayız.bizim cinsiyete erkek dedi büyük ihtimalle Allah bilir doğrusunu hayırlısını inşallah.evet bende kendime ilk defa hamile badisi ve taytı aldım c&a da vardı bilgin olsun.sabahları uyanıp wc ye gidip geldikten sonra karnımın sol kısmı şiş duruyor biliyomusun en son Dr a söylediğimde evet haklısınız uterus sola yerleşmiş demişti.sende farkediyomusun bu tip şeyler,veya elini tam üstüne koyduğunda kalp çarpıyo gibi bir atma fln hissediyomusun?Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve hepimiz içinde ol diyeceği günü sabırla beklemeyi nasip etsin inşallah amin.
Benim cagirmicami bildikleri icin kendilerini kendileri davet edio esime telefon aciolar biz geliyoruz aksama diolarYapar canım bende 3 ay içinde 2 kez taşındım birinde bile hic birisi gelipte isin ucundan tutmayı bırak bi makarna yapıp getirmedi ya vicdansizlar ana sen bi yerleş bahçede mangal yakmaya geliriz diyorlar utanmadan, cagirmam ki.
Bir arkadas ocak 2015 ten say demisti o kimdi....bende 30 gun gitmedim ama 10 gun hastanede yattim o sayilmiyor..rapor hakkimiz 40 gun onu tamamlar heyet raporu alirsin6.haftadan beri okula gitmiyorum , yatman gerek dedikleri için her hafta 4 er günlük raporlar aldım . Cuma günüm de boş , böylece bitti canım. Daha önceden de 6 günlük rapor almıştım ; yani 32 gününü hamilelikte kullandım.
Benim cagirmicami bildikleri icin kendilerini kendileri davet edio esime telefon aciolar biz geliyoruz aksama diolar
İnanmıyorum ya aynilarBenim cagirmicami bildikleri icin kendilerini kendileri davet edio esime telefon aciolar biz geliyoruz aksama diolar
Canim benim hissettiğim de bağırsak hareketi ya da damarmis zaten :)) Bizim icin erken yani daha...18.haftasindaki arkadaslar hissediyor amakızlar size yetişmekte çok zorlanıyorum ben.. 1 gün girmedim 90 sayfa olmuş oku ou bitmiyor..
eşinin yardımlarından bahsedenler olmuş.
ben benimkini anlatmakşla bitirremem herhalde ben evde misafir gibiyim çamaşır ütü bulaşık temizlik herşey eşimde.
beni hem kıran hemde sevindiren şey se işten içeri girer girme çocuğuna selam veriyo adam yaa..
çocuğum benn geldim diye yarım saat karnımı seviyor öpüyor. yeter abartma diyorum bu annen seni sevmiyor diyo
iki hafta sonra kontrolümüz o zaman öğrenecğiz umarım.. benim çamaşırmarım rahatsız ediyor artık. hamile kilotlarıda l beden hepdikişsiz altım bende daha rahat olur diye.
yaa bende hissetmek istiyorummm...
Gözün aydın canım biz hala öğrenemedik malesef ihtimal bile soylemedi gıcık drKizlaar
Bugun topigin 3.cinsiyet haberi de bizden. Bizim de kizimiz oluyormus. Cok sevincliyim. Darisi ogrenmek isteyenlerin basina. Saglikcakla hayirlarla gelsinler insallah
KIZIN HAYIRLI OLSUN. İNŞAALLAHKizlaar
Bugun topigin 3.cinsiyet haberi de bizden. Bizim de kizimiz oluyormus. Cok sevincliyim. Darisi ogrenmek isteyenlerin basina. Saglikcakla hayirlarla gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?