- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.021
ben şu kalp atışı dinleme cihazından alacaktım annem kafayı yersin kızım dedi düşündüm kadın beni iyi tanıyordüşünmemeye çalışıyorum bazen karnım daha sert bazen daha yumuşak bunları bile soruyorum doktora ama işte dayanacağız birdahaki randevu taaaaaaaaaaaaa 26 haziran
Fiyatlar nasil, cesit bol mu ? Karsidan gidecegim cok bahsi geciyor. Sizce gercekten uygun ve gitmeye deger mi?Bugün sabahtan sınavım vardı sultanahmet teknik lisede hazır gitmişken meşhurrr havuzlu hana gittim. Yenidoğacaklar için iyi ama bir yaşındaki kızına hiçç bişi bulamadım
Bayanlarr hepinize musmutlu haftasonları diliyorum..bizim dün muayenemiz vardı sonunda minnoşumuzu görebildik cinsiyetini de öğrendik erkekmişadını da belirledik Poyraz..ankete baktım da %65i erkek!!erkeklerimiz atak yapmış anlaşılan
Bayanlarr hepinize musmutlu haftasonları diliyorum..bizim dün muayenemiz vardı sonunda minnoşumuzu görebildik cinsiyetini de öğrendik erkekmişadını da belirledik Poyraz..ankete baktım da %65i erkek!!erkeklerimiz atak yapmış anlaşılan
hayirli olsun gozun aydi canm adiyla buyur darisi bize ogrenelim :)Bayanlarr hepinize musmutlu haftasonları diliyorum..bizim dün muayenemiz vardı sonunda minnoşumuzu görebildik cinsiyetini de öğrendik erkekmişadını da belirledik Poyraz..ankete baktım da %65i erkek!!erkeklerimiz atak yapmış anlaşılan
Bana da dr bir kagit vermisti cunku kurbagam bir hafta onden gidiyor. Orada "sayin periontolog sata gore su kadarlik crl olcumune gore bu kadarlik bidi bidi yazmisti. Bana da bu kagitla git, sonra buyuk diye sana bakmazlar demisti. Ama bunu devlet icin demisti. Sira bulamayinca ozele gittim. Ozelde parayi verince sorgusuz zaten yapiyorlar.Kizlar birsey sorcam.burda bir arkadasin bebeginin gelisimi ileri oldugu icin 12 haffalikken yapilacak testi doktor yapmamis zamani gecti diye.boyle birsey var mi ? 16-18 haftalar arasi yapilmasi gereken AFT testi icin gidicem ama boyle bir durum varsa benim de zamanim gecmis olacak
aynen canimm 7 haftalikken gordum bide 18 mayista diger randevum temmuz 10 daaaaa ama ben izmire gitcem ailemin yanina ozaman hee hafta gitcem vallaaPff çok geç olmadan teknoloji buna bir çare bulmalı artıkneyseki Türkiye de bakılıyor. Yurtdışında 3 ayda birr. Ayyy düşünsene
Bende bendeaynen canimm 7 haftalikken gordum bide 18 mayista diger randevum temmuz 10 daaaaa ama ben izmire gitcem ailemin yanina ozaman hee hafta gitcem vallaa
Bana da dr bir kagit vermisti cunku kurbagam bir hafta onden gidiyor. Orada "sayin periontolog sata gore su kadarlik crl olcumune gore bu kadarlik bidi bidi yazmisti. Bana da bu kagitla git, sonra buyuk diye sana bakmazlar demisti. Ama bunu devlet icin demisti. Sira bulamayinca ozele gittim. Ozelde parayi verince sorgusuz zaten yapiyorlar.
Bende ozele gidiyorum 17 haftalikken gitmwyi dusunuyorum o zaman zamani gecmis olacak ondan aklima takildi...devletle ozel neden bu kadar farkli ki anlamadimBana da dr bir kagit vermisti cunku kurbagam bir hafta onden gidiyor. Orada "sayin periontolog sata gore su kadarlik crl olcumune gore bu kadarlik bidi bidi yazmisti. Bana da bu kagitla git, sonra buyuk diye sana bakmazlar demisti. Ama bunu devlet icin demisti. Sira bulamayinca ozele gittim. Ozelde parayi verince sorgusuz zaten yapiyorlar.
Canim bize bir doktor arkadas ayda 1 defadan fazla ultrasona girmememizi soyledi aklinda bulunsunaynen canimm 7 haftalikken gordum bide 18 mayista diger randevum temmuz 10 daaaaa ama ben izmire gitcem ailemin yanina ozaman hee hafta gitcem vallaa
Soyler canim biz bugun 16.hftya girdik 15 bitti. Sordum ben de gorunur mu die merak ediyrm dedim. Soledi bebeginiz kiz dedi.Gözün aydın canım biz hala öğrenemedik malesef ihtimal bile soylemedi gıcık dr
Saol canim. Cumlemizin hayirli osun insallah kiz erkek farketmez.KIZIN HAYIRLI OLSUN. İNŞAALLAH
Evet aynen oyle bizinki cok kipirdakti butun organlarna uzuvlarini tek tek inceledi ve bizede gosterrek anlatti onun dsnda bide gorsel guzel bsy yakalamak icin arada oylsnedr yuzune bakiodu bacak ayak parmaklar akcigeri karacigeri beyni kalbi bobrekleri derken baya zaman alio ama en sevdigimm muayenee o benmm ne kadar cok gorursem o kadar iyi :))))Doktor herşeyi görse bile 40 dk yi buluyor neredeyse. Bazen bebek kimildamiyor o zaman git bir cikolata ye diyor ve beklerken daha sonra doktor uygun pozisyonu yakalamaya çalışırken saatlerce hastanede kalabiliyorsun. 5 dk da ancak cinsiyetini görür herhalde.
Devlet cok kalabalik zaten bir ton bakilacak hasta var birisinin bile tarihi gecse onunla ugrasmak istemeyip bir baskasina bakmaya calisiyorlar ama ozelin hasta sayisi az olunca bir de ucunda para olunca hic mirin kirin etmiyorlar ama saglikli sonuclar icin tabii zaman araliginda gitmek lazim. Doktorunuzla konussaniz, en dogru bilgiyi o verecektir.Bende ozele gidiyorum 17 haftalikken gitmwyi dusunuyorum o zaman zamani gecmis olacak ondan aklima takildi...devletle ozel neden bu kadar farkli ki anlamadim
Ben arada gidip geziyorum orayi. Zaten ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum. Cesit cok nispeten uygun fiyatlar. Ozellikle penyeler cok uygun. Bence de uygun zamaninda gidip gormelisinFiyatlar nasil, cesit bol mu ? Karsidan gidecegim cok bahsi geciyor. Sizce gercekten uygun ve gitmeye deger mi?
Fiyatlar nasil, cesit bol mu ? Karsidan gidecegim cok bahsi geciyor. Sizce gercekten uygun ve gitmeye deger mi?
Yani bende çok methini duymuştum çok beklentiyle gittim heralde çok tatmin olmadım açıkçası:)))) çeşit bol ama dükkanlardaki urunler birbirinin aynı hep. Hayatımda bu kadar hamileyi biraraada görmemiştim hiç gobeklere çarpmadan yurumek zzor olduBen arada gidip geziyorum orayi. Zaten ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum. Cesit cok nispeten uygun fiyatlar. Ozellikle penyeler cok uygun. Bence de uygun zamaninda gidip gormelisin
doya doya minnagimizi gorcez hatta cinsiyetleride ogeenirizBende bende
ama ben sadece 2 defa gordumCanim bize bir doktor arkadas ayda 1 defadan fazla ultrasona girmememizi soyledi aklinda bulunsun
Ben o zaman her ihtimale karsi haftaya gitmeye calisayim.netten de iki doktora sordum bu soruyu bakalim ne diyeceklerDevlet cok kalabalik zaten bir ton bakilacak hasta var birisinin bile tarihi gecse onunla ugrasmak istemeyip bir baskasina bakmaya calisiyorlar ama ozelin hasta sayisi az olunca bir de ucunda para olunca hic mirin kirin etmiyorlar ama saglikli sonuclar icin tabii zaman araliginda gitmek lazim. Doktorunuzla konussaniz, en dogru bilgiyi o verecektir.
Bundan sonra her ay gotursun.zaten hamileligin basinda gorduklerimi hatirlamiyorum bile ben.12.haftadan sonra daha belirgin oluyor her seyiama ben sadece 2 defa gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?