2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Pff çok geç olmadan teknoloji buna bir çare bulmalı artık neyseki Türkiye de bakılıyor. Yurtdışında 3 ayda birr. Ayyy düşünsene

hayirli olsun gozun aydi canm adiyla buyur darisi bize ogrenelim :)

Bana da dr bir kagit vermisti cunku kurbagam bir hafta onden gidiyor. Orada "sayin periontolog sata gore su kadarlik crl olcumune gore bu kadarlik bidi bidi yazmisti. Bana da bu kagitla git, sonra buyuk diye sana bakmazlar demisti. Ama bunu devlet icin demisti. Sira bulamayinca ozele gittim. Ozelde parayi verince sorgusuz zaten yapiyorlar.

Bende ozele gidiyorum 17 haftalikken gitmwyi dusunuyorum o zaman zamani gecmis olacak ondan aklima takildi...devletle ozel neden bu kadar farkli ki anlamadim

aynen canimm 7 haftalikken gordum bide 18 mayista diger randevum temmuz 10 daaaaa ama ben izmire gitcem ailemin yanina ozaman hee hafta gitcem vallaa
Canim bize bir doktor arkadas ayda 1 defadan fazla ultrasona girmememizi soyledi aklinda bulunsun

Evet aynen oyle bizinki cok kipirdakti butun organlarna uzuvlarini tek tek inceledi ve bizede gosterrek anlatti onun dsnda bide gorsel guzel bsy yakalamak icin arada oylsnedr yuzune bakiodu bacak ayak parmaklar akcigeri karacigeri beyni kalbi bobrekleri derken baya zaman alio ama en sevdigimm muayenee o benmm ne kadar cok gorursem o kadar iyi :))))

Bende ozele gidiyorum 17 haftalikken gitmwyi dusunuyorum o zaman zamani gecmis olacak ondan aklima takildi...devletle ozel neden bu kadar farkli ki anlamadim
Devlet cok kalabalik zaten bir ton bakilacak hasta var birisinin bile tarihi gecse onunla ugrasmak istemeyip bir baskasina bakmaya calisiyorlar ama ozelin hasta sayisi az olunca bir de ucunda para olunca hic mirin kirin etmiyorlar ama saglikli sonuclar icin tabii zaman araliginda gitmek lazim. Doktorunuzla konussaniz, en dogru bilgiyi o verecektir.

Fiyatlar nasil, cesit bol mu ? Karsidan gidecegim cok bahsi geciyor. Sizce gercekten uygun ve gitmeye deger mi?
Ben arada gidip geziyorum orayi. Zaten ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum. Cesit cok nispeten uygun fiyatlar. Ozellikle penyeler cok uygun. Bence de uygun zamaninda gidip gormelisin

Fiyatlar nasil, cesit bol mu ? Karsidan gidecegim cok bahsi geciyor. Sizce gercekten uygun ve gitmeye deger mi?

Ben arada gidip geziyorum orayi. Zaten ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum. Cesit cok nispeten uygun fiyatlar. Ozellikle penyeler cok uygun. Bence de uygun zamaninda gidip gormelisin
Yani bende çok methini duymuştum çok beklentiyle gittim heralde çok tatmin olmadım açıkçası:)))) çeşit bol ama dükkanlardaki urunler birbirinin aynı hep. Hayatımda bu kadar hamileyi biraraada görmemiştim hiç gobeklere çarpmadan yurumek zzor oldu

Ben 3 gün önce AFP testi yaptırdım. Sonucum cikmis kliniği aradım ama doktor müsait olunca testi değerlendirecek size doneriz dedi hemşire ama hala aramadılar inşallah sonuc iyidir 2 kez aradım üçüncü kez aramak istemiyorum ama onlardanda ses çıkmadı başka yaptıran varmış aranizda

Ben o zaman her ihtimale karsi haftaya gitmeye calisayim.netten de iki doktora sordum bu soruyu bakalim ne diyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…