- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.041
Bizimki hep hastadir ama de ki biz suraya gidiyoruz beni de alin bende gelicem derne fena insanlar bunlar ya.. bende bazen inanmak istemiyorum.. uzaktan çok ilgilenir ama sıra iş yapmaya gelince ortadan kaybolur. yada bi hastalığı çıkar..
oylede canim burda sadece uc defa ultrasyon randevusu var oyuzden goremiycem diyorum oyuzden izmirde gorucem bolca :)Bundan sonra her ay gotursun.zaten hamileligin basinda gorduklerimi hatirlamiyorum bile ben.12.haftadan sonra daha belirgin oluyor her seyi
Yurt disinda mi yasiyorsunoylede canim burda sadece uc defa ultrasyon randevusu var oyuzden goremiycem diyorum oyuzden izmirde gorucem bolca :)
Bendim canım :)))Bir arkadas ocak 2015 ten say demisti o kimdi....bende 30 gun gitmedim ama 10 gun hastanede yattim o sayilmiyor..rapor hakkimiz 40 gun onu tamamlar heyet raporu alirsin
16.haftada nasil butun organlarini anlatabildi kiEvet aynen oyle bizinki cok kipirdakti butun organlarna uzuvlarini tek tek inceledi ve bizede gosterrek anlatti onun dsnda bide gorsel guzel bsy yakalamak icin arada oylsnedr yuzune bakiodu bacak ayak parmaklar akcigeri karacigeri beyni kalbi bobrekleri derken baya zaman alio ama en sevdigimm muayenee o benmm ne kadar cok gorursem o kadar iyi :))))
Aa ocak 2015 den saymana ragmen mi bitti demek...ben isimleri cok aklimda tutamiyorum kim ne dedi diye yani ☺Bendim canım :)))
Neredeyse 2 aydır okula gitmiyorum :)Aa ocak 2015 den saymana ragmen mi bitti demek...ben isimleri cok aklimda tutamiyorum kim ne dedi diye yani ☺
İnşallah tatlimdoya doya minnagimizi gorcez hatta cinsiyetleride ogeeniriz
İste tatlim ayrıntılı gösteren ultrasonlar var onda görünüyor bütün organları. Ben ikili test için gittiğimde de iç organları görünüyordu. Gecen açıklamaya çalışmıştım ya 3 boyut, 4 boyutlu değil, renkli de değil onlar daha bi farklı gösteriyor16.haftada nasil butun organlarini anlatabildi ki
3-4 boyutlular biz annisler de baktığında birsey görsün diye yapılmış,biraz şov amaçlı dediğin gibi tatlimİste tatlim ayrıntılı gösteren ultrasonlar var onda görünüyor bütün organları. Ben ikili test için gittiğimde de iç organları görünüyordu. Gecen açıklamaya çalışmıştım ya 3 boyut, 4 boyutlu değil, renkli de değil onlar daha bi farklı gösteriyor
ne guzellll gozun aydin saglikla kucaginada alirsin prensesiniHatunlaaaar ikili testim guzeelll, cinsiyetimizi ogrendiiiik, iki prens üstüne prensesim geliyomus bende haberler guzeelll, hepiniz iyi olun insallaaah
malesefYurt disinda mi yasiyorsun
Hangi ülkedesiniz acabamalesefyanlizim burda kimse yok esimin arkadaslarinin esleri var ama cok soguklar allahtan topik var artik hic sikilmiyorum eskisi kadar esimi ikna etsem dogumu mu izmirde yapsam cok iyi olur burdaki doktorlara hicc guvenmiyorum umursamazlar
Ben 3 gün önce AFP testi yaptırdım. Sonucum cikmis kliniği aradım ama doktor müsait olunca testi değerlendirecek size doneriz dedi hemşire ama hala aramadılar inşallah sonuc iyidir 2 kez aradım üçüncü kez aramak istemiyorum ama onlardanda ses çıkmadı başka yaptıran varmış aranizda
Of sorma benimde haftaya Cumartesi. Deliricem! İyimi nasıl ne yapıyor nekadar büyüdü sorun varmı? Sorularrr Sorularrr. Biri bana Ultrason makinası alsınn
Klinikten aradılar sonuc iyi cikmis icim rahatladı seninde gözün Aydınbende geçen hafta yaptırdı
bende geçen hafta yaptırdım sonuç çıktı referans kısmına göre değer düşük olduğu için doktoru aramadım kontrole gittiğimde göstereceğim.
sende panik yapma içini rahat tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?