2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bundan sonra her ay gotursun.zaten hamileligin basinda gorduklerimi hatirlamiyorum bile ben.12.haftadan sonra daha belirgin oluyor her seyi
oylede canim burda sadece uc defa ultrasyon randevusu var oyuzden goremiycem diyorum oyuzden izmirde gorucem bolca :)

16.haftada nasil butun organlarini anlatabildi ki

Aa ocak 2015 den saymana ragmen mi bitti demek...ben isimleri cok aklimda tutamiyorum kim ne dedi diye yani ☺
Neredeyse 2 aydır okula gitmiyorum :)
En son 6 Nisan 'da gitmiştim 8 Haziran ' da başlayacağım , son hafta , doktor hiç kendini yorma demişti , yormadım ben de

16.haftada nasil butun organlarini anlatabildi ki
İste tatlim ayrıntılı gösteren ultrasonlar var onda görünüyor bütün organları. Ben ikili test için gittiğimde de iç organları görünüyordu. Gecen açıklamaya çalışmıştım ya 3 boyut, 4 boyutlu değil, renkli de değil onlar daha bi farklı gösteriyor

3-4 boyutlular biz annisler de baktığında birsey görsün diye yapılmış,biraz şov amaçlı dediğin gibi tatlim

Yurt disinda mi yasiyorsun
malesefyanlizim burda kimse yok esimin arkadaslarinin esleri var ama cok soguklar allahtan topik var artik hic sikilmiyorum eskisi kadar esimi ikna etsem dogumu mu izmirde yapsam cok iyi olur burdaki doktorlara hicc guvenmiyorum umursamazlar

bende geçen hafta yaptırdı

bende geçen hafta yaptırdım sonuç çıktı referans kısmına göre değer düşük olduğu için doktoru aramadım kontrole gittiğimde göstereceğim.
sende panik yapma içini rahat tut.

Of sorma benimde haftaya Cumartesi. Deliricem! İyimi nasıl ne yapıyor nekadar büyüdü sorun varmı? Sorularrr Sorularrr. Biri bana Ultrason makinası alsınn

Aha benden bi tane daha Benimde haftaya pazardi lakin secimler dolayisi ile p.tesi gunu oldu. Senin minigin cinsiyeti belli oldu dimi :)

Klinikten aradılar sonuc iyi cikmis icim rahatladı seninde gözün Aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…