2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar merhaba ben de 18 haftalık hamileyim. Allah hepimize sağ salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Benim bir problemim var acaba sizde de oluyor mu diye merak ettim. Ara ara iç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum baktığımda avuç içi kadar alanda idrar kaçırmış gibi ıslaklık görüyorum. Geçen haftaki kontrolümde bir sorun yoktu ama yine de içim rahat etmiyor. Acaba aranızda bunu yaşayan var mı?

Senin gecen gun sogledigini ben normal ultrasonla da bakilabilir anladim ☺bu soyledigini daha once hic duymamistim nasil bir ultrasonmus o....bizim doktor ayrintili ultrasonda bile o kadar bakmiyormus 5 dakika bakiyormus sadece

Erkekleri olacak anneler tatli yiyormusunuz hani derler ya ye tatliyi yap atliyi diye...
ben cinsiyeti ogrenmedim ama ilk 2 ay surekli eksi yedim deli gibi limonson iki aydir tatli delisi oldum simdi limona cesaretim yok gecen gun helva yapcam dediniz ya zaten tatli delisiyim netten baktim tarifini yaptim ama irmik helvasi haric herseye benziyordu yapamadim ama pudingle atlattim gunu

malesefyanlizim burda kimse yok esimin arkadaslarinin esleri var ama cok soguklar allahtan topik var artik hic sikilmiyorum eskisi kadar esimi ikna etsem dogumu mu izmirde yapsam cok iyi olur burdaki doktorlara hicc guvenmiyorum umursamazlar
Bizde soguda gorev yapiyoruz yurt disinda yasamaktan farki yok.benimde sadece esimin arkadaslarinin esleri arkadasim var...tabi senin durumun daha zormus..sen orda dogum yapsan kim bakacak sana ailen yanina gelebilir mi...dedigin gibi memleket gibisi yok

Canim bende senin gibiydim doktorum idrar testi istedi yaptirdim idrar yolu enfeksiyonu varmis ilac kullanicam. Sende doktoruna danisarak yaptirabilirsin.

Kizlar benim çin takvimi de rus takvimi de kiz gosteriyordu tuttu. Fikriniz olsun diye yazayim dedim. Bu arada çin takvimine otomatik hesaplayicidan degil manuel olarak bakin. Yani yasinizi 2yas buyutmeden. Ben o sekilde bakinca tutuyor yoksa benim de otomatik hesaplayicidan bakinca tutmuyor.

Senin gecen gun sogledigini ben normal ultrasonla da bakilabilir anladim ☺bu soyledigini daha once hic duymamistim nasil bir ultrasonmus o....bizim doktor ayrintili ultrasonda bile o kadar bakmiyormus 5 dakika bakiyormus sadece
Vallahi canım ultrason cihazi uretmiyorum, nasıl olduğunu da anlamam mümkün değil. Ama ilk kontrol için gittiğimde ki cihazla 2li test için gittiğim cihazın verdiği görüntü farklıydı. Biri sadece yüzeysel gösteriyordu ikincisi iç organı, kemikleri vs vs gosteriyordu.

KIZLAR, aranızda yeniyim 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdıkdan sonra ve hangi doktora gittiysem normal yollarla anne olmanız imkansız ötesi diyip 2. tüp bebek tedavi randevuma 10 gün kala normal yollarla hamile olduğumu öğrendim. 15 haftalık hamileyim RABBİME şükürler olsun ki benimde kasım ayında 7 yıllık evlat özlemim son bulacak (RABBİMİN İZNİYLE) inşallah..RABBİM bu duyguyu tatmak isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın...

Hosgeldin canim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Benim ikisi de erkek diyorsu kiz ama ☺cin takviminde yasima 1 yas ekleyip baktim ben.oyle yaziyordu cunku

Bende Hollanda dayım burada da 3 kez USG yapılıyor. 2li testi de biz istedik diye yaptilar 160€. Sorun çıkmayınca 3lu, 4lu yapilmiyormus
Demek cogu avrupa ülkesinde öyle, ikili testi yapıyorlarda eger bi sorun görürlerse üçlüyü yapıyorlarmış burdada valla ne derlerse ona inanıyoz napalım gurbette yaşamanın zorluklarından biri

Hoşgeldniz ya ne güzel rabbim isteyince herşey olur allah tamamına erdirsin !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…