- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.081
Maalesef öyle canım ama ben yine de aklıma birşey takılırsa, tahlil sonuçları için, yada ilaç dozajı icin Türkiye deki doktoruma da soruyorumDemek cogu avrupa ülkesinde öyle, ikili testi yapıyorlarda eger bi sorun görürlerse üçlüyü yapıyorlarmış burdada valla ne derlerse ona inanıyoz napalım gurbette yaşamanın zorluklarından biri
Aa sen yurt disinda yasiyormussun.ondan farkli demek ki.nsl bir ultrasin ki o diye derken soru mahiyetin de dememistimVallahi canım ultrason cihazi uretmiyorum, nasıl olduğunu da anlamam mümkün değil. Ama ilk kontrol için gittiğimde ki cihazla 2li test için gittiğim cihazın verdiği görüntü farklıydı. Biri sadece yüzeysel gösteriyordu ikincisi iç organı, kemikleri vs vs gosteriyordu.
Soru mahiyetinde olmadığını anladım zaten de hangi mahiyetteydi peki?Aa sen yurt disinda yasiyormussun.ondan farkli demek ki.nsl bir ultrasin ki o diye derken soru mahiyetin de dememistim
annem gelebilir ama ne kadar kalabilir ki babam lise ye giden ikiz kardeslerim var keske esim ikna olsa ben gitsemBizde soguda gorev yapiyoruz yurt disinda yasamaktan farki yok.benimde sadece esimin arkadaslarinin esleri arkadasim var...tabi senin durumun daha zormus..sen orda dogum yapsan kim bakacak sana ailen yanina gelebilir mi...dedigin gibi memleket gibisi yok
Nasıl tr deki dr bildiginiz birimi aordugunuz yada herhangi kduzmanını arayıpmı soruyorsun ?Maalesef öyle canım ama ben yine de aklıma birşey takılırsa, tahlil sonuçları için, yada ilaç dozajı icin Türkiye deki doktoruma da soruyorum
Canım ya en azında 1 ay bari gelsin annen yardımcı olur sana hem bebegini görürannem gelebilir ama ne kadar kalabilir ki babam lise ye giden ikiz kardeslerim var keske esim ikna olsa ben gitsem
Nasıl getiriyosunuz tam olarak hanımlar ? Yani vize falan işlemler uzun işlem istıyorlardaCanım ya en azında 1 ay bari gelsin annen yardımcı olur sana hem bebegini görür. Ben inşallah annemle, kızkardeşimi getircem babam yanliz kalicak ama olsun napalim
AFP ne oluyor ne zaman yaptırılıyor,doktor 18.haftamda çağırdı dageç olmaz inşBen 3 gün önce AFP testi yaptırdım. Sonucum cikmis kliniği aradım ama doktor müsait olunca testi değerlendirecek size doneriz dedi hemşire ama hala aramadılar inşallah sonuc iyidir 2 kez aradım üçüncü kez aramak istemiyorum ama onlardanda ses çıkmadı başka yaptıran varmış aranizda
Bende iyiyim canim kac gundur yaziyorum kimse cevap vermiyor banaIyiyim sen nasilsin
cokk guzel tatlim gozun aydin rabbimden hep umut vardir allahim herkese nasip etsin herkese tatdirsin bu hissi anneligiKIZLAR, aranızda yeniyim 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdıkdan sonra ve hangi doktora gittiysem normal yollarla anne olmanız imkansız ötesi diyip 2. tüp bebek tedavi randevuma 10 gün kala normal yollarla hamile olduğumu öğrendim. 15 haftalık hamileyim RABBİME şükürler olsun ki benimde kasım ayında 7 yıllık evlat özlemim son bulacak (RABBİMİN İZNİYLE) inşallah..RABBİM bu duyguyu tatmak isteyen herkese en kısa zamanda tattırsın...
benimde ikinci planim o annem ve gorumcem gelir ikisi gelse cook rahat ederim canm allah yardimcimiz olsunCanım ya en azında 1 ay bari gelsin annen yardımcı olur sana hem bebegini görür. Ben inşallah annemle, kızkardeşimi getircem babam yanliz kalicak ama olsun napalim
Yıllardır gittiğim bir kadın doğum uzmani doktorum var ona soruyorum canimNasıl tr deki dr bildiginiz birimi aordugunuz yada herhangi kduzmanını arayıpmı soruyorsun ?
Evraklarını hazırlayıp başvurduktan sonra 7 iş günü sürüyormuşNasıl getiriyosunuz tam olarak hanımlar ? Yani vize falan işlemler uzun işlem istıyorlarda
Sen ultrason uretmiyorum bilmiyorum dedinya bende acaba soru olarak mi algiladi dedimSoru mahiyetinde olmadığını anladım zaten de hangi mahiyetteydi peki?
16_18.haftalar arasi yapiliyor 18.haftada yapr o zamanAFP ne oluyor ne zaman yaptırılıyor,doktor 18.haftamda çağırdı dageç olmaz inş
Aa ok anladım güzelmiş vallaYıllardır gittiğim bir kadın doğum uzmani doktorum var ona soruyorum canim
Kalan saglar bizimdir....hem herkes surekli burda olamiyor.islwri vardir yoksa yaziyorlarKızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdiilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
Ne 16 si ayrintili ultrason 21 de yaptrdik biz16.haftada nasil butun organlarini anlatabildi ki
Amin tüm anne adaylarının bebişlerini sağ salim kucaklarına almaları dileğiyle...Hoşgeldniz ya ne güzel rabbim isteyince herşey olur allah tamamına erd irsin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?