2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Demek cogu avrupa ülkesinde öyle, ikili testi yapıyorlarda eger bi sorun görürlerse üçlüyü yapıyorlarmış burdada valla ne derlerse ona inanıyoz napalım gurbette yaşamanın zorluklarından biri
Maalesef öyle canım ama ben yine de aklıma birşey takılırsa, tahlil sonuçları için, yada ilaç dozajı icin Türkiye deki doktoruma da soruyorum

Aa sen yurt disinda yasiyormussun.ondan farkli demek ki.nsl bir ultrasin ki o diye derken soru mahiyetin de dememistim

annem gelebilir ama ne kadar kalabilir ki babam lise ye giden ikiz kardeslerim var keske esim ikna olsa ben gitsem

annem gelebilir ama ne kadar kalabilir ki babam lise ye giden ikiz kardeslerim var keske esim ikna olsa ben gitsem
Canım ya en azında 1 ay bari gelsin annen yardımcı olur sana hem bebegini görür . Ben inşallah annemle, kızkardeşimi getircem babam yanliz kalicak ama olsun napalim

AFP ne oluyor ne zaman yaptırılıyor,doktor 18.haftamda çağırdı dageç olmaz inş

cokk guzel tatlim gozun aydin rabbimden hep umut vardir allahim herkese nasip etsin herkese tatdirsin bu hissi anneligi

Canım ya en azında 1 ay bari gelsin annen yardımcı olur sana hem bebegini görür . Ben inşallah annemle, kızkardeşimi getircem babam yanliz kalicak ama olsun napalim
benimde ikinci planim o annem ve gorumcem gelir ikisi gelse cook rahat ederim canm allah yardimcimiz olsun

Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdi ilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…