2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
annem gelebilir ama ne kadar kalabilir ki babam lise ye giden ikiz kardeslerim var keske esim ikna olsa ben gitsem
Bizimkiler Turkiye de oldugu halde gelemiyor ki.annem ben hastaneye yatcam diye gelmisti 1 ay ancak kaldi gitti..esin neden ikna olmasin ki

Aynen bndede kizima hamileykrn nornal yasima gore baktm kizdi bundada normal baktm erkek dedi erkek cikti

Ayrintili ultrasondada gorunuo kuzum gosterio doktor hatta sizede seninde ikinci bebegin deilmydi tecrubeli olman lazm
Cnm 16 haftalikken baktiran ben degilim yurt disinda yasayan baska bir arkadasin doktoru bakmis ama ayrintili ultrason diye bakmamis.cihaz bebegin ic organlarini da gosteriyormus.benim ilk bebegim ...ayrintili ultrasona 21.haftada bakildigini biliyorum ben

Ben arada gidip geziyorum orayi. Zaten ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum. Cesit cok nispeten uygun fiyatlar. Ozellikle penyeler cok uygun. Bence de uygun zamaninda gidip gormelisin

tesekkurler yorumlarınız için. 7-8 ayı doldurmadan bir şey almayacağim ama duydukça sayenizde not alıyorum. Sonrasında aramak yerine belirli adreslerden direkt almak kolaylık sağlayacaktır.

Hee anladm evet bzde 20 22 arasi genellikle istio doktorlar

Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdi ilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
Hafta sonu ya bende ona bağlamıştım, pazartesi sabah belli olur bakalım burayı bosladilarmi boslamadilarmi!!

Hee anladm evet bzde 20 22 arasi genellikle istio doktorlar
Tatlim ben anlatayım sana 2li test için gittiğim Perinatoloji birimindeki ultrasonda bebegin kemikleri, iç organları falan görünüyor ya diğer arkadaş onu anlatmaya çalışmış. Ayrıca bence cihazın Turkiye dekilerden bir farkı yoktur 2 boyutlu gösteren bi cihaz yani. Ayrıntılı ultrason içinde 18.haftadan 22.haftaya kadar demişlerdi bana. Haa birde ayse4968 16.hafta demiş ya 12.hafta o

Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdi ilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
Sen niye gelmedin canim,seni de görürdük Valla buranın tadı başka
Sen düzenli kullaniyor musun çatlak kremlerini?

cok tatlısın ya bnde o durumdayım 4 gundur ustuste tatlı yer buldum kendimi ilk zamanlar ne tatlı ne ekşi hiçbirşey yiyemedim et yiyordum sürekli şimdi tatlı istiyorum ama dur demem lazım şeker hastası olmak istemem...

Bende iyiyim canim kac gundur yaziyorum kimse cevap vermiyor banayazdığın icin Teşekkürler nasil gidiyor gebeliğin
benim buara tasınma ve ev tadilatı problemlerim var çok sık giremiyorum girince bi bakıyorum sayfalar akmış gitmiş en fazla 3 sayfa okuyup dewam ediyorum...hamileleiğim sırt ve bel ağrım olmasa sanki daha iyi geçicek yatarken kalkmakta zorlanıyorum bişeylere tutup kalkabiliyorum bazen kasıklarıma ağrı girio kalkarken doktor magnezyum vermişti içmiyorum kalsiyumla içince bağarsaklarım çok kötü oluyo o ağrıya dayanamıyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam artık kas ağrılarına .... senin nasıl gidiyo cinsiyet belli mi sende ????

evet canım cinsiyet yükse ihtimal kız seninki belli mi? benimde ara sıra be agrılarım oluyor halsizlik var elimi kolumu kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…