- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.101
Bizimkiler Turkiye de oldugu halde gelemiyor ki.annem ben hastaneye yatcam diye gelmisti 1 ay ancak kaldi gitti..esin neden ikna olmasin kiannem gelebilir ama ne kadar kalabilir ki babam lise ye giden ikiz kardeslerim var keske esim ikna olsa ben gitsem
Onlarin ki ayrintili ultrason degilmis.degisik bir ultrasonmus gostermis ic organlariniNe 16 si ayrintili ultrason 21 de yaptrdik biz
Aynen bndede kizima hamileykrn nornal yasima gore baktm kizdi bundada normal baktm erkek dedi erkek ciktiKizlar benim çin takvimi de rus takvimi de kiz gosteriyordu tuttu. Fikriniz olsun diye yazayim dedim. Bu arada çin takvimine otomatik hesaplayicidan degil manuel olarak bakin. Yani yasinizi 2yas buyutmeden. Ben o sekilde bakinca tutuyor yoksa benim de otomatik hesaplayicidan bakinca tutmuyor.
Ayrintili ultrasondada gorunuo kuzum gosterio doktor hatta sizede seninde ikinci bebegin deilmydi tecrubeli olman lazmOnlarin ki ayrintili ultrason degilmis.degisik bir ultrasonmus gostermis ic organlarini
Cnm 16 haftalikken baktiran ben degilim yurt disinda yasayan baska bir arkadasin doktoru bakmis ama ayrintili ultrason diye bakmamis.cihaz bebegin ic organlarini da gosteriyormus.benim ilk bebegim ...ayrintili ultrasona 21.haftada bakildigini biliyorum benAyrintili ultrasondada gorunuo kuzum gosterio doktor hatta sizede seninde ikinci bebegin deilmydi tecrubeli olman lazm
Yani bende çok methini duymuştum çok beklentiyle gittim heralde çok tatmin olmadım açıkçası:)))) çeşit bol ama dükkanlardaki urunler birbirinin aynı hep. Hayatımda bu kadar hamileyi biraraada görmemiştim hiç gobeklere çarpmadan yurumek zzor oldu
Ben arada gidip geziyorum orayi. Zaten ben eminonunde gezmeyi cok seviyorum. Cesit cok nispeten uygun fiyatlar. Ozellikle penyeler cok uygun. Bence de uygun zamaninda gidip gormelisin
Hee anladm evet bzde 20 22 arasi genellikle istio doktorlarCnm 16 haftalikken baktiran ben degilim yurt disinda yasayan baska bir arkadasin doktoru bakmis ama ayrintili ultrason diye bakmamis.cihaz bebegin ic organlarini da gosteriyormus.benim ilk bebegim ...ayrintili ultrasona 21.haftada bakildigini biliyorum ben
Hafta sonu ya bende ona bağlamıştım, pazartesi sabah belli olur bakalım burayı bosladilarmi boslamadilarmi!!Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdiilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
Neye bakıyosunuz tam olarak % 50 bir şans var zaten hangi olacaksa :) normal derken doldurdugunuz yaşamı bakıyosunuz ay olarak neyi baz alıyorsunuz birde ?Aynen bndede kizima hamileykrn nornal yasima gore baktm kizdi bundada normal baktm erkek dedi erkek cikti
Tatlim ben anlatayım sana 2li test için gittiğim Perinatoloji birimindeki ultrasonda bebegin kemikleri, iç organları falan görünüyor ya diğer arkadaş onu anlatmaya çalışmış. Ayrıca bence cihazın Turkiye dekilerden bir farkı yoktur 2 boyutlu gösteren bi cihaz yani. Ayrıntılı ultrason içinde 18.haftadan 22.haftaya kadar demişlerdi bana. Haa birdeHee anladm evet bzde 20 22 arasi genellikle istio doktorlar
Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdiilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
cok tatlısın ya bnde o durumdayım 4 gundur ustuste tatlı yer buldum kendimi ilk zamanlar ne tatlı ne ekşi hiçbirşey yiyemedim et yiyordum sürekli şimdi tatlı istiyorum ama dur demem lazım şeker hastası olmak istemem...ben cinsiyeti ogrenmedim ama ilk 2 ay surekli eksi yedim deli gibi limonson iki aydir tatli delisi oldum simdi limona cesaretim yok gecen gun helva yapcam dediniz ya zaten tatli delisiyim netten baktim tarifini yaptim ama irmik helvasi haric herseye benziyordu yapamadim ama pudingle atlattim gunu
benim buara tasınma ve ev tadilatı problemlerim var çok sık giremiyorum girince bi bakıyorum sayfalar akmış gitmiş en fazla 3 sayfa okuyup dewam ediyorum...hamileleiğim sırt ve bel ağrım olmasa sanki daha iyi geçicek yatarken kalkmakta zorlanıyorum bişeylere tutup kalkabiliyorum bazen kasıklarıma ağrı girio kalkarken doktor magnezyum vermişti içmiyorum kalsiyumla içince bağarsaklarım çok kötü oluyo o ağrıya dayanamıyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam artık kas ağrılarına .... senin nasıl gidiyo cinsiyet belli mi sende ????Bende iyiyim canim kac gundur yaziyorum kimse cevap vermiyor banayazdığın icin Teşekkürler nasil gidiyor gebeliğin
yaw bırakın facebooku boş işler bunlar gel burda hayatını yaşaSen niye gelmedin canim,seni de görürdük Valla buranın tadı başka
Sen düzenli kullaniyor musun çatlak kremlerini?
ozamn deli gibi tatlı da yemedin sanırım...ben rüyamlarımda görüyorum tabak tabak tatlı yediğimi bünye o derece sapıttıBen kendimi bildim bileli eksi yiyemem tatli cok severim .suan da tatliyla aram iyi ama bebegimiz kiz
evet canım cinsiyet yükse ihtimal kız seninki belli mi? benimde ara sıra be agrılarım oluyor halsizlik var elimi kolumu kaldıramıyorumbenim buara tasınma ve ev tadilatı problemlerim var çok sık giremiyorum girince bi bakıyorum sayfalar akmış gitmiş en fazla 3 sayfa okuyup dewam ediyorum...hamileleiğim sırt ve bel ağrım olmasa sanki daha iyi geçicek yatarken kalkmakta zorlanıyorum bişeylere tutup kalkabiliyorum bazen kasıklarıma ağrı girio kalkarken doktor magnezyum vermişti içmiyorum kalsiyumla içince bağarsaklarım çok kötü oluyo o ağrıya dayanamıyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam artık kas ağrılarına .... senin nasıl gidiyo cinsiyet belli mi sende ????
cinsiyet belli değil henüz bakalım süpriz yumurtadan ne çıkıcakevet canım cinsiyet yükse ihtimal kız seninki belli mi? benimde ara sıra be agrılarım oluyor halsizlik var elimi kolumu kaldıramıyorum
ilk bebegin sanırım benimde ilk ve kız olmasına sevndim kız cocuklarının kıyafetleri cicili bicili cok heves ediyordum:)cinsiyet belli değil henüz bakalım süpriz yumurtadan ne çıkıcak
Halsizlik bende oluyor hala, benimde bugun iki tarafli kasik agrilarim var hareket ettikce sanki bicak saplanir gibi oluyorevet canım cinsiyet yükse ihtimal kız seninki belli mi? benimde ara sıra be agrılarım oluyor halsizlik var elimi kolumu kaldıramıyorum
Omurilik açıklığı varsa onu tespit etmek icin yapılıyormuş sanırım 16 ve 18 haftalar arasi yapılıyorAFP ne oluyor ne zaman yaptırılıyor,doktor 18.haftamda çağırdı dageç olmaz inş
AFP ne oluyor ne zaman yaptırılıyor,doktor 18.haftamda çağırdı dageç olmaz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?