2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdi ilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
Canim haftasonu topik sakin geciyor genelde ondan olabilir.. cok kisi katildi mi bilmiyorum tabi de. Burda olanlar yine devam ediyor sanirim.

Ben temizlik yapıyorum sakin sakin kızlar.3 yapiyorum,5 dinleniyorum.Epeydir erteliyordum,olcak gibi degil ipin ucunu nasil kacirdiysamtoparlayamiyorum

Halsizlik bende oluyor hala, benimde bugun iki tarafli kasik agrilarim var hareket ettikce sanki bicak saplanir gibi oluyor
Canim benim ilk 3 ay kasıklarımda ara ara batmalarım oluyordu,tek tesellim de onlardi,demek ki bebeğim iyi ki çalışıyor diyordum Onlar bitti en son 11+o da kontrolum olmuştu.Bu perşembe yine gideceğim kontrole,ve inan iple çekiyorum çünkü o batmalar da bittiğinden beri orda mı iyi mi elimde hic bir işaret yok Diyecegim o ki bebegin iyi demek ki rahimin buyudugu icindir o batmalar.Gecen hafta da var miydi batmalarin?
Neyse ii düşünmeye çalışıyorum İyidir inşallah meleklerimiz

inşallah canım

Allah kolaylik versin sana canim. Agrilarin erken baslamis sanki. Kilon mu fazla?

ozamn deli gibi tatlı da yemedin sanırım...ben rüyamlarımda görüyorum tabak tabak tatlı yediğimi bünye o derece sapıttı
Canim cekiyor ama yemiyorum .asiri karbonhitrat bebege de bana da zararli cunku...sende tatli yiyeceksen sutlu tatlilari tercih et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…