- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.121
sanırım bu sürekli devam edecek bir durumHalsizlik bende oluyor hala, benimde bugun iki tarafli kasik agrilarim var hareket ettikce sanki bicak saplanir gibi oluyor
ben gitmedim facebooka bak burdayımmmmKızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdiilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
Canim haftasonu topik sakin geciyor genelde ondan olabilir.. cok kisi katildi mi bilmiyorum tabi de. Burda olanlar yine devam ediyor sanirim.Kızlar farkında msnz facebook grubunu kurdular forumun aktif çoğu isimleri ortada yoklar, sözde burayı ihmal etmeyeceklerdiilerleyen zamanda nolacak merak ediyorum
neyi daha çok yiyorsun ekşiyimi tatlıyımıevet canım cinsiyet yükse ihtimal kız seninki belli mi? benimde ara sıra be agrılarım oluyor halsizlik var elimi kolumu kaldıramıyorum
deli gibi limonlu tuzlu yiyorum canım ama arada çok tatlı çektiğide oluyor ne görsem canım çekiyor çok kötü boğaz oldum:)neyi daha çok yiyorsun ekşiyimi tatlıyımı
Kaclisin canim sen? Yani suan kac yasindasin onu gir hamis kaldigin aya gore bakNeye bakıyosunuz tam olarak % 50 bir şans var zaten hangi olacaksa :) normal derken doldurdugunuz yaşamı bakıyosunuz ay olarak neyi baz alıyorsunuz birde ?
Kizin olma ihtimali yuksek. Ben de ayniyim eksi tuzlu yiyorm surekli.deli gibi limonlu tuzlu yiyorum canım ama arada çok tatlı çektiğide oluyor ne görsem canım çekiyor çok kötü boğaz oldum:)
Canim benim ilk 3 ay kasıklarımda ara ara batmalarım oluyordu,tek tesellim de onlardi,demek ki bebeğim iyi ki çalışıyor diyordumHalsizlik bende oluyor hala, benimde bugun iki tarafli kasik agrilarim var hareket ettikce sanki bicak saplanir gibi oluyor
zaten dr kız dedi canım:)Kizin olma ihtimali yuksek. Ben de ayniyim eksi tuzlu yiyorm surekli.
inşallah canımCanim benim ilk 3 ay kasıklarımda ara ara batmalarım oluyordu,tek tesellim de onlardi,demek ki bebeğim iyi ki çalışıyor diyordumOnlar bitti en son 11+o da kontrolum olmuştu.Bu perşembe yine gideceğim kontrole,ve inan iple çekiyorum çünkü o batmalar da bittiğinden beri orda mı iyi mi elimde hic bir işaret yok Diyecegim o ki bebegin iyi demek ki rahimin buyudugu icindir o batmalar.Gecen hafta da var miydi batmalarin?
Neyse ii düşünmeye çalışıyorumİyidir inşallah meleklerimiz
Allah kolaylik versin sana canim. Agrilarin erken baslamis sanki. Kilon mu fazla?benim buara tasınma ve ev tadilatı problemlerim var çok sık giremiyorum girince bi bakıyorum sayfalar akmış gitmiş en fazla 3 sayfa okuyup dewam ediyorum...hamileleiğim sırt ve bel ağrım olmasa sanki daha iyi geçicek yatarken kalkmakta zorlanıyorum bişeylere tutup kalkabiliyorum bazen kasıklarıma ağrı girio kalkarken doktor magnezyum vermişti içmiyorum kalsiyumla içince bağarsaklarım çok kötü oluyo o ağrıya dayanamıyorum dayanabildiğim kadar dayanıcam artık kas ağrılarına .... senin nasıl gidiyo cinsiyet belli mi sende ????
87 liyim cnm mart ayı erkek gösteriyo :) benim kızım olacak büyük ihtimalKaclisin canim sen? Yani suan kac yasindasin onu gir hamis kaldigin aya gore bak
Aa ciddi mi dogru tahmin desenezaten dr kız dedi canım:)
evet canım ekşi tatlı olayı bende tuttu yani:)Aa ciddi mi dogru tahmin desene
Canim cekiyor ama yemiyorum .asiri karbonhitrat bebege de bana da zararli cunku...sende tatli yiyeceksen sutlu tatlilari tercih et benceozamn deli gibi tatlı da yemedin sanırım...ben rüyamlarımda görüyorum tabak tabak tatlı yediğimi bünye o derece sapıttı
belki oğluşun olur canım:) dr tahminde bulundu mu?87 liyim cnm mart ayı erkek gösteriyo :) benim kızım olacak büyük ihtimal
Evet erkek gosteriyor senin. Bakalim ne cikicak sonuc. Yaz mutlaka.87 liyim cnm mart ayı erkek gösteriyo :) benim kızım olacak büyük ihtimal
Geçen hafta kıza benziyor dedi küçük ama gelecek ay kesin söyler :)belki oğluşun olur canım:) dr tahminde bulundu mu?
Gerçeklik payı var diyosun yani :) hayırlısı olsun inşEvet erkek gosteriyor senin. Bakalim ne cikicak sonuc. Yaz mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?