- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.141
Canim valla kolay gelsin. Ben 15gunde bir temizlikci aliyorum. Gelmedigi gunler de esim supuruyor cani isterse tabi. Bi tek utu ve canim isterse yemek yapiyorum. Onu bile canim istemiyor yoruluyorum cunku. Hatta sabahtan beri utu yapilacak 3makine camasir bana bakiyor ben de onlaraBen temizlik yapıyorum sakin sakin kızlar.3 yapiyorum,5 dinleniyorum.Epeydir erteliyordum,olcak gibi degil ipin ucunu nasil kacirdiysamtoparlayamiyorum
ya bende tatlı krizlerine giriyorm rüyama bile giriyo kocaman tabağım vr sadce şerbetli tatlılardan dolduruyorum elle girişiyorum sanki hiç yememiş gibi sabah okadar mutlu uyanıyorum ki yüzümü görmelisin...deli gibi limonlu tuzlu yiyorum canım ama arada çok tatlı çektiğide oluyor ne görsem canım çekiyor çok kötü boğaz oldum:)
tuzu çok aramıyorum sanırımzaten dr kız dedi canım:)
kilomda yok 53 kiloyum kuyruk sokumum zorluyo beni sırtımda kireçlenme var bu dönem hassaslaştı sanırımAllah kolaylik versin sana canim. Agrilarin erken baslamis sanki. Kilon mu fazla?
Bir hafta sonra başlayacağım , sağlık işi bu , ücretli öğretmen tutalım yerinize dedi .Ben de tutun , dedim ama bulamamışlar .Peki mudurun bir sey demedi mi.bizim mudur bana etmedik laf birakmadi.
Ben evi düzenli tutuyorum , çamaşır , bulaşık onları hallediyorum ama temizlik pek yapamıyorum,olduğu kadar . İş yapınca hemen yoruluyorum , pek enerjik değilimBen temizlik yapıyorum sakin sakin kızlar.3 yapiyorum,5 dinleniyorum.Epeydir erteliyordum,olcak gibi degil ipin ucunu nasil kacirdiysamtoparlayamiyorum
Evet , bende sabah açamadım , sonradan düzeldigünaydın kızlar iyi pazarlar...gece kk.ya bişeyler oldu siteyi açamadım bile sizede oldumu
Bizim mudur anlamaz sagliktan felan.hatta benim o halimle raporu gidip benim vermemi istiyor.esim goturmustu raporlarimi.her gidisinde laf soylemis.ana sinifi ogretmeniyim ben...demis biz o sinifa cok masraf ettik ...daha nelrr neler...ben bu surecte kimin ne oldugunu cok iyi anladim....gecmis olsun demeyen hocalar bile varBir hafta sonra başlayacağım , sağlık işi bu , ücretli öğretmen tutalım yerinize dedi .Ben de tutun , dedim ama bulamamışlar .
Aynen azimle bulamıyorum çıkmıyor bir türlü linkleride denedim olmuyoryok kızlar benm facede mi sorun var anlamadım yok yok yok
Evet bende giremedimgünaydın kızlar iyi pazarlar...gece kk.ya bişeyler oldu siteyi açamadım bile sizede oldumu
yani +1 veya+2 eklemiyoruz yasim 23 direk 23 un subat ayina baktm mesela kizimdada oyle yapmstmNeye bakıyosunuz tam olarak % 50 bir şans var zaten hangi olacaksa :) normal derken doldurdugunuz yaşamı bakıyosunuz ay olarak neyi baz alıyorsunuz birde ?
Bizde de aynı masada oturduğumuz öğretmen arkadaşlar ilgililerdi.Bizim mudur anlamaz sagliktan felan.hatta benim o halimle raporu gidip benim vermemi istiyor.esim goturmustu raporlarimi.her gidisinde laf soylemis.ana sinifi ogretmeniyim ben...demis biz o sinifa cok masraf ettik ...daha nelrr neler...ben bu surecte kimin ne oldugunu cok iyi anladim....gecmis olsun demeyen hocalar bile var
Gunaydin canim.günaydın kızlar iyi pazarlar...gece kk.ya bişeyler oldu siteyi açamadım bile sizede oldumu
Gunaydin canim, sanadaGünaydın nasılsınız hanımlar. Mutlu hafta sonları :))
Benim de kiz cikmisti bebegim de kizPazar diye forum çok sakin bugün
Cinsiyeti bilmediğimiz için Çin ve Rus takvimlerine baktım , ikisinde de kız çıktı , bakalım tutacak mı?
Fala inanma , falsız da kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?