2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tesekkurler canim çok güzel bir paylaşım olmuş ben hep ne kaçıncı haftada merak ediyordum :)

Benim de kiz cikmisti bebegim de kiz
Ben son ultrason görüntüsünde de kıza çok benzettim , başında bir tek tokası eksikti sanki :)
Şimdiye kadar hep erkek diye düşünmüştüm , heyecanla bekliyorum haberi , sağlıklı olsunlar da önce
En son öğrenenlerden olacağım bu gidişle randevum 2 hafta sonra , her muayenede daha küçük belli olmaz denildi , geçiştirildi

günaydın arkadaşlar bir şey soracağım bi türlü oturtamadım kafamda bu çatlak kremi ya da onun yerine yağ kullananlar sürdükten sonra temizleniyor mu yoksa öyle mi kalıyor öyle kalıyorsa kıyafetleri kirletmiyor mu ya da kaşıntı yapmıyor mu malum havalar ısınmaya başladı? bi sorum daha olacak 15. haftaya girdim cinsiyet için gitsem söyler mi doktor acaba yoksa daha erken mi?

Cinsiyet icin 16.haftanin icinde git istersen tatlim.Diger soruna gelince ben Lierac diye bir krem kullanıyorum,hemen emiliyor Oyle yapis yapis bir his olmuyor.Ama zeytinyağı bademyagi sürenlerde durum nasil bilemiyorum

Cinsiyet icin 16.haftanin icinde git istersen tatlim.Diger soruna gelince ben Lierac diye bir krem kullanıyorum,hemen emiliyor Oyle yapis yapis bir his olmuyor.Ama zeytinyağı bademyagi sürenlerde durum nasil bilemiyorum
teşekkür ederim kremden memnun musunuz? sizin de belli değil o zaman cinsiyet değil mi?:)

Bende vitamin demir ve kalsiyum aldigim halde cabuk yoruluyorum

Enerji bende de hızlı düşüyor,o yüzden sık mola verip birşeyler yiyorum,iciyorum
Su isler bitsin ben de cagiricam yine düzenli kadını.Ama kadına yaptirmadigim seyler var,ince isler onlarla uğraşıyorum.Titizim biraz evet

Tatlım ya zaman hic geçmiyor 1 hafta, 1 ay gibi geliyor bana rahim bağlarının genişlemesinden oluyor galiba ama iste insan yinede tedirgin oluyor. Demekki ikimizinde çok zor geçmiyor hamileliği çok sukur. Benim bu batmalarim 2 gece önce başladı. Yavrularimiz iyi iyi allaha emanet onlar. İnşallah çok güzel haberlerle dönersin. 3lu testini ne zaman yaptiracaksin??

teşekkür ederim kremden memnun musunuz? sizin de belli değil o zaman cinsiyet değil mi?:)
11+O'da yani 12.haftamizin basında 2'li test icin gittiğimizde bize bir tahminde bulundu,yüksek olasılıkla KIZ dedi.Bu topikteki cogu arkadasımıza da aynı haftalarda dr'lari tahminde bulundu.Ama cogunun 16.-17 haftalarda gittiklerinde netleşti.Ben bu Perşembe gideceğim.Ama bence sen Haziran'ın 2.haftasi icin randevu al. Bu arada 2'li testin olmadı sanırım?

Ben karin catlagi ve yuzum icin bir karisim yaptim. 1tup bepantol krem 1 ampul 1 evigen ampul yarim sise kayisi yagi ve ceyrek sise gul portakal bugday yagi karistirdim
Hem cildi tazeliyor hem de catlagi onluyormus nette buldum bu karisimi. Aksamlari suruyorum biraz yagli oldugu icin yuzde parliyor ama dogal geldi bana bir sure idare eder bu beni. Daha sonra belki sabahlari da surmek icin bepantolun catlak kremini alabilirim, ama kesin degil bu kararim. Yag da sursen temizleme cilt emiyor zaten leke yapmaz yani.
Cinsiyet icinde 16.haftada icinde gidersen iyi olur. Daha erken olunca soylemiyorlar ben dun gittim 16.nin basiydik ve soyledi kizimiz oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…