2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım banyodan sonra sürünce vücut çok güzel emiyor, bi 5 dakika bekleyip kıyafetlerini giy. Cinsiyeti bebisin gösterir ise söylerler herhalde

Tatlim çok yorma kendini, yukarılara falanda uzanma iyimi kolay gelsin

Cinsiyet icin 16.haftanin icinde git istersen tatlim.Diger soruna gelince ben Lierac diye bir krem kullanıyorum,hemen emiliyor Oyle yapis yapis bir his olmuyor.Ama zeytinyağı bademyagi sürenlerde durum nasil bilemiyorum
Bende de Lierac var ama kullanmadım henüz , bol su içmek de cildi nemlendirdiğinden çatlak oluşumunu engelliyormuş

Bende vitamin demir ve kalsiyum aldigim halde cabuk yoruluyorum
Kişiden kişiye değişiyor bu durum herhalde hiç anneme çekmemişim , ben sadece folik asit kullanıyorum ama çabuk yorulmaya başladığım için Demir eksikliğim olabilir diye düşünüyorum , kontrolde belli olur

Cabuk yorulma hamilelikte olan bi durum bence bende cok tez yoruluyorum az yol yüŕusem soluk soluğa kalıyorum

Anladim cnm senin sorunun sadece ayakta kalmamak fazla yorulmamakmis.ben basimi kaldiramiyordum 24 saat uyuyordum nerdeyse.yeme icme yoktu bildigin bitkisel hayat yasadim.doguda da gorev yapinca anlayissiz idareciler.....rapor almada sorun cikmiyor ben daha okula gidemem deseydim rapor verirlerdi....bak benim ana sinifi ogretmenligi oldugu halde problem cikti brans ogretmeni olsam naparlardi acaba ☺

Folik asidi daha kullaniyor musun ? Ben hamilelik oncesi 6 ay hamilelikte de 2 ay kadar kullandim son ay hastane surecinde kullanamadim...hamileligin ilk 3 ayi kullaniliyor bazilari da doguma kadar kullaniyor sanirim...bende de kansizlik var asiri yoruluyorum

Evet hala kullanıyorum ,gün aşırı da progestan içiyorum, kansızlık uzun süre bende de vardı , doktor gyno ferro sanol verince geçti canım , şimdiye kadar farklı kan ilaçları kullandım ama bir tek yazdığım bende işe yaradı

kızlar resmen göbeğim çıktı kocaman oldu =) sizlerde durumlar nasıl ?? 5. aya girdim hayırlısıyla geçer günlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah =) =)

Benim kadar su icen yoktur bu sitede sanirim doymuyorum suya...ama yinede bebeyagi kullanmasam kuruyo cildim
ne guzel ya ben su icemiyorumm tiksiniyorum ayran evde meyve suyu sikiyorum cay idare ediyorum eskiden su icerek karnim siserdi yemegi suyla baslar suyla biterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…