- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.181
Aynen canım hayirlisi olsun beraber dogururuz belkiAaaa evet simdi farkettim bnm 29 kasim dogum zamani ama kismet bakalim
Bakalim hastanede yazisiriz artik ayyyy gelio amannnn sancim varrrr hahahahaAynen canım hayirlisi olsun beraber dogururuz belki
Haha yazışcak kadar iyi olmak dileklerimle tatlım:)Bakalim hastanede yazisiriz artik ayyyy gelio amannnn sancim varrrr hahahaha
ben kullaniyorum canimDr. Dun bana folik asiti birakmami decavite gecmemi soyledi. Henuz almadim yarin alacagim. Sizler de kullanan varmi
Canım banyodan sonra sürünce vücut çok güzel emiyor, bi 5 dakika bekleyip kıyafetlerini giy. Cinsiyeti bebisin gösterir ise söylerler herhaldegünaydın arkadaşlar bir şey soracağım bi türlü oturtamadım kafamda bu çatlak kremi ya da onun yerine yağ kullananlar sürdükten sonra temizleniyor mu yoksa öyle mi kalıyor öyle kalıyorsa kıyafetleri kirletmiyor mu ya da kaşıntı yapmıyor mu malum havalar ısınmaya başladı? bi sorum daha olacak 15. haftaya girdim cinsiyet için gitsem söyler mi doktor acaba yoksa daha erken mi?
Tatlim çok yorma kendini, yukarılara falanda uzanma iyimiEnerji bende de hızlı düşüyor,o yüzden sık mola verip birşeyler yiyorum,iciyorum
Su isler bitsin ben de cagiricam yine düzenli kadını.Ama kadına yaptirmadigim seyler var,ince isler onlarla uğraşıyorum.Titizim biraz evet
Bende de Lierac var ama kullanmadım henüz , bol su içmek de cildi nemlendirdiğinden çatlak oluşumunu engelliyormuşCinsiyet icin 16.haftanin icinde git istersen tatlim.Diger soruna gelince ben Lierac diye bir krem kullanıyorum,hemen emiliyor Oyle yapis yapis bir his olmuyor.Ama zeytinyağı bademyagi sürenlerde durum nasil bilemiyorum
endeben kullaniyorum canim
Bende folik asiti biraktim ferrum kan hapi ve decavit kullanıyorumben kullaniyorum canim
Kişiden kişiye değişiyor bu durum herhalde hiç anneme çekmemişim , ben sadece folik asit kullanıyorum ama çabuk yorulmaya başladığım için Demir eksikliğim olabilir diye düşünüyorum , kontrolde belli olurBende vitamin demir ve kalsiyum aldigim halde cabuk yoruluyorum
Ya evet burada 2 gün sure vardı ama oy verme yerini taa 120 km uzağa yapmışlar. Bu durumda biraz zor oYurtdisindaki arkadaslarim oy vermeye gidin lutfen....beni seviyorsaniz
Cabuk yorulma hamilelikte olan bi durum bence bende cok tez yoruluyorum az yol yüŕusem soluk soluğa kalıyorumKişiden kişiye değişiyor bu durum herhalde hiç anneme çekmemişim , ben sadece folik asit kullanıyorum ama çabuk yorulmaya başladığım için Demir eksikliğim olabilir diye düşünüyorum , kontrolde belli olur
Anladim cnm senin sorunun sadece ayakta kalmamak fazla yorulmamakmis.ben basimi kaldiramiyordum 24 saat uyuyordum nerdeyse.yeme icme yoktu bildigin bitkisel hayat yasadim.doguda da gorev yapinca anlayissiz idareciler.....rapor almada sorun cikmiyor ben daha okula gidemem deseydim rapor verirlerdi....bak benim ana sinifi ogretmenligi oldugu halde problem cikti brans ogretmeni olsam naparlardi acaba ☺Bizde de aynı masada oturduğumuz öğretmen arkadaşlar ilgililerdi.
Anladım canım , ben lise matematik öğretmeniyim ve bizim öğrencilerin çoğu matematiğe çok uzak , belki de o yüzden çok sorun olmadı. Ben sınav zamanı soruları hazırlayıp eşime fakslattım, eşim ödevler , Sınavlar vs eve getirdi,evden hallettim, proje -performans ödevleri vs hepsini de bitirip e okula kaydettim zaten geçen hafta
Okul ile ev arası çok uzak benim , İstanbul'dayım ev Anadolu Yakasında okul Avrupa Yakasında ,ulaşım Aracına Yürü , ayakta git,Köprüyü geç,indiğin yerden yürü vs riskli dönemlerde gitmem mümkün değildi,doktorlar da hep dinlet , yat diyorlardı .Önümüzdeki hafta aslında gidebilirim belki ama yine de çekinyorum,ben de tamamlayıp rapor hakkımı öyle başlayacağım , aile hekimi sorun çıkarmaz umarım daha önceleri veriyordu.
Ferrum fort + decavit + calcimax-d3ende
Bende folik asiti biraktim ferrum kan hapi ve decavit kullanıyorum
Benim kadar su icen yoktur bu sitede sanirim doymuyorum suya...ama yinede bebeyagi kullanmasam kuruyo cildimBende de Lierac var ama kullanmadım henüz , bol su içmek de cildi nemlendirdiğinden çatlak oluşumunu engelliyormuş
Folik asidi daha kullaniyor musun ? Ben hamilelik oncesi 6 ay hamilelikte de 2 ay kadar kullandim son ay hastane surecinde kullanamadim...hamileligin ilk 3 ayi kullaniliyor bazilari da doguma kadar kullaniyor sanirim...bende de kansizlik var asiri yoruluyorumKişiden kişiye değişiyor bu durum herhalde hiç anneme çekmemişim , ben sadece folik asit kullanıyorum ama çabuk yorulmaya başladığım için Demir eksikliğim olabilir diye düşünüyorum , kontrolde belli olur
Ben her gün 2 lt içiyorum daha da içemiyorumBenim kadar su icen yoktur bu sitede sanirim doymuyorum suya...ama yinede bebeyagi kullanmasam kuruyo cildim
Evet hala kullanıyorum ,gün aşırı da progestan içiyorum, kansızlık uzun süre bende de vardı , doktor gyno ferro sanol verince geçti canım , şimdiye kadar farklı kan ilaçları kullandım ama bir tek yazdığım bende işe yaradıFolik asidi daha kullaniyor musun ? Ben hamilelik oncesi 6 ay hamilelikte de 2 ay kadar kullandim son ay hastane surecinde kullanamadim...hamileligin ilk 3 ayi kullaniliyor bazilari da doguma kadar kullaniyor sanirim...bende de kansizlik var asiri yoruluyorum
ne guzel ya ben su icemiyorumm tiksiniyorum ayran evde meyve suyu sikiyorum cay idare ediyorum eskiden su icerek karnim siserdi yemegi suyla baslar suyla biterdiBenim kadar su icen yoktur bu sitede sanirim doymuyorum suya...ama yinede bebeyagi kullanmasam kuruyo cildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?