2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Anneler özellikle benim gibi acemi anneler , yeni doğmuş bebeklerde uyku rutini oluşturma ile ilgili bir yazı buldum , paylaşmak istedim .İşine yarayacaklar olabilir , ben bu siteyi özellikle takip ediyorum , tecrübeli annelerin yararlı paylaşımları var , isteyen baksın
http://blogcuanne.com/2015/05/27/uyusun-da-buyusun/

Bu arada zararlı ama ( hamur işi ) canım nasıl kek istedi , şu an pişiyor ( herkes keki pişirmelidir diye yazdım , kimsenin ahını almayayım )

kızlar resmen göbeğim çıktı kocaman oldu =) sizlerde durumlar nasıl ?? 5. aya girdim hayırlısıyla geçer günlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah =) =)
Ne güzel. Bende daha bişey yok. Akşamları az çıkıyor. İnşaallah hayırlısıyla bitiririz hamilelikleri kızı.

bak sen yaramaza utanıyor mu acabaçikolata yeseydin keşke ultrasona girmeden canım belki dönerdi
Çikolatalı bisküvi yedim. Aslında bu defa güzel pozlar verdi ama en son suratıni gösterirken Dr döndü. Bende biraz vicdan yaptım bu arak sık girdim ultrasona. Artık tatilden donene kadar görmeme kararı aldım. Tatilden 10 temmuzda dönucez yani 40 gun kadar bakmayacam. Sende durumlar nasıl. Bebisin rahatı iyi mi :)

şimdilik iyi çok şükür canım 3lü test yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım sen yaptırdın mı?5,5 yıl sonra geldi benim bebişim oynayana kadar inanmayacağım sanırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Allah bağışlasın kuzunu sana tatlım. Gayet iyisi o annesi merak etme. Sonuçta o kocaman bir yarısı kazanmış şampiyon tabi ki çok güçlü :) Ben artij test falan yaptirmam. 2li temiz di. Dr.larda gerek yok dediler

amin canım hepimizin bebişlerini bağışlasın rabbim ben 2li testi de yaptırmadım doktorumda 2liyi değil 3lüyü yapalım demişti bakalım hayırlısı olsun canım ilk testin iyi çıkmış çok şükür bencede diğerlerine gerek yok

Kızlar 4 ayımızı bitirdik doktor ikili test yaptık ya 3.ayda üçlü teste gerek yok dedi.yaptıranınız var mı?üçlü testte napıyolar? Bi de önümüzdeki ay yani 5.ayındaki kontrolümde ultrason muayenesinden sonra radyolojiden sıra al dedi.radyoloji Ayrıntılı ultrason mu oluyo?

Afiyet olsun canim

Ben olsam 3lü test yaptiririm canım. 2 li yaptırmasam 3lü için hiç dusunmezdim

Pişirmeli diye i pad otomatik düzeltme yapmış bir önceki mesajımda , doğrusu pişirebilir ( malzemeler herkesin evinde vardır,anlamında yazacaktım ) olacak :)
Haziran ayının sonuna doğru özelden randevu alacağım , eşim şimdiye kadar bebişi hiç ultrasonda görmedi hep doktorun verdiği fotoğraflara bakıyor ."Hayali Kahraman " gibi diyor , bebeğimle tanıştırmam lazım onu :)

Canım bildiğim kadarıyla 2li test gibi yapılıyor ultrason+kan alınıyor. Radyoloji de ayrıntılı ultrason oluyor, 18 ila 22.hafta arası yapılıyor.

Canım 2liyi yaptirmadiysan 3luyu düşünme gerek bile yok, yaptır tabiki . Benimkide geç geldi Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin sagsaglim kucaklarimiza alalım inşallah

Olsun kuzum afiyet olsun bendede dun revani yapmistim

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…