- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.201
bebiş o tarafta duruyor desene o zaman canımKızlar ya benim karnimin sol tarafı daha siskin. Karnım yamuk duruyo biraz
Ne güzel. Bende daha bişey yok. Akşamları az çıkıyor. İnşaallah hayırlısıyla bitiririz hamilelikleri kızı.kızlar resmen göbeğim çıktı kocaman oldu =) sizlerde durumlar nasıl ?? 5. aya girdim hayırlısıyla geçer günlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah =) =)
Galiba oyle canim. Hain sipa. Dun görmeye gittik en sonunda yune döndü popoyu. Sanırım ultrasondan rahatsız oluyorbebiş o tarafta duruyor desene o zaman canım
bak sen yaramaza utanıyor mu acabaGaliba oyle canim. Hain sipa. Dun görmeye gittik en sonunda yune döndü popoyu. Sanırım ultrasondan rahatsız oluyor
Çikolatalı bisküvi yedim. Aslında bu defa güzel pozlar verdi ama en son suratıni gösterirken Dr döndü. Bende biraz vicdan yaptım bu arak sık girdim ultrasona. Artık tatilden donene kadar görmeme kararı aldım. Tatilden 10 temmuzda dönucez yani 40 gun kadar bakmayacam. Sende durumlar nasıl. Bebisin rahatı iyi mi :)bak sen yaramaza utanıyor mu acabaçikolata yeseydin keşke ultrasona girmeden canım belki dönerdi
şimdilik iyi çok şükür canım 3lü test yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım sen yaptırdın mı?5,5 yıl sonra geldi benim bebişim oynayana kadar inanmayacağım sanırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahÇikolatalı bisküvi yedim. Aslında bu defa güzel pozlar verdi ama en son suratıni gösterirken Dr döndü. Bende biraz vicdan yaptım bu arak sık girdim ultrasona. Artık tatilden donene kadar görmeme kararı aldım. Tatilden 10 temmuzda dönucez yani 40 gun kadar bakmayacam. Sende durumlar nasıl. Bebisin rahatı iyi mi :)
Allah bağışlasın kuzunu sana tatlım. Gayet iyisi o annesi merak etme. Sonuçta o kocaman bir yarısı kazanmış şampiyon tabi ki çok güçlü :) Ben artij test falan yaptirmam. 2li temiz di. Dr.larda gerek yok dedilerşimdilik iyi çok şükür canım 3lü test yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım sen yaptırdın mı?5,5 yıl sonra geldi benim bebişim oynayana kadar inanmayacağım sanırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
amin canım hepimizin bebişlerini bağışlasın rabbim ben 2li testi de yaptırmadım doktorumda 2liyi değil 3lüyü yapalım demişti bakalım hayırlısı olsun canım ilk testin iyi çıkmış çok şükür bencede diğerlerine gerek yokAllah bağışlasın kuzunu sana tatlım. Gayet iyisi o annesi merak etme. Sonuçta o kocaman bir yarısı kazanmış şampiyon tabi ki çok güçlü :) Ben artij test falan yaptirmam. 2li temiz di. Dr.larda gerek yok dediler
Afiyet olsun canimAnneler özellikle benim gibi acemi anneler , yeni doğmuş bebeklerde uyku rutini oluşturma ile ilgili bir yazı buldum , paylaşmak istedim .İşine yarayacaklar olabilir , ben bu siteyi özellikle takip ediyorum , tecrübeli annelerin yararlı paylaşımları var , isteyen baksın
http://blogcuanne.com/2015/05/27/uyusun-da-buyusun/
Bu arada zararlı ama ( hamur işi ) canım nasıl kek istedi , şu an pişiyor ( herkes keki pişirmelidir diye yazdım , kimsenin ahını almayayım)
Ben olsam 3lü test yaptiririm canım. 2 li yaptırmasam 3lü için hiç dusunmezdimamin canım hepimizin bebişlerini bağışlasın rabbim ben 2li testi de yaptırmadım doktorumda 2liyi değil 3lüyü yapalım demişti bakalım hayırlısı olsun canım ilk testin iyi çıkmış çok şükür bencede diğerlerine gerek yok
İnşallah canım, benimde çıktı göbüşümkızlar resmen göbeğim çıktı kocaman oldu =) sizlerde durumlar nasıl ?? 5. aya girdim hayırlısıyla geçer günlerde sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah =) =)
Canım bildiğim kadarıyla 2li test gibi yapılıyor ultrason+kan alınıyor. Radyoloji de ayrıntılı ultrason oluyor, 18 ila 22.hafta arası yapılıyor.Kızlar 4 ayımızı bitirdik doktor ikili test yaptık ya 3.ayda üçlü teste gerek yok dedi.yaptıranınız var mı?üçlü testte napıyolar? Bi de önümüzdeki ay yani 5.ayındaki kontrolümde ultrason muayenesinden sonra radyolojiden sıra al dedi.radyoloji Ayrıntılı ultrason mu oluyo?
Canım 2liyi yaptirmadiysan 3luyu düşünme gerek bile yok, yaptır tabiki . Benimkide geç geldi Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin sagsaglim kucaklarimiza alalım inşallahşimdilik iyi çok şükür canım 3lü test yaptırsam mı yaptırmasam mı kararsızım sen yaptırdın mı?5,5 yıl sonra geldi benim bebişim oynayana kadar inanmayacağım sanırım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Olsun kuzum afiyet olsun bendede dun revani yapmistimAnneler özellikle benim gibi acemi anneler , yeni doğmuş bebeklerde uyku rutini oluşturma ile ilgili bir yazı buldum , paylaşmak istedim .İşine yarayacaklar olabilir , ben bu siteyi özellikle takip ediyorum , tecrübeli annelerin yararlı paylaşımları var , isteyen baksın
Bu arada zararlı ama ( hamur işi ) canım nasıl kek istedi , şu an pişiyor ( herkes keki pişirmelidir diye yazdım , kimsenin ahını almayayım)
Ne güzel. Bende biran önce çıksın istiyorum:)İnşallah canım, benimde çıktı göbüşüm
Afiyet olsun canımAnneler özellikle benim gibi acemi anneler , yeni doğmuş bebeklerde uyku rutini oluşturma ile ilgili bir yazı buldum , paylaşmak istedim .İşine yarayacaklar olabilir , ben bu siteyi özellikle takip ediyorum , tecrübeli annelerin yararlı paylaşımları var , isteyen baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?