2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hayrılı olsun darısı başıma artık teşekkür ederim :)

Kızlar bugün tesadüfen gördüm ve hemen daldım, aziz bebede %50 var hem de kış ürünleri de var , hastane çıkışı falan aldım, yakınında mağaza olan uğrasın derim.

Ben hamilelik oncesi 3,5 ay tedavi gordm kansizlik icin.tam duzeldi hamile kaldim hastanede kan vermekten kansizligim yine basladi...ama mide sorunum oldugu icin doktpr 20.haftada kullanmami soyledi.ben malfoter kullanmistim..hap yutamiyorum ama surupta mideye cokmu zarar verir diye korkuyorum

ne guzel ya ben su icemiyorumm tiksiniyorum ayran evde meyve suyu sikiyorum cay idare ediyorum eskiden su icerek karnim siserdi yemegi suyla baslar suyla biterdi
Ben su icememekten kabizlik yasiyordum.simdi 1 lt su iciyorum meyve yiyorum duzeldi...doktorum cayi sivi alimindan saymiyordu☺ayrica asiri koyu cayda kabizlik yapiyor...ben tuzlu ve tatli seylerin uztune su icmeye calisiyoejm

Bende ikili testi yaptirmadim.3 lu testin icinde AFP testi mecbur demisti bir arkadas.mecbur degilse yine yaptirmicam test.cunku %100 dogrulugu yok.hatta bir arkadasin bebegine ozurlu demisler saglikli dogmus bebek

Geçmiş olsun canım.Ben böyle görüntüsü aynı kana benzeyen minik cam şişelerde olan bir türünü de kullanmıştım ama hiçbiri yazdığım ilaçtaki etkiyi göstermedi.

İnternet sitesi var mi ☺
Canım baktım ama mağazada çok ürün vardı netteki sitede yoktu onlar maalesef özellikle hastane çıkışları çok iyi olur 106 tl yerine 53 ödedim. Bir diğerine 130 yerine 65. 10lu setler, battaniyeli.
Banyo havlusu aldım başlıklı ve keseli 15e geldi.
patikli şapkalı tulum aldım kışlık 21 tl.
minik hirka aldım gemicikli 15tl.
bir de üst zıbın ve tek patikli alt aldım, biri 5.5 tl diğeri 7. Kumaşları güzel baya.

Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilsek ...
Miyomum var diye çok endişe ediyorum , miyomu olup bebeğini kaybedenlerin yazılarına denk geliyorum bazen , aşırı moralim bozuluyor Düşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor
Miyomu olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok var ama...

Stres yapma canım. Kaderde ne varsa onu yaşayacağız. Güzel şeyler düşün. İnşaallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız:)))

Canım facebook da bybo var bebek yapım bakım onarım diye çok doğru bilgiler paylaşılıyor ama burdaki gibi bir sohbet ortamı bekleme grup kurallarını oku ve birsüre siteyi izle çünkü abuk subuk c evap yazanları biraz azarlıyor.Ama çok bilinçli eğitimli anneler var oradanda bilgi edinebilirsin.

Hayırlı olsun :) arkadaş neye göre size koz demişti dr daha önce tahminde bulunmuşmuydu ?
Yok bana hiç kız demedi doktorum sadece arkadaş kendi bebeğine erkek demişti bende nasıl anladın dedim, 3. gözüm açık seninde kızın olucak demişti öyle geyik yapmıştık , benim bebeğin cinsiyeti belli olunca yazıyım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…