- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.221
Normal zamanda saklamaya çalışırdım şimdide belli olsun istiyorumNe güzel. Bende biran önce çıksın istiyorum:)
Amin bende normelde kilo sevmem ama artık belli olsun:)))Normal zamanda saklamaya çalışırdım şimdide belli olsun istiyorum, allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
hayrılı olsun darısı başıma artık teşekkür ederim :)Ben karin catlagi ve yuzum icin bir karisim yaptim. 1tup bepantol krem 1 ampul 1 evigen ampul yarim sise kayisi yagi ve ceyrek sise gul portakal bugday yagi karistirdim
Hem cildi tazeliyor hem de catlagi onluyormus nette buldum bu karisimi. Aksamlari suruyorum biraz yagli oldugu icin yuzde parliyor ama dogal geldi bana bir sure idare eder bu beni. Daha sonra belki sabahlari da surmek icin bepantolun catlak kremini alabilirim, ama kesin degil bu kararim. Yag da sursen temizleme cilt emiyor zaten leke yapmaz yani.
Cinsiyet icinde 16.haftada icinde gidersen iyi olur. Daha erken olunca soylemiyorlar ben dun gittim 16.nin basiydik ve soyledi kizimiz oluyormus.
ben de başlayayım artık o zaman çok su içiyorum ama yine de tedbirli olmak lazım :)Canım banyodan sonra sürünce vücut çok güzel emiyor, bi 5 dakika bekleyip kıyafetlerini giy. Cinsiyeti bebisin gösterir ise söylerler herhalde
Ben hamilelik oncesi 3,5 ay tedavi gordm kansizlik icin.tam duzeldi hamile kaldim hastanede kan vermekten kansizligim yine basladi...ama mide sorunum oldugu icin doktpr 20.haftada kullanmami soyledi.ben malfoter kullanmistim..hap yutamiyorum ama surupta mideye cokmu zarar verir diye korkuyorumEvet hala kullanıyorum ,gün aşırı da progestan içiyorum, kansızlık uzun süre bende de vardı , doktor gyno ferro sanol verince geçti canım , şimdiye kadar farklı kan ilaçları kullandım ama bir tek yazdığım bende işe yaradı
İnternet sitesi var mi ☺Kızlar bugün tesadüfen gördüm ve hemen daldım, aziz bebede %50 var hem de kış ürünleri de var , hastane çıkışı falan aldım, yakınında mağaza olan uğrasın derim.
Ben su icememekten kabizlik yasiyordum.simdi 1 lt su iciyorum meyve yiyorum duzeldi...doktorum cayi sivi alimindan saymiyordu☺ayrica asiri koyu cayda kabizlik yapiyor...ben tuzlu ve tatli seylerin uztune su icmeye calisiyoejmne guzel ya ben su icemiyorumm tiksiniyorum ayran evde meyve suyu sikiyorum cay idare ediyorum eskiden su icerek karnim siserdi yemegi suyla baslar suyla biterdi
Bende ikili testi yaptirmadim.3 lu testin icinde AFP testi mecbur demisti bir arkadas.mecbur degilse yine yaptirmicam test.cunku %100 dogrulugu yok.hatta bir arkadasin bebegine ozurlu demisler saglikli dogmus bebekamin canım hepimizin bebişlerini bağışlasın rabbim ben 2li testi de yaptırmadım doktorumda 2liyi değil 3lüyü yapalım demişti bakalım hayırlısı olsun canım ilk testin iyi çıkmış çok şükür bencede diğerlerine gerek yok
Geçmiş olsun canım.Ben böyle görüntüsü aynı kana benzeyen minik cam şişelerde olan bir türünü de kullanmıştım ama hiçbiri yazdığım ilaçtaki etkiyi göstermedi.Ben hamilelik oncesi 3,5 ay tedavi gordm kansizlik icin.tam duzeldi hamile kaldim hastanede kan vermekten kansizligim yine basladi...ama mide sorunum oldugu icin doktpr 20.haftada kullanmami soyledi.ben malfoter kullanmistim..hap yutamiyorum ama surupta mideye cokmu zarar verir diye korkuyorum
Canım baktım ama mağazada çok ürün vardı netteki sitede yoktu onlar maalesefİnternet sitesi var mi ☺
Ayni durumdayim. Acik bufe kahvaltida tabagin yarisi peynirdir. Simdi yiyemiyorum. Benim bebisimde kiz.Aaa bak bende peynir delisiydim. Fare gibi sürekli peynir yerdim çerez yer gibi. Hamile kaldım tiksindim peynir ve süt ürünlerinden. Kızım olcak ondan demek ki
Selam canım senin tahmin tutmadı benim oğlan geliyor , senden haber var mı?Seninki kiz olacak benim oglana isticez onu goruyorummm goruyooorummm :)
Stres yapma canım. Kaderde ne varsa onu yaşayacağız. Güzel şeyler düşün. İnşaallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız:)))Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilsek ...
Miyomum var diye çok endişe ediyorum , miyomu olup bebeğini kaybedenlerin yazılarına denk geliyorum bazen , aşırı moralim bozuluyorDüşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor
Miyomu olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok var ama...
hanımlar folik asiti içip icmediğimi hatırlıyamıyorum deli oldum bir gün almamaktan birşey olmaz heralde ?
Inşallah canım ...Stres yapma canım. Kaderde ne varsa onu yaşayacağız. Güzel şeyler düşün. İnşaallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız:)))
Canım facebook da bybo var bebek yapım bakım onarım diye çok doğru bilgiler paylaşılıyor ama burdaki gibi bir sohbet ortamı bekleme grup kurallarını oku ve birsüre siteyi izle çünkü abuk subuk c evap yazanları biraz azarlıyor.Ama çok bilinçli eğitimli anneler var oradanda bilgi edinebilirsin.Anneler özellikle benim gibi acemi anneler , yeni doğmuş bebeklerde uyku rutini oluşturma ile ilgili bir yazı buldum , paylaşmak istedim .İşine yarayacaklar olabilir , ben bu siteyi özellikle takip ediyorum , tecrübeli annelerin yararlı paylaşımları var , isteyen baksın
http://blogcuanne.com/2015/05/27/uyusun-da-buyusun/
Bu arada zararlı ama ( hamur işi ) canım nasıl kek istedi , şu an pişiyor ( herkes keki pişirmelidir diye yazdım , kimsenin ahını almayayım)
Hayırlı olsun :) arkadaş neye göre size koz demişti dr daha önce tahminde bulunmuşmuydu ?Selam canım senin tahmin tutmadı benim oğlan geliyor , senden haber var mı?
Yok bana hiç kız demedi doktorum sadece arkadaş kendi bebeğine erkek demişti bende nasıl anladın dedim, 3. gözüm açık seninde kızın olucak demişti öyle geyik yapmıştık , benim bebeğin cinsiyeti belli olunca yazıyım dedim.Hayırlı olsun :) arkadaş neye göre size koz demişti dr daha önce tahminde bulunmuşmuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?