2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sağlıkla giysin inşallah

Bende netten baktim cok pahali fiyatlar...10 lu set cok uyguna gelmis.civilde 5 li set 55 tl cunku...ben en son e bebekten %50 indirimliyken yapmistim alisveris onun urunleri de kaliteli ve cok uygundu....markofonide de cok guzel ve uygun fiyatli setler var bakarsan

bende oyle eskiden ara ogunum ekmek peynirr yaninada domates helekoyden gelen peyniri tabak tabak yerdim annem zeytin yapardi onu da kahvaltoda cerez gibi yerdim simdi ikisinden de cok tiksiniyorum hemde cok

Oh be bende sonunda buldum sanırım gurubu ayı resimli grup.
Ama kapalı grup kabul edilmesi gerekiyor.

Canim hic okuma öyle şeyleri allahın dediği olur yavrunun yicek ekmeği varsa ne olursa olsun sağlıkla dogar, Rabbim evlatlarimizi bize bagislasin

bende oyle eskiden ara ogunum ekmek peynirr yaninada domates helekoyden gelen peyniri tabak tabak yerdim annem zeytin yapardi onu da kahvaltoda cerez gibi yerdim simdi ikisinden de cok tiksiniyorum hemde cok
eskiden sevdiğin çok sevdiğin şeyleri hamilelikte yemiyorsun.az yediğin şeylere daha çok düşkün oluyorsun.bende de durum aynı

iyi düşün.2.dediğin daha çok oranda.iyi düşünelim iyi olsun canım.

Bu benim 2. Bebegim kizimda hic bu kadar agri cekmemistim ayaga kalkiyorum bazen zor adim atiyorum kasiklarima agri giriyor cok az su iciyorum ondan mi acaba

bazı doktorlar 2 liden sonra 3lü test istemiyorlar.2linın doğruluk payı %85,3lünün %60.radyoloji denedendir bilmiyorum.ayrıntılıiçin olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…