- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.241
Ablamında iki kızı var ikisinde de peynirden tiksinmistiAyni durumdayim. Acik bufe kahvaltida tabagin yarisi peynirdir. Simdi yiyemiyorum. Benim bebisimde kiz.
Sağlıkla giysin inşallahCanım baktım ama mağazada çok ürün vardı netteki sitede yoktu onlar maalesefözellikle hastane çıkışları çok iyi olur 106 tl yerine 53 ödedim. Bir diğerine 130 yerine 65. 10lu setler, battaniyeli.
Banyo havlusu aldım başlıklı ve keseli 15e geldi.
patikli şapkalı tulum aldım kışlık 21 tl.
minik hirka aldım gemicikli 15tl.
bir de üst zıbın ve tek patikli alt aldım, biri 5.5 tl diğeri 7. Kumaşları güzel baya.
:) ok hayırlısı olsun saglıklaYok bana hiç kız demedi doktorum sadece arkadaş kendi bebeğine erkek demişti bende nasıl anladın dedim, 3. gözüm açık seninde kızın olucak demişti öyle geyik yapmıştık , benim bebeğin cinsiyeti belli olunca yazıyım dedim.
Bende peynir severim yogurt severim :))Ablamında iki kızı var ikisinde de peynirden tiksinmistihimmm ben peynir delisiydim hala daha oyleyim acaba benimde erkekmi ki?
Sagol cnm.benimki de oyleydi iyy kan tadiydiGeçmiş olsun canım.Ben böyle görüntüsü aynı kana benzeyen minik cam şişelerde olan bir türünü de kullanmıştım ama hiçbiri yazdığım ilaçtaki etkiyi göstermedi.
Bende netten baktim cok pahali fiyatlar...10 lu set cok uyguna gelmis.civilde 5 li set 55 tl cunku...ben en son e bebekten %50 indirimliyken yapmistim alisveris onun urunleri de kaliteli ve cok uygundu....markofonide de cok guzel ve uygun fiyatli setler var bakarsanCanım baktım ama mağazada çok ürün vardı netteki sitede yoktu onlar maalesefözellikle hastane çıkışları çok iyi olur 106 tl yerine 53 ödedim. Bir diğerimarkofonirine 65. 10lu setler, battaniyeli.
Banyo havlusu aldım başlıklı ve keseli 15e geldi.
patikli şapkalı tulum aldım kışlık 21 tl.
minik hirka aldım gemicikli 15tl.
bir de üst zıbın ve tek patikli alt aldım, biri 5.5 tl diğeri 7. Kumaşları güzel baya.
Bende her sabah peynirli tost yiyorum benim de kiz ☺bu yeme icme isleri tutmiyor benceAyni durumdayim. Acik bufe kahvaltida tabagin yarisi peynirdir. Simdi yiyemiyorum. Benim bebisimde kiz.
Evet bencede :)Bende her sabah peynirli tost yiyorum benim de kiz ☺bu yeme icme isleri tutmiyor bence
Ooof aynen çeşit çeşit çerez niyetine peynir yiyen ben şimdi zorlasamda yiyemiyorum. Biraz daha beklicem dahada düzelmez se Dr. Dan kalsiyum takviyesi isticemAyni durumdayim. Acik bufe kahvaltida tabagin yarisi peynirdir. Simdi yiyemiyorum. Benim bebisimde kiz.
Canim hic okuma öyle şeyleri allahın dediği olur yavrunun yicek ekmeği varsa ne olursa olsun sağlıkla dogar, Rabbim evlatlarimizi bize bagislasinSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilsek ...
Miyomum var diye çok endişe ediyorum , miyomu olup bebeğini kaybedenlerin yazılarına denk geliyorum bazen , aşırı moralim bozuluyorDüşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor
Miyomu olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok var ama...
ayı değil canım.daha önce fotoğraflar vardı.pembe ve mavi fotoğraf varOh be bende sonunda buldum sanırım gurubu ayı resimli grup.
Ama kapalı grup kabul edilmesi gerekiyor.
Soruyu baska arkadas sormus cok uzun zaman once bende cvp yazmistim birsey olmaz diye baktim cok eski yorumumu silince ben gondermisim gibi oldu sanirim ama tesekkurederimJadesilla Yok canım bir günden birşey olmaz
eskiden sevdiğin çok sevdiğin şeyleri hamilelikte yemiyorsun.az yediğin şeylere daha çok düşkün oluyorsun.bende de durum aynıbende oyle eskiden ara ogunum ekmek peynirr yaninada domates helekoyden gelen peyniri tabak tabak yerdim annem zeytin yapardi onu da kahvaltoda cerez gibi yerdim simdi ikisinden de cok tiksiniyorum hemde cok
iyi düşün.2.dediğin daha çok oranda.iyi düşünelim iyi olsun canım.Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilsek ...
Miyomum var diye çok endişe ediyorum , miyomu olup bebeğini kaybedenlerin yazılarına denk geliyorum bazen , aşırı moralim bozuluyorDüşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor
Miyomu olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok var ama...
ayı değil canım.daha önce fotoğraflar vardı.pembe ve mavi fotoğraf var
bazı doktorlar 2 liden sonra 3lü test istemiyorlar.2linın doğruluk payı %85,3lünün %60.radyoloji denedendir bilmiyorum.ayrıntılıiçin olabilirKızlar 4 ayımızı bitirdik doktor ikili test yaptık ya 3.ayda üçlü teste gerek yok dedi.yaptıranınız var mı?üçlü testte napıyolar? Bi de önümüzdeki ay yani 5.ayındaki kontrolümde ultrason muayenesinden sonra radyolojiden sıra al dedi.radyoloji Ayrıntılı ultrason mu oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?