- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.261
Canım hamilelikte su çok onemliymis, nen bol su iciyorum ama benimde 2 gündür hareket edince kasiklarima bıçak saplanıyor gibi agriyor, rahim bağları genişlediği için oluyormuş. Kendimi sıcak tutuyorum malum burası soguk sende dikkat et kendineBu benim 2. Bebegim kizimda hic bu kadar agri cekmemistim ayaga kalkiyorum bazen zor adim atiyorum kasiklarima agri giriyor cok az su iciyorum ondan mi acaba
SallamisimSelam canım senin tahmin tutmadı benim oğlan geliyor , senden haber var mı?
Hahahahaha unutmusum hatirlattigin iyi oldu cok guldumYok bana hiç kız demedi doktorum sadece arkadaş kendi bebeğine erkek demişti bende nasıl anladın dedim, 3. gözüm açık seninde kızın olucak demişti öyle geyik yapmıştık , benim bebeğin cinsiyeti belli olunca yazıyım dedim.
Kizlar benim aserme sacmalio once tatli yedi sonra 2 parmak kalinliginda kasari gömdü mide cop kovasi durumunda :)Ayni durumdayim. Acik bufe kahvaltida tabagin yarisi peynirdir. Simdi yiyemiyorum. Benim bebisimde kiz.
Nezamn ogreniceksin cinsiyeti yaaa seninle ayni belirtilerdeyizAblamında iki kızı var ikisinde de peynirden tiksinmistihimmm ben peynir delisiydim hala daha oyleyim acaba benimde erkekmi ki?
Offf benim ki taaa 1 temmuzda ayrıntılı ultrason da ogrenicem yurtdisindayim ya ondan geç olacak benimki. Ben önceden tatlı, çikolata, kahve delisiydim simdi hiçbirini goresim yok et, tavuk, eksi, tuzlu hep oyleyim. Limon sıkılmayacak çorbaya bile limon sıkıyorum o derece yani bide limonu tuzlayip yiyorum 33 yasimda bu bir ilk!!!Nezamn ogreniceksin cinsiyeti yaaa seninle ayni belirtilerdeyiz
Tam tersiymisim :) bende limonlu eksili bisey yemek istemiyorum bakalim ne cikcakOfff benim ki taaa 1 temmuzda ayrıntılı ultrason da ogrenicem yurtdisindayim ya ondan geç olacak benimki. Ben önceden tatlı, çikolata, kahve delisiydim simdi hiçbirini goresim yok et, tavuk, eksi, tuzlu hep oyleyim. Limon sıkılmayacak çorbaya bile limon sıkıyorum o derece yani bide limonu tuzlayip yiyorum 33 yasimda bu bir ilk!!!
Merhaba. Hoşgeldin. İnşaallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırızMerhaba. Ben de kasım annesi olacağım. Herkes sağlıklı sıhhatli çocuğunu kucağına alır inşAllah.
Sen ne zaman gideceksin ögrenmeye?Tam tersiymisim :) bende limonlu eksili bisey yemek istemiyorum bakalim ne cikcak
evet ayicikli olan kapali grup canm yonetici totny o bugun hic girmedi ondan sen katilHayda gene mi olmadı ?
Bulamıyorum bir turlu butun gün sabırla uğraştım sonunda buldum dedim yine gol değil..
Ben çok şükür suyu bol icebiliyorum, sende limonla falan tatladirip dene bakalım belki icebilirsinBen normalde çok su içen biriyim. Ama iki aydır sudan midem bulanıyor. Ayrıca başka sıvı da tüketmiyorum. Aranızda benim gibi olanınız var mı
Sağlı sollu kasiklarima bicakta saplansa, hava soğuk ve yağmurlu da olsa iyiyim çok şükür, sen nasılsın canım?Kızlarrrr Nasılsıniz?
Hastalıklarla beraber iyi elhamdülillah canım:)) Sen nasılsınKızlarrrr Nasılsıniz?
Cnm bende 8 ila 12.haftalar arasında öyleydim, su kokuyordu bana içemiyordum , doktorum psikolojik olduğunu söyledi onun yerine ayran tüketiyordum, seninde geçicidir mrk etme...Ben normalde çok su içen biriyim. Ama iki aydır sudan midem bulanıyor. Ayrıca başka sıvı da tüketmiyorum. Aranızda benim gibi olanınız var mı
Deneyeyim bakalım içebilecek miyim. Önerin için teşekkürlerBen çok şükür suyu bol icebiliyorum, sende limonla falan tatladirip dene bakalım belki icebilirsin
İnşaallah geçer yaaa. Doya doya su içmeyi özledimCnm bende 8 ila 12.haftalar arasında öyleydim, su kokuyordu bana içemiyordum , doktorum psikolojik olduğunu söyledi onun yerine ayran tüketiyordum, seninde geçicidir mrk etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?