2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bu benim 2. Bebegim kizimda hic bu kadar agri cekmemistim ayaga kalkiyorum bazen zor adim atiyorum kasiklarima agri giriyor cok az su iciyorum ondan mi acaba
Canım hamilelikte su çok onemliymis, nen bol su iciyorum ama benimde 2 gündür hareket edince kasiklarima bıçak saplanıyor gibi agriyor, rahim bağları genişlediği için oluyormuş. Kendimi sıcak tutuyorum malum burası soguk sende dikkat et kendine

Hahahahaha unutmusum hatirlattigin iyi oldu cok guldum

Nezamn ogreniceksin cinsiyeti yaaa seninle ayni belirtilerdeyiz
Offf benim ki taaa 1 temmuzda ayrıntılı ultrason da ogrenicem yurtdisindayim ya ondan geç olacak benimki. Ben önceden tatlı, çikolata, kahve delisiydim simdi hiçbirini goresim yok et, tavuk, eksi, tuzlu hep oyleyim. Limon sıkılmayacak çorbaya bile limon sıkıyorum o derece yani bide limonu tuzlayip yiyorum 33 yasimda bu bir ilk!!!

Tam tersiymisim :) bende limonlu eksili bisey yemek istemiyorum bakalim ne cikcak

KIZLAR, sitede araştırırken nub a göre cinsiyet tahmini diye bişe okudum,, bilgisi yada ultrason görüntüsüne göre yorum yapan varmı...Benim doktorum 4 aya kadar cinsiyet hakkında hiçbişe sormayın diyor,ama çevremde kuzenimin ve arkadaşımın doktoru 11. haftada söylemişler 15. haftadayız,Elbette ki ilk önce sağlıklı olması ama merak da etmiyor deilim açıkçası, 7 yıllık özlemim sonuçta son bulacak...

Ben normalde çok su içen biriyim. Ama iki aydır sudan midem bulanıyor. Ayrıca başka sıvı da tüketmiyorum. Aranızda benim gibi olanınız var mı

Ben normalde çok su içen biriyim. Ama iki aydır sudan midem bulanıyor. Ayrıca başka sıvı da tüketmiyorum. Aranızda benim gibi olanınız var mı
Cnm bende 8 ila 12.haftalar arasında öyleydim, su kokuyordu bana içemiyordum , doktorum psikolojik olduğunu söyledi onun yerine ayran tüketiyordum, seninde geçicidir mrk etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…