- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.281
Bana o teoriye gore erkek denmisti ama kizim olacak insallah.KIZLAR, sitede araştırırken nub a göre cinsiyet tahmini diye bişe okudum,, bilgisi yada ultrason görüntüsüne göre yorum yapan varmı...Benim doktorum 4 aya kadar cinsiyet hakkında hiçbişe sormayın diyor,ama çevremde kuzenimin ve arkadaşımın doktoru 11. haftada söylemişler 15. haftadayız,Elbette ki ilk önce sağlıklı olması ama merak da etmiyor deilim açıkçası, 7 yıllık özlemim sonuçta son bulacak...
Sen ne zaman gideceksin ögrenmeye?[/QUOTE
Haftaya gidicem hemen paylasicam ogrenirsem...
KIZLAR, sitede araştırırken nub a göre cinsiyet tahmini diye bişe okudum,, bilgisi yada ultrason görüntüsüne göre yorum yapan varmı...Benim doktorum 4 aya kadar cinsiyet hakkında hiçbişe sormayın diyor,ama çevremde kuzenimin ve arkadaşımın doktoru 11. haftada söylemişler 15. haftadayız,Elbette ki ilk önce sağlıklı olması ama merak da etmiyor deilim açıkçası, 7 yıllık özlemim sonuçta son bulacak...
Sanki hergun spor yapmisim gibi agriyan kaslarim disinda iyiyim cok sukur...Kızlarrrr Nasılsıniz?
Tatlım ya zaman hic geçmiyor 1 hafta, 1 ay gibi geliyor banarahim bağlarının genişlemesinden oluyor galiba ama iste insan yinede tedirgin oluyor. Demekki ikimizinde çok zor geçmiyor hamileliği çok sukur. Benim bu batmalarim 2 gece önce başladı. Yavrularimiz iyi iyi allaha emanet onlar. İnşallah çok güzel haberlerle dönersin. 3lu testini ne zaman yaptiracaksin??
kremin formülü hoşuma gitti,ama memnun kaldım diyebilmem için çatlamamam gerekiyor.Bana Dr'um 11+0 ' da tahminde bulundu.Buyuk olasılıkla KIZ dedi. Bu perşembe kontrole gittiğimde artık netleşir herhalde.teşekkür ederim kremden memnun musunuz? sizin de belli değil o zaman cinsiyet değil mi?:)
Canım benimde 2.gebeliğim bugun hiç kalkamadım kasık ağrısındanBu benim 2. Bebegim kizimda hic bu kadar agri cekmemistim ayaga kalkiyorum bazen zor adim atiyorum kasiklarima agri giriyor cok az su iciyorum ondan mi acaba
Allah yardımcınız olsun ben evdeyim çalışmıyorum ama sizleri okuyunca bazen aklıma geliyor zor oluyodur kendini fazla yormamaya çalış dicem ama sabah kalkması bile yetiyodur.Bu tatil ne zaman bitti anlamadim .sabah yine erken kalk mudurun kazulet suratini gor hic cekilecek gibi degil
Senin 15 haftalık olmuş erkek bebekse hemen gösterir zaten.merak herkeste oluyo tabi bide çevre daha öğrenmedinmi soruları bizden çok onlar meraklıKIZLAR, sitede araştırırken nub a göre cinsiyet tahmini diye bişe okudum,, bilgisi yada ultrason görüntüsüne göre yorum yapan varmı...Benim doktorum 4 aya kadar cinsiyet hakkında hiçbişe sormayın diyor,ama çevremde kuzenimin ve arkadaşımın doktoru 11. haftada söylemişler 15. haftadayız,Elbette ki ilk önce sağlıklı olması ama merak da etmiyor deilim açıkçası, 7 yıllık özlemim sonuçta son bulacak...
canım Hollanda'da ne öneriyor dr'lar bu çatlaklar için? Sen bir sey kullanıyor musun?Canım banyodan sonra sürünce vücut çok güzel emiyor, bi 5 dakika bekleyip kıyafetlerini giy. Cinsiyeti bebisin gösterir ise söylerler herhalde
Tatlım bisey önermedi de burada gormussundur market parfümeri tarzı dükkânlar varya orda bi mamaoil diye bi yağ var tamamen natural diyor onu kullaniyorum fiyatı da öyle çok birşey değil, guzel nemli tutuyor. Ben 9.haftadan beri onu kullaniyorum inşallah ise yararcanım Hollanda'da ne öneriyor dr'lar bu çatlaklar için? Sen bir sey kullanıyor musun?
BeeeeenBen normalde çok su içen biriyim. Ama iki aydır sudan midem bulanıyor. Ayrıca başka sıvı da tüketmiyorum. Aranızda benim gibi olanınız var mı
canım sakıncası yoksa bir daha soyler misin o memnun kaldığın kan ilacının? bir de hap mı şurup mu? ve kan ilacı dışında ne kullanıyorsun?Geçmiş olsun canım.Ben böyle görüntüsü aynı kana benzeyen minik cam şişelerde olan bir türünü de kullanmıştım ama hiçbiri yazdığım ilaçtaki etkiyi göstermedi.
Senin 15 haftalık olmuş erkek bebekse hemen gösterir zaten.merak herkeste oluyo tabi bide çevre dah öğrenmedinmi soruları bizden çok onlar meraklıEn son 13 haftalıkken gördük,kordonu bacaklarının arasındaydı haftaya gittiğimde inş uygun pozisyonda olur da görürüz, doktorum ser verip bi fikir yürütmüyor 4. aya kadar bekleyeceğiz diyor...
l nasıl yani arkadaşım dr nub teorisine göremi söylemişti kız olacagını 11 haftalıkken ? Sonraki kontrolüdeöi aynı dr yaptıYanıltıcı oluyor. Benim 11.haftada bizzat doktorum nub teorisine göre yani genital tüverküle göre cinsiyeti kız demişti. Gerçekten de tamamen paraleldi. %85 doğruluk payı var bu tahminin. Yüksek bir oran gibi görünse de yanılma payı var sonuçta. Ki bende öyle oldu.
Canım durumunu biliyorum ama o bahsettiğin olumsuz sonuç miyomu olmayanlarda da olabiliyor.Hiç okuma ve araştırma bana kalırsa tatlım.Okudukça moralini bozan birşeyler mutlaka bulacaksın.Hatta düşünmemeye çalış.İnan çok güzel sonuçlanacak,doğumunu da yapacan sağlıkla kucağına da alacaksınSağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilsek ...
Miyomum var diye çok endişe ediyorum , miyomu olup bebeğini kaybedenlerin yazılarına denk geliyorum bazen , aşırı moralim bozuluyorDüşünmemeye çalışıyorum ama aklıma geliyor
Miyomu olup sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok var ama...
ayy orda da ne peynirler var ammmmaaaa yaaaAblamında iki kızı var ikisinde de peynirden tiksinmistihimmm ben peynir delisiydim hala daha oyleyim acaba benimde erkekmi ki?
Yerim tatlım da ama üzüldüm simdi canın çekti demi yaayy orda da ne peynirler var ammmmaaaa yaaaPeynir cenneti dönerken depolamıştık epey ah ahhh bizim yerimeze de ye
Yok gülüm rahat olsun için:) Cidden şahaneydi kaşarları,ki ben kaşar sevmem,bayıla bayıla yemiştim.Ama burda da İzmir tulumlarımız,Bergama tulumlarımız,ezinelerimiz varYerim tatlım da ama üzüldüm simdi canın çekti demi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?