- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.301
Afiyet olsun. Bende peynire bayılırımYok gülüm rahat olsun için:) Cidden şahaneydi kaşarları,ki ben kaşar sevmem,bayıla bayıla yemiştim.Ama burda da İzmir tulumlarımız,Bergama tulumlarımız,ezinelerimiz varçok severim ben peynir
canım sakıncası yoksa bir daha soyler misin o memnun kaldığın kan ilacının? bir de hap mı şurup mu? ve kan ilacı dışında ne kullanıyorsun?
Evet zor oluyor.hamilelik skntılarinin yanin da anlayissiz bencil idarecilerinin olmasi daha cok yoruyor insani....tabi laf anlamaz ogrenciler de cabasiAllah yardımcınız olsun ben evdeyim çalışmıyorum ama sizleri okuyunca bazen aklıma geliyor zor oluyodur kendini fazla yormamaya çalış dicem ama sabah kalkması bile yetiyodur.
saolasın canım seninde kandilin mübarek olsun amin inş.günaydın hanımlar gününüz güzel geçsin inşallah...
kandilimiz mübarek olsun bu güzel günde Rabbim beratını alanlardan eylesin...
dualarınızda beni de unutmayın inşallah..
bebekleriniz sapasağlam hayırlısıyla rahat bir doğumla gelsin kucaklarımıza inşallah...
Günaydınn canım al bendende o kadar simdi kalktım ve hiç cikasim yok yataktanSanki hergun spor yapmisim gibi agriyan kaslarim disinda iyiyim cok sukur...
Hayirli günlerde giy canım; )günaydın
dün ilk defa kendime hamile kıyafeti aldım
teşekkürler canımHayirli günlerde giy canım; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?