2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yani insanların siyasi düşüncelerine saygı duyamıyorsanız doğru karar vermişsiniz.
Ne bu topikte ne o gurupta siyasetin yeri yok zaten rahat olun.

Günaydın hayırlı cumalar kızlar.. Allah dualarımızı kabul edilenlerden , beraate erenlerden eylesin hepimizi.. H.sonu başıma küçük bir kaza geldi çok şükür Allah korudu ama korkusu yetti arabadan ellerimin dizlerimin üzerine düştüm bebeğe bişey olacak diye çok korktum.. Allah bebeklerimizi korusun..

kızlar bebeğimi çok özledim ben

Kaç hafta oldu görmeyeli canım.. Benim bir sonraki randevum 4 temmuzda ama detaylı ultrasonda görme şansımız var Allahtan. Doktorum çok sık ultrasona girmemi uygun görmüyor ayda bir kez muayene önemli bir durum olduğunda zaten görüşüyorum.

Günaydın arkadaşlar,
Kandiliniz mübarek olsun, bebekler için dua edelim inşallah. Cuma gecesi çok kötü hastalandım. Gece 3.30 gibi uyandım karnım, midem,, sırtım felaket ağrıyordu. Sonra kustum ve ishal oldum. Biraz geçer gibi oldu yine çok fena bir ağrı, bağıracağım nerdeyse. Sonra lavaboya bile yetişemedim yine kustum. İshal ve kusma sabaha kadar devam etti. Sonra öğlene kadar uyumuşum. Tüm gün yataktan kalkamadım. Daha geçmese doktora gidecektim. Akşama doğru baya iyileştim.Çevremizden bunun bir salgın olduğunu öğrendim. Böyle birşey yaşayan varmı aranızda? Bebişim iyimidir, doktora gitsem mi acaba?

canım en son 21 mayısda gördüm bebeğimi bi dahaki randevum ise 29 haziran daha çok var ewt benm doktorum da sık sık girmemi uygun görmedi

Günaydın annisler herkesle iyidir inşallah bizde bebegim le birbirimizi çok özledik cuma gideceğim görmeye minik kızımı babasi da çok ozluyor bütün gün eli karnımda hadi kızım burdayım Dee diye sesleniyor :) Rabbim bebeklerimizi korusun ..
Bu arada benim gobegim artık bir hamile gobegi .5 kilo aldım ama üzülmuyorum artık çünkü karnim büyüyor ve mutlu oluyorum bundan ben

çok geçmiş olsun canım korkma aklına kötü bişey getirme iyidir inşallah bebişin dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…