- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.321
Yani insanların siyasi düşüncelerine saygı duyamıyorsanız doğru karar vermişsiniz.bu face fikrini sevmedim ben kimin kim olduğunu bilmeden sadece ortak bir konumuz olarak iletişime geçmek benim için daha kabul edilebilir bir durum..çünkü daha ilk dakikada grup üyeleri paylaşımlarına bakmış bulundum ve hayal kırıklığına uğradım..kimin hangi siyasi eğilimde olduğunu bilmemek benim için daha iyi en azından her birimizin illaki taraf olduğu bu kritik günlerde böylesi benim için daha iyi..ben böyle mutluyum
evet bendede vardı bi ara dr bol su iç demiştiKızlar bol bol su için kum döküyormuşum anca su ile atılırmış
bende çok endişeliyim 4 haziranda buluşucaz kısmetse inş. iyidir kuzucumkızlar bebeğimi çok özledim ben
kızlar bebeğimi çok özledim ben
Kızlar 3 lü tarama ne zaman yapılıyor?
Ovvv geçmiş olsun. Ağrı yapıyor muKızlar bol bol su için kum döküyormuşum anca su ile atılırmış
Kaç hafta oldu görmeyeli canım.. Benim bir sonraki randevum 4 temmuzdaama detaylı ultrasonda görme şansımız var Allahtan. Doktorum çok sık ultrasona girmemi uygun görmüyor ayda bir kez muayene önemli bir durum olduğunda zaten görüşüyorum.
bende çok endişeliyim 4 haziranda buluşucaz kısmetse inş. iyidir kuzucum
Günaydın arkadaşlar,
Kandiliniz mübarek olsun, bebekler için dua edelim inşallah. Cuma gecesi çok kötü hastalandım. Gece 3.30 gibi uyandım karnım, midem,, sırtım felaket ağrıyordu. Sonra kustum ve ishal oldum. Biraz geçer gibi oldu yine çok fena bir ağrı, bağıracağım nerdeyse. Sonra lavaboya bile yetişemedim yine kustum. İshal ve kusma sabaha kadar devam etti. Sonra öğlene kadar uyumuşum. Tüm gün yataktan kalkamadım. Daha geçmese doktora gidecektim. Akşama doğru baya iyileştim.Çevremizden bunun bir salgın olduğunu öğrendim. Böyle birşey yaşayan varmı aranızda? Bebişim iyimidir, doktora gitsem mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?