2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
14+4 üm , soranlara 14 haftalık hamileyim mi demeliyim 15 haftalık mı ? Şu hafta hesabı hep kafamı karıştırıyor.

14+4 üm , soranlara 14 haftalık hamileyim mi demeliyim 15 haftalık mı ? Şu hafta hesabı hep kafamı karıştırıyor.
14. haftan doldu
15. haftanın içindesin canım.

günaydın hanımlar nasılsınız ?

Hayırlı kandiller ve
bende iyiki doğdum

doğum günün kutlu olsun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum evladınla ,eşinle.

günaydın hanımlar nasılsınız ?

Hayırlı kandiller ve
bende iyiki doğdum
heppi bört dey tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heppi böörtt dey tuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heppi bört dey heppi bört dey heppi bört dey tuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuu

Karnımın alt kısmında çok hafif batma hissediyorum ara sıra ,bebek hareketi olabilir mi ?
Gerçi daha erken ama ilk kez hissettim bugün , bağırsak hareketi değil bence bu ?
Nette en erken 15. en geç 20.haftada hissedilir yazıyor

kızlar bebişlerinin hareketlerini hisseden varmııı ??? ben çok merak ediyorum yaa nasıl bir his nasıl bir duyguu

14. haftan doldu
15. haftanın içindesin canım.

doğum günün kutlu olsun sağlıklı hayırlı ömürler diliyorum evladınla ,eşinle.

heppi bört dey tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heppi böörtt dey tuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
heppi bört dey heppi bört dey heppi bört dey tuuuuuuuuuuuuuuuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuu

teşekkür ederim kızlar Allah hepimize sağlıklı uzun mutlu ( bebişlerimiz kocişlerimiz sevdiklerimizle :) ) ömürler nasip etsin :)

Hanımlar selam..ben 17 haftalık hamleyim ve iki üç kez Dr gittim siz ne sıklıkla gidiyorsunuz ve bebeğim daha hareket etmiyor ya da farkında değilim normal mi sizce etrafımdakiler bizim üç aylıkken hareket ediyor demişlerdi şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…