- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.361
bende 17 haftalığım bende hissetmiyorum etrafındakiler çok bilmiş demekki arkadaşım 23. haftasında hissetmeye başladı..ilk gebeliklerde geç hissedilirmiş zaten.Hanımlar selam..ben 17 haftalık hamleyim ve iki üç kez Dr gittim siz ne sıklıkla gidiyorsunuz ve bebeğim daha hareket etmiyor ya da farkında değilim normal mi sizce etrafımdakiler bizim üç aylıkken hareket ediyor demişlerdi şimdiden teşekkürler.
16+4 um bende hissetmiyorum ama hafta sonu muayene de gördüm hareket ediyor. Ilk bebeği olacak annelerin hissetmesi 20. Haftayi buluyormus. Bizim için erken sanirimHanımlar selam..ben 17 haftalık hamleyim ve iki üç kez Dr gittim siz ne sıklıkla gidiyorsunuz ve bebeğim daha hareket etmiyor ya da farkında değilim normal mi sizce etrafımdakiler bizim üç aylıkken hareket ediyor demişlerdi şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim sağlıkla kucağına alırsın inş16+4 um bende hissetmiyorum ama hafta sonu muayene de gördüm hareket ediyor. Ilk bebeği olacak annelerin hissetmesi 20. Haftayi buluyormus. Bizim için erken sanirim
14+4 üm , soranlara 14 haftalık hamileyim mi demeliyim 15 haftalık mı ? Şu hafta hesabı hep kafamı karıştırıyor.
Selammm güzel hatunlar :)
Cuma günü kontrole gittim. Dr'um sağolsun her gittiğimde ayrıntılı ultrason yapıyor bana. Eşim, kızım ve ben minik kızımızı örmeye birlikte gittik. Beyninden, omurgasına,midesine , böbreğine, dudaklarına ,koluna bacağına her şeyine baktık. Allaha şükür hepsi yolunda. 150 gr. ve 17 cn di minnak bebeğim :)
Ayrıca kan verdik APT testi..Yine bebeikle ilgili nörolojik bulgular içeren bir testmiş.16-20. haftalar arası yapılırmış. Verdik kanı çıktık.
Tüm tahlillerimi tekrarlatmıştı biraz kansızlık başlamış . Alt sınırında altına inmeye başlamış. Ferrum duadenol yazdı. Kramplarım da başladığı için Solgar'ın Magnezyum, Calsium,Çinko karışımını yazdı. Zaten Coraspin, Omaga 3 ve elevite devam ediyorum. . ..Bomba gibi bir anne olacağım galiba bu gidişle.
Artık isim bulunda bebeğimiz diye hitap etmeyelim dedi ama bizde halen isim yok :)
3 gündür de giremedim siteye umarım her şey yolundadır :)
İlk hamilelikte de hissedilirmiş erken ama anne anlamazmış , neye benzediğini bilmediği için , o yüzden ikinci hamileliklerde tecrübeden dolayı erkenden anne anlayabiliyormuş , bunlar netten bulup okuduklarım tabii,bizzat tecrübem yok :)benm hissettiklerim bağırsaklar mıydı yoksa bende oğlusumun hareketleri diye sevindiydim
ayda 1 gidiyorum ben :) harekette cok nadir ve çok hafif oluyor zaten eğer doğru hissediyorsak :)Hanımlar selam..ben 17 haftalık hamleyim ve iki üç kez Dr gittim siz ne sıklıkla gidiyorsunuz ve bebeğim daha hareket etmiyor ya da farkında değilim normal mi sizce etrafımdakiler bizim üç aylıkken hareket ediyor demişlerdi şimdiden teşekkürler.
hayırlı kandiller :)Günaydın güzel anneler ve bebişler..Bugun bol bol dua edelim bebişlerimize.. Kandilimiz kutlu olsun....
Selammm güzel hatunlar :)
Cuma günü kontrole gittim. Dr'um sağolsun her gittiğimde ayrıntılı ultrason yapıyor bana. Eşim, kızım ve ben minik kızımızı örmeye birlikte gittik. Beyninden, omurgasına,midesine , böbreğine, dudaklarına ,koluna bacağına her şeyine baktık. Allaha şükür hepsi yolunda. 150 gr. ve 17 cn di minnak bebeğim :)
Ayrıca kan verdik APT testi..Yine bebeikle ilgili nörolojik bulgular içeren bir testmiş.16-20. haftalar arası yapılırmış. Verdik kanı çıktık.
Tüm tahlillerimi tekrarlatmıştı biraz kansızlık başlamış . Alt sınırında altına inmeye başlamış. Ferrum duadenol yazdı. Kramplarım da başladığı için Solgar'ın Magnezyum, Calsium,Çinko karışımını yazdı. Zaten Coraspin, Omaga 3 ve elevite devam ediyorum. . ..Bomba gibi bir anne olacağım galiba bu gidişle.
Artık isim bulunda bebeğimiz diye hitap etmeyelim dedi ama bizde halen isim yok :)
3 gündür de giremedim siteye umarım her şey yolundadır :)
ben 16. haftamın sonlarına doğru hissettim.benm hissettiklerim bağırsaklar mıydı yoksa bende oğlusumun hareketleri diye sevindiydim
İlk hamilelikte de hissedilirmiş erken ama anne anlamazmış , neye benzediğini bilmediği için , o yüzden ikinci hamileliklerde tecrübeden dolayı erkenden anne anlayabiliyormuş , bunlar netten bulup okuduklarım tabii,bizzat tecrübem yok :)
Benim hissettiğim de başka bir şeydir o zaman
ben 16. haftamın sonlarına doğru hissettim.
hatta burada damar seğirmesidir diye emin olamamıştım ama
17. haftada doktora gidince anlattım böyle böyle hissediyorum. bebeğindir o 10 güne daha kuvvetli hissedersin hareketlerini dedi.
ben hissediyorum yani. özellikle yemekten sonra ve ninni dinletirken coşuyor oğlum
Geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar,
Kandiliniz mübarek olsun, bebekler için dua edelim inşallah. Cuma gecesi çok kötü hastalandım. Gece 3.30 gibi uyandım karnım, midem,, sırtım felaket ağrıyordu. Sonra kustum ve ishal oldum. Biraz geçer gibi oldu yine çok fena bir ağrı, bağıracağım nerdeyse. Sonra lavaboya bile yetişemedim yine kustum. İshal ve kusma sabaha kadar devam etti. Sonra öğlene kadar uyumuşum. Tüm gün yataktan kalkamadım. Daha geçmese doktora gidecektim. Akşama doğru baya iyileştim.Çevremizden bunun bir salgın olduğunu öğrendim. Böyle birşey yaşayan varmı aranızda? Bebişim iyimidir, doktora gitsem mi acaba?
Slm kızlar. Cumartesi kontrole gittik. Gelisimi tarihle uygun gidiyor dedi. Boyumuz 14 cm ve 140 gram dedi. Hissetmek için erken 2 hafta sonra fln ancak dedi. Ayrıntılı ultrason için bişey demedi. Kaynim eczacı yaptiralim biz dio. Profosör var yapan aradım 300 tl dedi. 17 haftadan sonra olur dedi. Bende 21+1de randevu aliyim diorum. Siz yaptircak misiniz. Hangi haftada. Bu arada doktorum ikili iyi olunca üçlü ve dörtlü test istemiyorum dedi. Kızımız olacağı da %100 kesinleşti
Ayrıntılı ultrason ne işe yarıyor her Dr yapıyor mu özeller mi yapargözün aydın maşallah kızına :) sağlıcakla alırsın inş kucağına biz daha ayrıntılşı için hç konuşmadık dr la ama bende istiyorum yaptırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?