2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım benim kendi dr'um zaten 3 hafat bir gidiyorum ve her gidişimde ayrıntılı USG yapıyor. Hatta bu gidişimde sordum kendisine siz zaten ayrıntılı bakıyorsunuz. 20. haftada bakılan ayrıntılı USG farklı bir şeymi dedim. O'da ben kendi içim rahat olsun diye böyle bakıyorum ama şimdi bu çıktı peritanaoloğa gönderiliyor dedi. Bende zamanı gelince yönlendiririm dedi. Ama aynı şeyse ne gerek var dedim bende. Bakalım artık ben ayrıca gitmam herhalde. Zaten kendi dr'um 300 TL. Her gittiğimde ayrıntılı bakıyor o yüzden ayrıca başka birine gitmem galiba. Benimde bu arada ikili testim iyi çıktı Üç'lü mü yapacağız dedim ona gerek yok ama APT yapacağım dedi. Onun için kan verdik artık hayırlısı Allahtan diyelim :)

Maşallah kızına , ben ayrıntılı ultrason icin 19.haftaya randevu aldım canım. Ben yurtdışında yım 2lide sorun çıkmayınca 3lü, 4lü yapilmiyormus burada

Ayrıntılı ultrason ne işe yarıyor her Dr yapıyor mu özeller mi yapar
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin kafa içerisi, beyin, omurga (belde açıklık), göğüs içerisi, kalp, karın organları, mide, barsak, böbrekler, kollar- bacaklar (el ve ayaklarda içe-dışa dönüklük), parmaklar (eksiklik-fazlalık), yüz, (yarık damak-dudak) v.b her organı ayrıntılı olarak incelenir. Ayrıca bebeğin suyu, plasenta (bebeğin eşi) değerlendirilir.

tşk ederiz canım ben devlet hast. yaptırcam eşimide alırlar mı ki yanımda

benim yine anlık nefesim kesildi şu an zorlanıyorum ,zaten nefes alıp vermek zor birde böyle anlık kesilmeler olup göğsümü zorlayınca fena oluyorum..aranızda ben gibi olan var mı?
kalp göğüs möğüs temiz..alerjim varmış,midemde rahatsızlıklar var.

Günaydınn canım al bendende o kadar simdi kalktım ve hiç cikasim yok yataktan
Gece uykumu iyi uyuyamamaya basladim cok huzursuz uyuyorum sanki bisey beni izliyormus gibi hissediyorum kalbim hizla carpiyor gozlerimi acip etrafima bakma geteksinimi hissediyorum yalnizimda 1 saat sizip uyaniyorum ama yine erken uyaniyorum 9 da uyanmis oluyorum

Koridorun falan ışığını açıp uyumaya çalışssan canım ,ben eşim 6 günlüğüne gittiğinde tek başıma uyurken , odanın kapısını kilitliyordum ve perdeler açık uyuyordum :)

Koridorun falan ışığını açıp uyumaya çalışssan canım ,ben eşim 6 günlüğüne gittiğinde tek başıma uyurken , odanın kapısını kilitliyordum ve perdeler açık uyuyordum :)
Ben isikta uyuyamam ki...annemin alistirmasi iste hep karanlikta uyuturdu bizi.... Seratonin hormonu karanlikta cikarmis...kocakari yontemleri hep dogrulaniyor artik...cuma gunu esim geliyor sabredicem...

Bende de bi kaç gündür var o. gece ayak sesleriyle uyanıyorum saat en fazla 2 3 evde biri varmış gibi. tüm evi dolaşıp öyle geri uyuyorum

Ben de yarın 17haftalık oluyorum sata göre, 6kere kendi doktoruma 1kere (cinsiyet öğrenirim diye) başka bir doktora gittim. Benimki 7oldu ama fazla, 10gün sonra randevum var eğer cinsiyet söylemezse ki 19haftalık olucam, hemen başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ben de ne karnımda sertlik ne de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum içini ferah tut canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…