- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.381
Slm kızlar. Cumartesi kontrole gittik. Gelisimi tarihle uygun gidiyor dedi. Boyumuz 14 cm ve 140 gram dedi. Hissetmek için erken 2 hafta sonra fln ancak dedi. Ayrıntılı ultrason için bişey demedi. Kaynim eczacı yaptiralim biz dio. Profosör var yapan aradım 300 tl dedi. 17 haftadan sonra olur dedi. Bende 21+1de randevu aliyim diorum. Siz yaptircak misiniz. Hangi haftada. Bu arada doktorum ikili iyi olunca üçlü ve dörtlü test istemiyorum dedi. Kızımız olacağı da %100 kesinleşti
Maşallah kızınaSlm kızlar. Cumartesi kontrole gittik. Gelisimi tarihle uygun gidiyor dedi. Boyumuz 14 cm ve 140 gram dedi. Hissetmek için erken 2 hafta sonra fln ancak dedi. Ayrıntılı ultrason için bişey demedi. Kaynim eczacı yaptiralim biz dio. Profosör var yapan aradım 300 tl dedi. 17 haftadan sonra olur dedi. Bende 21+1de randevu aliyim diorum. Siz yaptircak misiniz. Hangi haftada. Bu arada doktorum ikili iyi olunca üçlü ve dörtlü test istemiyorum dedi. Kızımız olacağı da %100 kesinleşti
Ayrıntılı ultrason ne işe yarıyor her Dr yapıyor mu özeller mi yapar
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin kafa içerisi, beyin, omurga (belde açıklık), göğüs içerisi, kalp, karın organları, mide, barsak, böbrekler, kollar- bacaklar (el ve ayaklarda içe-dışa dönüklük), parmaklar (eksiklik-fazlalık), yüz, (yarık damak-dudak) v.b her organı ayrıntılı olarak incelenir. Ayrıca bebeğin suyu, plasenta (bebeğin eşi) değerlendirilir.Ayrıntılı ultrason ne işe yarıyor her Dr yapıyor mu özeller mi yapar
Ayrıntılı ultrasonda bebeğin kafa içerisi, beyin, omurga (belde açıklık), göğüs içerisi, kalp, karın organları, mide, barsak, böbrekler, kollar- bacaklar (el ve ayaklarda içe-dışa dönüklük), parmaklar (eksiklik-fazlalık), yüz, (yarık damak-dudak) v.b her organı ayrıntılı olarak incelenir. Ayrıca bebeğin suyu, plasenta (bebeğin eşi) değerlendirilir.
Canım buradaki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla devlette esi içeri almiyorlarmistşk ederiz canım ben devlet hast. yaptırcam eşimide alırlar mı ki yanımda
Sanırım özele gitmiyorsun ama belki bir defalık esinde görsün diye gidebilirsinoffff neden böyle ki daha eşime hiç nasip olmadı bebeğimiz görmek
Ezici çoğunlukla erkekler önde :) Bizim kızları 2 ye katladilar nerdeyseKızlar Kasım da kızlar mı çoğunlukta erkek bebişler mi öğrendiniz mi cinsiyetini? Çin takvimine göre tutan oldu mu ☺
Ayrıntılı ultrason ne işe yarıyor her Dr yapıyor mu özeller mi yapar
ben özele gidiyorum ama devlette yaptır dedi doktorum bazı doktorlar kendisi yapıyorAyrıntılı ultrason ne işe yarıyor her Dr yapıyor mu özeller mi yapar
Gece uykumu iyi uyuyamamaya basladim cok huzursuz uyuyorum sanki bisey beni izliyormus gibi hissediyorum kalbim hizla carpiyor gozlerimi acip etrafima bakma geteksinimi hissediyorum yalnizimda 1 saat sizip uyaniyorum ama yine erken uyaniyorum 9 da uyanmis oluyorumGünaydınn canım al bendende o kadar simdi kalktım ve hiç cikasim yok yataktan
Koridorun falan ışığını açıp uyumaya çalışssan canım ,ben eşim 6 günlüğüne gittiğinde tek başıma uyurken , odanın kapısını kilitliyordum ve perdeler açık uyuyordum :)Gece uykumu iyi uyuyamamaya basladim cok huzursuz uyuyorum sanki bisey beni izliyormus gibi hissediyorum kalbim hizla carpiyor gozlerimi acip etrafima bakma geteksinimi hissediyorum yalnizimda 1 saat sizip uyaniyorum ama yine erken uyaniyorum 9 da uyanmis oluyorum
Ben isikta uyuyamam ki...annemin alistirmasi iste hep karanlikta uyuturdu bizi.... Seratonin hormonu karanlikta cikarmis...kocakari yontemleri hep dogrulaniyor artik...cuma gunu esim geliyor sabredicem...Koridorun falan ışığını açıp uyumaya çalışssan canım ,ben eşim 6 günlüğüne gittiğinde tek başıma uyurken , odanın kapısını kilitliyordum ve perdeler açık uyuyordum :)
Gece uykumu iyi uyuyamamaya basladim cok huzursuz uyuyorum sanki bisey beni izliyormus gibi hissediyorum kalbim hizla carpiyor gozlerimi acip etrafima bakma geteksinimi hissediyorum yalnizimda 1 saat sizip uyaniyorum ama yine erken uyaniyorum 9 da uyanmis oluyorum
Ben de yarın 17haftalık oluyorum sata göre, 6kere kendi doktoruma 1kere (cinsiyet öğrenirim diye) başka bir doktora gittim. Benimki 7oldu ama fazla, 10gün sonra randevum var eğer cinsiyet söylemezse ki 19haftalık olucam, hemen başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ben de ne karnımda sertlik ne de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum içini ferah tut canımHanımlar selam..ben 17 haftalık hamleyim ve iki üç kez Dr gittim siz ne sıklıkla gidiyorsunuz ve bebeğim daha hareket etmiyor ya da farkında değilim normal mi sizce etrafımdakiler bizim üç aylıkken hareket ediyor demişlerdi şimdiden teşekkürler.
Gunaydingünaydın
dün ilk defa kendime hamile kıyafeti aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?