- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.401
Canım benim kendi dr'um zaten 3 hafat bir gidiyorum ve her gidişimde ayrıntılı USG yapıyor. Hatta bu gidişimde sordum kendisine siz zaten ayrıntılı bakıyorsunuz. 20. haftada bakılan ayrıntılı USG farklı bir şeymi dedim. O'da ben kendi içim rahat olsun diye böyle bakıyorum ama şimdi bu çıktı peritanaoloğa gönderiliyor dedi. Bende zamanı gelince yönlendiririm dedi. Ama aynı şeyse ne gerek var dedim bende. Bakalım artık ben ayrıca gitmam herhalde. Zaten kendi dr'um 300 TL. Her gittiğimde ayrıntılı bakıyor o yüzden ayrıca başka birine gitmem galiba. Benimde bu arada ikili testim iyi çıktı Üç'lü mü yapacağız dedim ona gerek yok ama APT yapacağım dedi. Onun için kan verdik artık hayırlısı Allahtan diyelim :)
Sanırım özele gitmiyorsun ama belki bir defalık esinde görsün diye gidebilirsin
Yok canm kan fln alinmio sadece ultrason. Perinatolog olayina gelincee bn o kadar kurcalamadm zaten gittigim doktorda gayet iyi inceledi acikladi bize olani biteni onemli olan da bu bnm icin :)Tecrübeli annelere sorum var. Ayrıntılı ultrasonda kan alınıyor mu? yengem radyoloji uzmanı, mutlaka perinatolog a yaptırmalısın dedi. Ama istanbulda bile bu kadar az perinatolog varken ve hepsi genelde pahalıyken anadoludaki arkadaşlar nasıl yaptırcak çok merak ediyorum.
Acaba kendi doktorummu yapacak. Dışarda yaptır derse milyon tane hastane ve hangisinde perinatolog yapıyor bilmiyorum. Kafamda deli sorular
oğluma emzik zinciri yaptırdım bugün.
Allah kullanmak nasip etsin.
Canim butun organlarini incelio eksiklik fazlalik var mi yokmu diye sadece bu tabi bu arada uzun surdugu icin bebegni daha fazla gorme imkanin oluo :))))Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım ama bebeğe daha detaylı bakyor bunda yaptırmak istiyorum tam olarak bilemiyorum ne yapıyorlar canım
Gece bende kalktim baktim sonra yattim deliriyormuyum acabaBende de bi kaç gündür var o. gece ayak sesleriyle uyanıyorum saat en fazla 2 3 evde biri varmış gibi. tüm evi dolaşıp öyle geri uyuyorum
Nası
l nasıl yani arkadaşım dr nub teorisine göremi söylemişti kız olacagını 11 haftalıkken ? Sonraki kontrolüdeöi aynı dr yaptı
Doktorum oyle durumlarda alttan ultrasonla bakio ozamn kesin gorunuo dioBen de yarın 17haftalık oluyorum sata göre, 6kere kendi doktoruma 1kere (cinsiyet öğrenirim diye) başka bir doktora gittim. Benimki 7oldu ama fazla, 10gün sonra randevum var eğer cinsiyet söylemezse ki 19haftalık olucam, hemen başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Ben de ne karnımda sertlik ne de bebeğin hareketlerini hissetmiyorum içini ferah tut canım
Kızlar sakin olunGece bende kalktim baktim sonra yattim deliriyormuyum acaba
Kızlar sakin olun
şeytan yeni evlilerle, hamilelerle ve loğusalarla çok uğraşırmış .vesvese vermek için.
bol bol dua edin. öyle yatın.
kafanızda kurmamaya çalışın. bilinçaltı çok önemli.
11+0 cok yanltici bi hafta canm nasil tahmin yapti anlamadm 11 de olusum asamasndaa orda pararlel gibi gorunup dier gun geliserek yukari hareket edebilir bnce 12 den once soylenmesi cok sacmaSagol canim inşallah :) Bu Perşembe Dr'la randevumuz var,onda yapılacak mı bilmiyorum yine test,test deyince geriliyorum boyle rahat gitmek istiyorumYapilirsa birşeyler burda yazarım canim.Evet kesinlikle oyle miniklerimiz Allah'a emanet
kremin formülü hoşuma gitti,ama memnun kaldım diyebilmem için çatlamamam gerekiyor.Bana Dr'um 11+0 ' da tahminde bulundu.Buyuk olasılıkla KIZ dedi. Bu perşembe kontrole gittiğimde artık netleşir herhalde.
adanamerkez canım grubu bulamadım ben. verdiğin linki birleştirince sayfaya ulaşılamıyor diye birşey çıkıyor.
bu arada herkese hayırlı haftalar kandiliniz mübarek olsun.
selamın aleyküm güzel anneler bebişleriniz de sizde umarım iyisinizdir bayadır giremiyorum çok şey yazan olmuşben pek iyi değilim ayıptır söylemesi acayip ishalim doktor bir hafta önce ilaç verdi ilaç biticek ama benim ishalim geçmiyor çok korkuyorum bugün yine gidicem test yapalım dedi ama ishalim her an gelmiyor ki ne yapıcam bilmiyorum geldiği andada tutamıyorum zaten bide dilimin üstü bembeyaz ağzımın tadı iğrenç oluyor özellikle sabahları yediğim şeylerden tat alamıyorum internetten baktım mantar falan filan diyor kurban olduğum rabbimden sabır istiyorum isyan değil ama çok zorlanmaya başladım doktorum ağız sulanmam için senin ki dokuz ay sürer diyince dünyam yıkıldı yazarken bile ağlıyorum dualarınızı bekliyorum Allah emanet olun
hayırlı olsun onlaradan bende istiyorum fotoğraf var mı ?oğluma emzik zinciri yaptırdım bugün.
Allah kullanmak nasip etsin.
hayırlı olsun onlaradan bende istiyorum fotoğraf var mı ?
hadi yaa güzelmiş bakiyim emzik zincirim yazsam çıkarmı ?
ben bunu yaptırdım sitesinde değişik modellerde var. incelersin. kendin tasarlayabiliyorsun da.
çıkıyor canım web adresi var.hadi yaa güzelmiş bakiyim emzik zincirim yazsam çıkarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?