2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Canım benimki de uzun uzun bakio ama bunda tüm organlarına fln bakiliomus. Makinası da farkliymis galiba. Benim doktorlar konuşmadık da bakalım naparsak.

Tecrübeli annelere sorum var. Ayrıntılı ultrasonda kan alınıyor mu? yengem radyoloji uzmanı, mutlaka perinatolog a yaptırmalısın dedi. Ama istanbulda bile bu kadar az perinatolog varken ve hepsi genelde pahalıyken anadoludaki arkadaşlar nasıl yaptırcak çok merak ediyorum.

Acaba kendi doktorummu yapacak. Dışarda yaptır derse milyon tane hastane ve hangisinde perinatolog yapıyor bilmiyorum. Kafamda deli sorular

selamın aleyküm güzel anneler bebişleriniz de sizde umarım iyisinizdir bayadır giremiyorum çok şey yazan olmuş ben pek iyi değilim ayıptır söylemesi acayip ishalim doktor bir hafta önce ilaç verdi ilaç biticek ama benim ishalim geçmiyor çok korkuyorum bugün yine gidicem test yapalım dedi ama ishalim her an gelmiyor ki ne yapıcam bilmiyorum geldiği andada tutamıyorum zaten bide dilimin üstü bembeyaz ağzımın tadı iğrenç oluyor özellikle sabahları yediğim şeylerden tat alamıyorum internetten baktım mantar falan filan diyor kurban olduğum rabbimden sabır istiyorum isyan değil ama çok zorlanmaya başladım doktorum ağız sulanmam için senin ki dokuz ay sürer diyince dünyam yıkıldı yazarken bile ağlıyorum dualarınızı bekliyorum Allah emanet olun

Yok canm kan fln alinmio sadece ultrason. Perinatolog olayina gelincee bn o kadar kurcalamadm zaten gittigim doktorda gayet iyi inceledi acikladi bize olani biteni onemli olan da bu bnm icin :)

Kizlarr selamm
Uzun suredir yokum ailemin yanindayim hamileligmn en guzel gunleri burada geciyor cok sukur
Hayirli kandilleriniz olsun insallah
Anneannemizle oglumuza ciciler aldik hepsini ekledim sizde bakarsiniz buraya eklmiyorumkalabalik etmesin

Ben ilk hamileliğimde yaptırmadım ama bebeğe daha detaylı bakyor bunda yaptırmak istiyorum tam olarak bilemiyorum ne yapıyorlar canım
Canim butun organlarini incelio eksiklik fazlalik var mi yokmu diye sadece bu tabi bu arada uzun surdugu icin bebegni daha fazla gorme imkanin oluo :))))

Doktorum oyle durumlarda alttan ultrasonla bakio ozamn kesin gorunuo dio

Gece bende kalktim baktim sonra yattim deliriyormuyum acaba
Kızlar sakin olun
şeytan yeni evlilerle, hamilelerle ve loğusalarla çok uğraşırmış .vesvese vermek için.
bol bol dua edin. öyle yatın.

kafanızda kurmamaya çalışın. bilinçaltı çok önemli.

Kızlar sakin olun
şeytan yeni evlilerle, hamilelerle ve loğusalarla çok uğraşırmış .vesvese vermek için.
bol bol dua edin. öyle yatın.

kafanızda kurmamaya çalışın. bilinçaltı çok önemli.
esimle konustum azonce hastamisin sesin iyi gelmio dedi birsey soylemedim ama sesime bile yansimis uffff kendimi iyi hissetmiyorum uyurgezer gibiyim

11
11+0 cok yanltici bi hafta canm nasil tahmin yapti anlamadm 11 de olusum asamasndaa orda pararlel gibi gorunup dier gun geliserek yukari hareket edebilir bnce 12 den once soylenmesi cok sacma

adanamerkez canım grubu bulamadım ben. verdiğin linki birleştirince sayfaya ulaşılamıyor diye birşey çıkıyor.

bu arada herkese hayırlı haftalar kandiliniz mübarek olsun.

canım gizledik aktifmisin şuan açalımda katıl

geçmiş olsun canım

oğluma emzik zinciri yaptırdım bugün.
Allah kullanmak nasip etsin.
hayırlı olsun onlaradan bende istiyorum fotoğraf var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…