- 18 Ağustos 2008
- 2.053
- 2.531
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.421
tamam canım bakıcam sağol :)çıkıyor canım web adresi var.
niye canım hala yazıyor herkes :)Ya en bu facebooka kacanlara kizginimne güzel burada yazisiyorduk, paylaşıyorduk, gülüp egleniyorduk. İlk bulusma tanışma yerimiz buraydi ve bizi terk ettiniz resmen
Yazmiolar tonty parkbyull yok meselatamam canım bakıcam sağol :)
niye canım hala yazıyor herkes :)
Ya en bu facebooka kacanlara kizginimne güzel burada yazisiyorduk, paylaşıyorduk, gülüp egleniyorduk. İlk bulusma tanışma yerimiz buraydi ve bizi terk ettiniz resmen
nere yokum nere yokuuum öte tarafa da yazamıyorum mesaideyim üç kişinin yerine bakıyorum bugün alma günahımı almaaaaYazmiolar tonty parkbyull yok mesela
Tecrübeli annelere sorum var. Ayrıntılı ultrasonda kan alınıyor mu? yengem radyoloji uzmanı, mutlaka perinatolog a yaptırmalısın dedi. Ama istanbulda bile bu kadar az perinatolog varken ve hepsi genelde pahalıyken anadoludaki arkadaşlar nasıl yaptırcak çok merak ediyorum.
Acaba kendi doktorummu yapacak. Dışarda yaptır derse milyon tane hastane ve hangisinde perinatolog yapıyor bilmiyorum. Kafamda deli sorular
o halıyı silkelerken sende aşağıdan çek kaç içeri görmesin seni kapıya halıyı almak için geldiğinde bir daha silkelerken aşağıya bir bak ,bak Allahın bile gücüne gitmiş halını düşürmüş deYa arkadaslar ben biraz konularimizin disina cikicam ama ben üst katimda duran eltimi bogazlasam diyorum acaba gunaha girermiyim ..ya bu kadinin isi gucu beni hamile halimle sinir etmek .zaten kendisiyle konusmuyoruz az once yeni astigim camasirlarimin ustunden hali silkiyo ya Allahim sabir ver sizce nspiyim lutfen bana akil verin sinirden olucem
Medipol Koşuyolu'na soracağım canım kaç lira bilmiyorumTecrübeli annelere sorum var. Ayrıntılı ultrasonda kan alınıyor mu? yengem radyoloji uzmanı, mutlaka perinatolog a yaptırmalısın dedi. Ama istanbulda bile bu kadar az perinatolog varken ve hepsi genelde pahalıyken anadoludaki arkadaşlar nasıl yaptırcak çok merak ediyorum.
Acaba kendi doktorummu yapacak. Dışarda yaptır derse milyon tane hastane ve hangisinde perinatolog yapıyor bilmiyorum. Kafamda deli sorular
Evet banada ona göre kız dedi 11 h 3 lükken tam oluşmamışmıdır acaba kesin bakıyım ben ama :)Evet o haftalarda genital tüberküle göre cinsiyeti söyleyebiliyor doktor. Yanılma payı olduğunu da ekliyor tabii.
o halıyı silkelerken sende aşağıdan çek kaç içeri görmesin seni kapıya halıyı almak için geldiğinde bir daha silkelerken aşağıya bir bak ,bak Allahın bile gücüne gitmiş halını düşürmüş de
onla alakası yok canım da bende anlamadımGece bende kalktim baktim sonra yattim deliriyormuyum acaba
onu bende duymuştum. sanırım o yüzden oluyo bunlar.Kızlar sakin olun
şeytan yeni evlilerle, hamilelerle ve loğusalarla çok uğraşırmış .vesvese vermek için.
bol bol dua edin. öyle yatın.
kafanızda kurmamaya çalışın. bilinçaltı çok önemli.
Ben bir kaç kez gece denedim alamadım. Ama 2li ye ugraslarim sonrasi gece alabilmistim. Sanırım sabırla denemek lazimMedipol Koşuyolu'na soracağım canım kaç lira bilmiyorum
Zeynep Kamil'e de bakacağım , gece 12'den sonra randevu alın deniliyor ; ben daha denemedim
Canım yapıcan en güzel şey o düşüncesiz eltin için bebişini üzme gerilme.çırpma günü yapın o günün dişında çırpılmazki yaa...boşverYa arkadaslar ben biraz konularimizin disina cikicam ama ben üst katimda duran eltimi bogazlasam diyorum acaba gunaha girermiyim ..ya bu kadinin isi gucu beni hamile halimle sinir etmek .zaten kendisiyle konusmuyoruz az once yeni astigim camasirlarimin ustunden hali silkiyo ya Allahim sabir ver sizce nspiyim lutfen bana akil verin sinirden olucem
Hayırlı olsun oğlun güle güle kullansın canım
ben bunu yaptırdım sitesinde değişik modellerde var. incelersin. kendin tasarlayabiliyorsun da.
Yazmiolar tonty parkbyull yok mesela
off o halı işi en nefret ettiğim şey istanbulda otururken sabah 8de halı silkeleme dövme sesine uyanırdım üst komşumda yapardı çok severdim bir şey diyemezdim çamaşırı hep içeri asardım bende :) ama eltinmiş yabancı değil konuşsana en azından çamaşırın varken yapmasın ayıp görmüyormu?Ya arkadaslar ben biraz konularimizin disina cikicam ama ben üst katimda duran eltimi bogazlasam diyorum acaba gunaha girermiyim ..ya bu kadinin isi gucu beni hamile halimle sinir etmek .zaten kendisiyle konusmuyoruz az once yeni astigim camasirlarimin ustunden hali silkiyo ya Allahim sabir ver sizce nspiyim lutfen bana akil verin sinirden olucem
hemen veriliyor heralde sonuç tekrar doktora yorumlatmakta fayda var bencekızlar ben detaylı ultrasondan randevu aldım kendi doktorumdanda aynı gün randevu alacak mıyım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?