2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya arkadaslar ben biraz konularimizin disina cikicam ama ben üst katimda duran eltimi bogazlasam diyorum acaba gunaha girermiyim ..ya bu kadinin isi gucu beni hamile halimle sinir etmek .zaten kendisiyle konusmuyoruz az once yeni astigim camasirlarimin ustunden hali silkiyo ya Allahim sabir ver sizce nspiyim lutfen bana akil verin sinirden olucem

ayrıntılı ultrasonda kan alınmıyor. perinatologlar yapıyor. sonrasında detaylı bir rapor yazıyorlar. anormal bir durum rastlanmadı vs. doktor bulmak hem de uygun fiyata bulmak biraz zor gerçekten. ayrıca randevuları da çok çabuk doluyor. uzun sürdüğü için muayeneler sayılı hasta kabul ediyorlar. ama gebelikteki en sevdiğim muayene benim. herşeyi uzun uzun görebiliyorsun :)

o halıyı silkelerken sende aşağıdan çek kaç içeri görmesin seni kapıya halıyı almak için geldiğinde bir daha silkelerken aşağıya bir bak ,bak Allahın bile gücüne gitmiş halını düşürmüş de

Medipol Koşuyolu'na soracağım canım kaç lira bilmiyorum
Zeynep Kamil'e de bakacağım , gece 12'den sonra randevu alın deniliyor ; ben daha denemedim

Canım yapıcan en güzel şey o düşüncesiz eltin için bebişini üzme gerilme.çırpma günü yapın o günün dişında çırpılmazki yaa...boşver

Yazmiolar tonty parkbyull yok mesela

ee çalışıyor ikiside her an yazmıyorlar ki :)

off o halı işi en nefret ettiğim şey istanbulda otururken sabah 8de halı silkeleme dövme sesine uyanırdım üst komşumda yapardı çok severdim bir şey diyemezdim çamaşırı hep içeri asardım bende :) ama eltinmiş yabancı değil konuşsana en azından çamaşırın varken yapmasın ayıp görmüyormu?
kızlar ben detaylı ultrasondan randevu aldım kendi doktorumdanda aynı gün randevu alacak mıyım ki
hemen veriliyor heralde sonuç tekrar doktora yorumlatmakta fayda var bence

S _sinemm9288 , ferrace gece sıkıntısı bende de oluyor hem de ilk haftalarımdan beri, her gecede duami okuyup yatarim ama yine bi deliksiz uyuyamiyorum, surekli uyaniyorum, esim wcye falan kalktığında hep konuşuyorum ona sabah kalkincada yine uyanik oluyorum o da kizim sen hic uyumuyomusun napiyosun sen diye kiziyor bide benim yatak odası üst katta salon aşağıda kulağım sürekli aşağıda bir tıkırtı gelicekmi diye bekliyorum. Niye boyle olduk ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…