2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Normal canım. Hormonlar değişiyor. Kalb atışı hızlanıyor. Vücudumuzda bir sürü değişiklik oluyor. Bende geceleri huzursuzum. Bazen korkup kalkıyorum. Bazen sabaha kadar uyuyamıyorum. Yani bebişler bizi şimdiden anne olmaya hazırlıyor. Hayırlısıyla gelsinlerde bu sıkıntılarda biter inşaallah:))

Yani insanların siyasi düşüncelerine saygı duyamıyorsanız doğru karar vermişsiniz.
Ne bu topikte ne o gurupta siyasetin yeri yok zaten rahat olun.
ben insanların siyasi düşüncesine saygı duymuyorum demedim lütfen bu mesajımı da alıntılamayın artık ..neden böyle bir şey yazdığımı sonraki mesajlarımda açıkladım anlayan anladı konuşuldu ve bitti ..mesajımı aradan cımbızlamayın o konu kapansın lütfen zira anlamadan dinlemeden ezberlenmiş cümle kuran çok fazla insan var...

İnsallah canim. Galiba öyle oluyor şimdiden alistiriyorlar bizi

Medipol Koşuyolu'na soracağım canım kaç lira bilmiyorum
Zeynep Kamil'e de bakacağım , gece 12'den sonra randevu alın deniliyor ; ben daha denemedim

kızlar kuzenim geçen hafta romatemde detaylı us yaptırdı ve çok memnun kaldı. periantoloji ux-zmanı yapıyor 45 dk civari sürmüş. cd veriyor ayrıca 3 poz büyük boy resim basıyor birinide çerçeveli veriyor. 300 tl
yakınlarınızda varsa bir sorun derim

Canım benimki de uzun uzun bakio ama bunda tüm organlarına fln bakiliomus. Makinası da farkliymis galiba. Benim doktorlar konuşmadık da bakalım naparsak.

Evet canım zaten benim dr. 'da tüm organlarına bakıyor. O yüzden içim rahat. Sizde bakılmıyorsa mutlaka gitmeniz faydalı olacaktır elbette:)

Reactions: GCA
Evet o haftalarda genital tüberküle göre cinsiyeti söyleyebiliyor doktor. Yanılma payı olduğunu da ekliyor tabii.

benimde 11. haftada genital tüberkül'e göre Kız ve genelde yanılmam demişti. Artık kesin olarak kızım geliyor bu haftada kontrollerde gördük kukusunu :))

benimde 11. haftada genital tüberkül'e göre Kız ve genelde yanılmam demişti. Artık kesin olarak kızım geliyor bu haftada kontrollerde gördük kukusunu :))

Hayırlısı olsun tatlım:) Gerçekten yanılmamış. Benim ozaman gittiğim doktor kız demişti. Geçen hafta kesinleşti oğluşumuz oluyor. Ben hiç bir zaman kesin kız gözüyle bakmamıştım yanılma payı olduğu için. İyi ki de öyle yapmışım yoksa şok olabilirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…