- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.441
Normal canım. Hormonlar değişiyor. Kalb atışı hızlanıyor. Vücudumuzda bir sürü değişiklik oluyor. Bende geceleri huzursuzum. Bazen korkup kalkıyorum. Bazen sabaha kadar uyuyamıyorum. Yani bebişler bizi şimdiden anne olmaya hazırlıyor. Hayırlısıyla gelsinlerde bu sıkıntılarda biter inşaallah:))@_sinemm9288, @ferrace gece sıkıntısı bende de oluyor hem de ilk haftalarımdan beri, her gecede duami okuyup yatarim ama yine bi deliksiz uyuyamiyorum, surekli uyaniyorum, esim wcye falan kalktığında hep konuşuyorum ona sabah kalkincada yine uyanik oluyorum o da kizim sen hic uyumuyomusun napiyosun sen diye kiziyorbide benim yatak odası üst katta salon aşağıda kulağım sürekli aşağıda bir tıkırtı gelicekmi diye bekliyorum. Niye boyle olduk ya
hayırrrr hiç yemedım ve canım istemiyorrr. aksinee cok ekşi yiyorummErkekleri olacak anneler tatli yiyormusunuz hani derler ya ye tatliyi yap atliyi diye...
ben insanların siyasi düşüncesine saygı duymuyorum demedim lütfen bu mesajımı da alıntılamayın artık ..neden böyle bir şey yazdığımı sonraki mesajlarımda açıkladım anlayan anladı konuşuldu ve bitti ..mesajımı aradan cımbızlamayın o konu kapansın lütfen zira anlamadan dinlemeden ezberlenmiş cümle kuran çok fazla insan var...Yani insanların siyasi düşüncelerine saygı duyamıyorsanız doğru karar vermişsiniz.
Ne bu topikte ne o gurupta siyasetin yeri yok zaten rahat olun.
İnsallah canim. Galiba öyle oluyor şimdiden alistiriyorlar biziNormal canım. Hormonlar değişiyor. Kalb atışı hızlanıyor. Vücudumuzda bir sürü değişiklik oluyor. Bende geceleri huzursuzum. Bazen korkup kalkıyorum. Bazen sabaha kadar uyuyamıyorum. Yani bebişler bizi şimdiden anne olmaya hazırlıyor. Hayırlısıyla gelsinlerde bu sıkıntılarda biter inşaallah:))
Medipol Koşuyolu'na soracağım canım kaç lira bilmiyorum
Zeynep Kamil'e de bakacağım , gece 12'den sonra randevu alın deniliyor ; ben daha denemedim
Canım benimki de uzun uzun bakio ama bunda tüm organlarına fln bakiliomus. Makinası da farkliymis galiba. Benim doktorlar konuşmadık da bakalım naparsak.
Evet o haftalarda genital tüberküle göre cinsiyeti söyleyebiliyor doktor. Yanılma payı olduğunu da ekliyor tabii.
Canım seninde kandilin mübarek olsun.selam kizlar Kandiliniz mubarek olsun.
kızlarr bende facebook grubuna katılmak istiyorum adı ne link atabilirmisinizcanım gizledik aktifmisin şuan açalımda katıl
geçmiş olsun canım
hayırlı olsun onlaradan bende istiyorum fotoğraf var mı ?
Kukunuz hayırlı olsun canımbenimde 11. haftada genital tüberkül'e göre Kız ve genelde yanılmam demişti. Artık kesin olarak kızım geliyor bu haftada kontrollerde gördük kukusunu :))
selam kizlar Kandiliniz mubarek olsun.
kızlarr bende facebook grubuna katılmak istiyorum adı ne link atabilirmisiniz
sen grubu komple gizledin link versende giremeyebilirlerhayırlı kandiller canımmm
buyrunn :)
katıldım efenimmm :) istek yolladımhayırlı kandiller canımmm
buyrunn :)
açtım geldi arkadaş geri gizlicem :)sen grubu komple gizledin link versende giremeyebilirler
Ben isim bulamadığım için hiçbişi yaptıramıyorum sadece bakmakla kalıyorum öyle
ben bunu yaptırdım sitesinde değişik modellerde var. incelersin. kendin tasarlayabiliyorsun da.
benimde 11. haftada genital tüberkül'e göre Kız ve genelde yanılmam demişti. Artık kesin olarak kızım geliyor bu haftada kontrollerde gördük kukusunu :))
Ben galiba ara bebegimi hissediyorum, boyle sanki içimde kelebek kanat cirpiyor gibi, sanki içimde bir balık hareket ediyor gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?