2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hormonlara yoruyorum artik baska biseyle aciklayamiyorum bu durumu

Insallah korkuyorum cunku

anladım hayırlısı olsun

Kızlar ya isimler hakkında konuşalım biraz erkek anneleri ne isimler düşünüyorsunuz ben isim de hic karar veremiyorum bugun doktora gittim erkek oldugu kesinleşti Buda fotorafı sadece yüzü :))

Eklentiler

• image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..

Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)

Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..

Eklentiler

• Su Mavisi.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 145
  • Su Mavisi.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 139
  • Mor.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 141
  • Gri.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 160
  • Su Mavisi.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar ya isimler hakkında konuşalım biraz erkek anneleri ne isimler düşünüyorsunuz ben isim de hic karar veremiyorum bugun doktora gittim erkek oldugu kesinleşti Buda fotorafı sadece yüzü :))
Hayirlisi olsun canim isim işi zor ya benimkinin cinsiyetide belli değil daha, bu pozun aynisidan bende de var

Gule gule kullansin minnos.
Onca para veriliyor bence icinize rengi sinmediyse degistirin.
Artik kiza pembe erkege mavi kalmadi. Her renk zaten unisex. Bence guzel ama su yesili diyorsaniz bence aklinizdaki kalmasin. Kazasiz belasiz surun insallah

Sağlıkla kullanın inşallah mor çok güzelmiş ama erkek bebek olunca sanki grisi daha iyi olur diye dusundum

Ben isim bulamadığım için hiçbişi yaptıramıyorum sadece bakmakla kalıyorum öyle
bende isim bulamadım rüya ve belirtilerden dolayı erkek diye yoğunlaşınca erkek ismi bulmuştum ahahha
safak 17 cinsiyet ogrenmeme 17 gun kaldi hayirlisiyla

tabi cinsiyetini gosterirse minigim
hadi bakalım inşallah :)

ben erkek olsaydı Çınar koyacaktım :) maşallah bebişinede

grubu gizli yaptık gireceğin zaman söyle açayım 2 dk :)

Eklentiler

• Adsız.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 150
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…