- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.461
Heeee oldu ozaman mahrum birakmayin bizinere yokum nere yokuuum öte tarafa da yazamıyorum mesaideyim üç kişinin yerine bakıyorum bugün alma günahımı almaaaa
Hormonlar yuzunden sanirimonla alakası yok canım da bende anlamadım
Evet hissedebilirsin artık zevkini çıkar :)Ben galiba ara bebegimi hissediyorum, boyle sanki içimde kelebek kanat cirpiyor gibi, sanki içimde bir balık hareket ediyor gibi oluyor.
15 diyebilirsin canim.cunku 14u doldurmus 15ten gun almis durumdasin14+4 üm , soranlara 14 haftalık hamileyim mi demeliyim 15 haftalık mı ? Şu hafta hesabı hep kafamı karıştırıyor.
Hormonlara yoruyorum artik baska biseyle aciklayamiyorum bu durumu@_sinemm9288,ferrace gece sıkıntısı bende de oluyor hem de ilk haftalarımdan beri, her gecede duami okuyup yatarim ama yine bi deliksiz uyuyamiyorum, surekli uyaniyorum, esim wcye falan kalktığında hep konuşuyorum ona sabah kalkincada yine uyanik oluyorum o da kizim sen hic uyumuyomusun napiyosun sen diye kiziyor bide benim yatak odası üst katta salon aşağıda kulağım sürekli aşağıda bir tıkırtı gelicekmi diye bekliyorum. Niye boyle olduk ya
Dr.un benden de istemedi 3lu 4luyu. 2 temiz yeterli dedi.Maşallah kızına, ben ayrıntılı ultrason icin 19.haftaya randevu aldım canım. Ben yurtdışında yım 2lide sorun çıkmayınca 3lü, 4lü yapilmiyormus burada
Zamane gebeleri iste otoriteye ayak uydurmayan basibozuk takimiyiz hahahahahhayırrrr hiç yemedım ve canım istemiyorrr. aksinee cok ekşi yiyorumm
Insallah korkuyorum cunkuNormal canım. Hormonlar değişiyor. Kalb atışı hızlanıyor. Vücudumuzda bir sürü değişiklik oluyor. Bende geceleri huzursuzum. Bazen korkup kalkıyorum. Bazen sabaha kadar uyuyamıyorum. Yani bebişler bizi şimdiden anne olmaya hazırlıyor. Hayırlısıyla gelsinlerde bu sıkıntılarda biter inşaallah:))
Senindeeeeeselam kizlar Kandiliniz mubarek olsun.
Saol canım seninde; )guzel ve saglikli hamiledaslarim kandiliniz kutlu olsun
öbür taraf nere??? ben niye bilmiyom?? Neyden eksik kaldım yine yawwwHeeee oldu ozaman mahrum birakmayin bizi
anladım hayırlısı olsunSagol canim inşallah :) Bu Perşembe Dr'la randevumuz var,onda yapılacak mı bilmiyorum yine test,test deyince geriliyorum boyle rahat gitmek istiyorumYapilirsa birşeyler burda yazarım canim.Evet kesinlikle oyle miniklerimiz Allah'a emanet
kremin formülü hoşuma gitti,ama memnun kaldım diyebilmem için çatlamamam gerekiyor.Bana Dr'um 11+0 ' da tahminde bulundu.Buyuk olasılıkla KIZ dedi. Bu perşembe kontrole gittiğimde artık netleşir herhalde.
Yaa kesinleştimi :) hadi hayırlı olsun ..Kukunuz hayırlı olsun canımBende gördüm kukuyu cumartesi
İnşallah canım benim,hepimiz inşallahne guzellll gozun aydin saglikla kucaginada alirsin prensesini
Hayirlisi olsun canim isim işi zor ya benimkinin cinsiyetide belli değil daha, bu pozun aynisidan bende de varKızlar ya isimler hakkında konuşalım biraz erkek anneleri ne isimler düşünüyorsunuz ben isim de hic karar veremiyorumbugun doktora gittim erkek oldugu kesinleşti Buda fotorafı sadece yüzü :))
Kızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
Sağlıkla kullanın inşallah mor çok güzelmiş ama erkek bebek olunca sanki grisi daha iyi olur diye dusundumKızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
bende isim bulamadım rüya ve belirtilerden dolayı erkek diye yoğunlaşınca erkek ismi bulmuştum ahahhaBen isim bulamadığım için hiçbişi yaptıramıyorum sadece bakmakla kalıyorum öyle
hadi bakalım inşallah :)safak 17 cinsiyet ogrenmeme 17 gun kaldi hayirlisiyla
tabi cinsiyetini gosterirse minigim
ben erkek olsaydı Çınar koyacaktım :) maşallah bebişinedeKızlar ya isimler hakkında konuşalım biraz erkek anneleri ne isimler düşünüyorsunuz ben isim de hic karar veremiyorumbugun doktora gittim erkek oldugu kesinleşti Buda fotorafı sadece yüzü :))
Kızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?