2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim ben de medicalparka gidiyrm. Dr.um operator. Ama kendisi dediki hastanemize haftada1 perinatolog geliyor. 20.haftada bir gorunmeni istiyorum kendisine dedi. 2 temmuza randevu aldim. Gidecegim fiyat sormadim ogrenince fiyat veririm sana.

Canım araba çok güzel ama merak ettim tek parçamı? Yani travel sistem değilmi? Bebekken iyi de büyüyünce nasıl binecek onu düşündüm o yüzden sordum.
Bu arada mor da güzel bir renk ama dediğin gibi su mavisi de güzel..Gri de kir kaldırır o açıdan mantıklı. Madem değişme imkanın var biraz düşün içine hangisi sinerse öyle karar verirsin :)
eee fiyatı nedir birde onu sorayım :)

bende gireyim bu gruba....bir kaç tane var kasım 2015 bizimki hangisi??

Kızlar ya isimler hakkında konuşalım biraz erkek anneleri ne isimler düşünüyorsunuz ben isim de hic karar veremiyorum bugun doktora gittim erkek oldugu kesinleşti Buda fotorafı sadece yüzü :))
Maşallah bebişecanım bizim aklımızda iki isim var:1.Musab Berke 2.Kerem daha kesin karar vermedik ama ikisinden biri olacak galiba

Ama her rengi güzel bence bekle su mavisi gelirse değiştirirsin.güle güle kullansın

Canım benimde 2.gebeliğim bugun hiç kalkamadım kasık ağrısındankızımda ağrı falan yoktu şimdi erkek,acaba ondanmı diye düşünüyorum
Bi arkadasim tanidiginda boyleymis bebek ayakta durur gibi duruyormus bi diger arkadasimin bebegide yine ayak kisimlari geliyormus ondan demis ama daha ufak benimki bu kadar etkiler mi bilmiyorum doktora gidince sorucam.Bu arada benim bebegim erkek belkide dedigin gibidir ilk dogumumda normal dogumdu

Ultrason goruntusu varsa paylas belki bi tahminde bulunuruz

Benim ilk sezeryandı canım şimdide sezeryan olucak.benim ilk hamile kaldığım günden beri kasık ağrım var.tek şikayetim bu.doktorum ilk zaman kan idrar hepsinin sonucuna baktı sıkıntı yok dedi.2haftada bir kontroldeyim zaten.her gebelik farklı olur bazılarında kasık ağrısı olur kanama olmadığı sürece bişey olmaz dedi.ama geçen ay biraz iyidi.şimdi yine var

Kerem cok karizmatik bi isim birde benim 2 isimli arkadaslarim hep dert yaniyor bana sakin 2 isim koyma diye zaten ben sevmiyorum zaten
Neden sikayetciymis ki iki isimden.bizde iki isim koymayi dusiniyoruz.esimin de iki ismi var sikayetci degil

Merhaba güzel annişler ben bugün doktora gittim herşey yolunda ama cinsiyetini yine göremedik önümüzdeki ay dobler randevumuz var 3 lü test içinde kan verdim.
Her zaman güzel haberler alırız inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
Bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…