- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.481
Canim ben de medicalparka gidiyrm. Dr.um operator. Ama kendisi dediki hastanemize haftada1 perinatolog geliyor. 20.haftada bir gorunmeni istiyorum kendisine dedi. 2 temmuza randevu aldim. Gidecegim fiyat sormadim ogrenince fiyat veririm sana.Tecrübeli annelere sorum var. Ayrıntılı ultrasonda kan alınıyor mu? yengem radyoloji uzmanı, mutlaka perinatolog a yaptırmalısın dedi. Ama istanbulda bile bu kadar az perinatolog varken ve hepsi genelde pahalıyken anadoludaki arkadaşlar nasıl yaptırcak çok merak ediyorum.
Acaba kendi doktorummu yapacak. Dışarda yaptır derse milyon tane hastane ve hangisinde perinatolog yapıyor bilmiyorum. Kafamda deli sorular
Kızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
bende isim bulamadım rüya ve belirtilerden dolayı erkek diye yoğunlaşınca erkek ismi bulmuştum ahahha
hadi bakalım inşallah :)
ben erkek olsaydı Çınar koyacaktım :) maşallah bebişinede
grubu gizli yaptık gireceğin zaman söyle açayım 2 dk :)
Yaa sizler gordunuzmu? Ben gormedim ama dr bebeginiz kiz dedi. Bak simdi uzuldum bana niye gostermedi yaa?Yaa kesinleştimi :) hadi hayırlı olsun ..
Maşallah bebişeKızlar ya isimler hakkında konuşalım biraz erkek anneleri ne isimler düşünüyorsunuz ben isim de hic karar veremiyorumbugun doktora gittim erkek oldugu kesinleşti Buda fotorafı sadece yüzü :))
Ama her rengi güzelKızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
Bi arkadasim tanidiginda boyleymis bebek ayakta durur gibi duruyormus bi diger arkadasimin bebegide yine ayak kisimlari geliyormus ondan demis ama daha ufak benimki bu kadar etkiler mi bilmiyorum doktora gidince sorucam.Bu arada benim bebegim erkek belkide dedigin gibidir ilk dogumumda normal dogumduCanım benimde 2.gebeliğim bugun hiç kalkamadım kasık ağrısındankızımda ağrı falan yoktu şimdi erkek,acaba ondanmı diye düşünüyorum
Ultrason goruntusu varsa paylas belki bi tahminde bulunuruzKIZLAR, sitede araştırırken nub a göre cinsiyet tahmini diye bişe okudum,, bilgisi yada ultrason görüntüsüne göre yorum yapan varmı...Benim doktorum 4 aya kadar cinsiyet hakkında hiçbişe sormayın diyor,ama çevremde kuzenimin ve arkadaşımın doktoru 11. haftada söylemişler 15. haftadayız,Elbette ki ilk önce sağlıklı olması ama merak da etmiyor deilim açıkçası, 7 yıllık özlemim sonuçta son bulacak...
:) kaç haftalıkken söyledi ben sizin erkek oalcak sanıyordum yanlişmı hatırlıyorum ? :) bi dahakinde bakın ya hryecanlı oluyor arkadaşınki kesinleşmiş benim üç hafta sonra kesinleşirYaa sizler gordunuzmu? Ben gormedim ama dr bebeginiz kiz dedi. Bak simdi uzuldum bana niye gostermedi yaa?
Kerem cok karizmatik bi isim birde benim 2 isimli arkadaslarim hep dert yaniyor bana sakin 2 isim koyma diye zaten ben sevmiyorum zatenMaşallah bebişecanım bizim aklımızda iki isim var:1.Musab Berke 2.Kerem daha kesin karar vermedik ama ikisinden biri olacak galiba
Benim ilk sezeryandı canım şimdide sezeryan olucak.benim ilk hamile kaldığım günden beri kasık ağrım var.tek şikayetim bu.doktorum ilk zaman kan idrar hepsinin sonucuna baktı sıkıntı yok dedi.2haftada bir kontroldeyim zaten.her gebelik farklı olur bazılarında kasık ağrısı olur kanama olmadığı sürece bişey olmaz dedi.ama geçen ay biraz iyidi.şimdi yine varBi arkadasim tanidiginda boyleymis bebek ayakta durur gibi duruyormus bi diger arkadasimin bebegide yine ayak kisimlari geliyormus ondan demis ama daha ufak benimki bu kadar etkiler mi bilmiyorum doktora gidince sorucam.Bu arada benim bebegim erkek belkide dedigin gibidir ilk dogumumda normal dogumdu
bende gireyim bu gruba....bir kaç tane var kasım 2015 bizimki hangisi??
Neden sikayetciymis ki iki isimden.bizde iki isim koymayi dusiniyoruz.esimin de iki ismi var sikayetci degilKerem cok karizmatik bi isim birde benim 2 isimli arkadaslarim hep dert yaniyor bana sakin 2 isim koyma diye zaten ben sevmiyorum zaten
öyle gerçekten . bütün şeyler kızı gösterirken erkek bebek oldugunu öğrendim . cin rus takvimi kız gösteriyordu. doktor ılk tahmını kız dediZamane gebeleri iste otoriteye ayak uydurmayan basibozuk takimiyiz hahahahah
sağol canım bilgi içinEki Görüntüle 1545223
Bunu kullanıyordum canım sonra 5.haftada hamile olduğum anlaşılınca Solgar'ın folik asitine başladım.
Canim yanlis hatirlliyor olabilirim senin mi panik atagin vardi?sen grubu komple gizledin link versende giremeyebilirler
Merhaba güzel annişler ben bugün doktora gittim herşey yolunda ama cinsiyetini yine göremedik önümüzdeki ay dobler randevumuz var 3 lü test içinde kan verdim.
Her zaman güzel haberler alırız inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
Bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarız inşallah
1 isim kullaniyorsun zaten diyor gereksiz buluyor, resmi evraklarda da sorun olabiliyor demisti bilmiyorum o baya sikayetciydi ya da on adini sevmiyordurNeden sikayetciymis ki iki isimden.bizde iki isim koymayi dusiniyoruz.esimin de iki ismi var sikayetci degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?