2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben moru beğendim sumavisi açıkrenk kiri belli eder hem ilk bebeğinizse unisex renk okadar para veriliyor ikincisi de kullanabilir kız veya erkek

12.haftamdan beri her randevumda cinsiyet öğrenr miyim ki merakıyla gidiyorum, tamam önemli olan sağlıklı olması ama insan ister istemez merak ediyor,kız veya erkek doktorum yorum dahi yapmıyor sizinki de göstermedi mi acaba

hayırlısı olsun bir dahaki randevuya inşallah :)

1 isim kullaniyorsun zaten diyor gereksiz buluyor, resmi evraklarda da sorun olabiliyor demisti bilmiyorum o baya sikayetciydi ya da on adini sevmiyordur
benimde 2 isim ilki çok eski ve değişik bir isim sevmiyorum :) ama 2 isim koyabilirim karşı değilim :)

Canım biz çok düşündük araba konusunda ama bu bize mantıklı geldi, çünkü normalde ana kucağı ayrı satılıyor fakat benim bir arkadaşımda var sağolsun bana verecek. Az buz değil 750 TL kardayım o yüzden. İlk 6 ay onu takacağız üstüne sonrada 3 yaş bitene kadar bu fotoğraftaki haliyle kullanabileceğiz. Yani bu durumda travel sistem oluyor sanırım :)

Araba tek kötü yanı biraz ağır (12,8 kilo) Fakat çok sağlam ve tek hamlede kapanabiliyor. Beni en çok cezbeden bu özelliği oldu..Bir de normal arabalardan daha yüksekte duruyor, çocuklar haliyle seviyorlarmış üzerinde oturmayı ( Yabancı sitelerden tonla yorum okudum bir çok kişinin favorisi bu model)
Fiyatı ortalamanın üstünde ama bir stokke xplory ya da bugaboo, inglesina kadar pahalı değil..1900 TL Joker Babyden aldım 400 TL lik bir hediyesi de oldu kumaş seti..Şahsen onu internetten 300 TLye satmayı düşünüyorum herhalde bir alıcısı çıkar,umarım :) O zaman bana daha uyguna gelecek.

Cok güzelmiş cnm Güle güle kullanın. Bence mor çok güzel. Gri açık gibi sanki. Ana kucağı da var mı bunun. Ne kadara aldınız. Ben hala kararsızım ne yaziki

1 isim kullaniyorsun zaten diyor gereksiz buluyor, resmi evraklarda da sorun olabiliyor demisti bilmiyorum o baya sikayetciydi ya da on adini sevmiyordur
Olabilir karsina hep sorun cikmis demekki...bazi isimler birlikte kullaniliyor mesela ogrencim vardi ahmet kaan.annesi ona hep oyle hitap ediyor...isim analizi yapan bir uzman vardi oda iki isim koyun diyor

canım gizledik aktifmisin şuan açalımda katıl

davet gönderdim gizlememişsin sanırım :) s.a. pembe montlu sağa bakan kız :)

hangisinde yaptırmış canım öğrenmen mümkün mü? orası fizik tedavi hastanesi değil mi?

Ben de hissetmek istiyorum , aramızda 11 gün var , umarım ben de yakın zamanda hissedebilirim , nasıl bir his çok merak ediyorum
2-3 gundur değişik birşeyler hissediyordum ama burada hep bağırsak hareketleridir diye okuyunca değil herhalde dedim ana bebeğim o ya kelebek cirpintisi gibi, sanki balık hareket ediyor gibi bir his. Bu o dediğim günde ağladım zaten allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın yarabbim

Sırtı dönüktü o Yüzden göremedik artık 1,5 ay sonra nasipse göreceğiz bizim minikler utangaç biraz :)))

Canım senin doğum günün 30 Mayıs' tı , değil mi ? Aklımda öyle kalmış , 2 gün gecikmeli olarak sen de iyi ki doğdun
Tesekkur ederim canim biz bu gun doktora gittik ve %80 erkek dedi doktor bakalim yarin kendi doktorumda randevum var o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…