- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.501
Ben moru beğendim sumavisi açıkrenk kiri belli eder hem ilk bebeğinizse unisex renk okadar para veriliyor ikincisi de kullanabilir kız veya erkekKızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
Aynı günde biz de buluşacağız inşallah tatlım :) Bu mübarek günde dualarımız kabul olsun inşallahhhhbende çok endişeliyim 4 haziranda buluşucaz kısmetse inş. iyidir kuzucum
12.haftamdan beri her randevumda cinsiyet öğrenr miyim ki merakıyla gidiyorum, tamam önemli olan sağlıklı olması ama insan ister istemez merak ediyor,kız veya erkek doktorum yorum dahi yapmıyorMerhaba güzel annişler ben bugün doktora gittim herşey yolunda ama cinsiyetini yine göremedik önümüzdeki ay dobler randevumuz var 3 lü test içinde kan verdim.
Her zaman güzel haberler alırız inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
Bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarız
Bir önceki kız demişti bu da yüzde 70 dedi ama ben net gördümYaa kesinleştimi :) hadi hayırlı olsun ..
Merhaba güzel annişler ben bugün doktora gittim herşey yolunda ama cinsiyetini yine göremedik önümüzdeki ay dobler randevumuz var 3 lü test içinde kan verdim.
Her zaman güzel haberler alırız inşallah
Kandiliniz mübarek olsun
Bebeklerimizi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucaklarız
benimde 2 isim ilki çok eski ve değişik bir isim sevmiyorum :) ama 2 isim koyabilirim karşı değilim :)1 isim kullaniyorsun zaten diyor gereksiz buluyor, resmi evraklarda da sorun olabiliyor demisti bilmiyorum o baya sikayetciydi ya da on adini sevmiyordur
Kerem cok karizmatik bi isim birde benim 2 isimli arkadaslarim hep dert yaniyor bana sakin 2 isim koyma diye zaten ben sevmiyorum zaten
Canım araba çok güzel ama merak ettim tek parçamı? Yani travel sistem değilmi? Bebekken iyi de büyüyünce nasıl binecek onu düşündüm o yüzden sordum.
Bu arada mor da güzel bir renk ama dediğin gibi su mavisi de güzel..Gri de kir kaldırır o açıdan mantıklı. Madem değişme imkanın var biraz düşün içine hangisi sinerse öyle karar verirsin :)
eee fiyatı nedir birde onu sorayım :)
Gule gule kullansin minnos.
Onca para veriliyor bence icinize rengi sinmediyse degistirin.
Artik kiza pembe erkege mavi kalmadi. Her renk zaten unisex. Bence guzel ama su yesili diyorsaniz bence aklinizdaki kalmasin. Kazasiz belasiz surun insallah
Kızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
Ben de hissetmek istiyorum , aramızda 11 gün var , umarım ben de yakın zamanda hissedebilirim , nasıl bir his çok merak ediyorumBen galiba ara bebegimi hissediyorum, boyle sanki içimde kelebek kanat cirpiyor gibi, sanki içimde bir balık hareket ediyor gibi oluyor.
Olabilir karsina hep sorun cikmis demekki...bazi isimler birlikte kullaniliyor mesela ogrencim vardi ahmet kaan.annesi ona hep oyle hitap ediyor...isim analizi yapan bir uzman vardi oda iki isim koyun diyor1 isim kullaniyorsun zaten diyor gereksiz buluyor, resmi evraklarda da sorun olabiliyor demisti bilmiyorum o baya sikayetciydi ya da on adini sevmiyordur
Evet canım benim var panik ve anksiyete malesfCanim yanlis hatirlliyor olabilirim senin mi panik atagin vardi?
canım gizledik aktifmisin şuan açalımda katıl
kızlar kuzenim geçen hafta romatemde detaylı us yaptırdı ve çok memnun kaldı. periantoloji ux-zmanı yapıyor 45 dk civari sürmüş. cd veriyor ayrıca 3 poz büyük boy resim basıyor birinide çerçeveli veriyor. 300 tl
yakınlarınızda varsa bir sorun derim
2-3 gundur değişik birşeyler hissediyordum ama burada hep bağırsak hareketleridir diye okuyunca değil herhalde dedim ana bebeğim o ya kelebek cirpintisi gibi, sanki balık hareket ediyor gibi bir his. Bu o dediğim günde ağladım zaten allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın yarabbimBen de hissetmek istiyorum , aramızda 11 gün var , umarım ben de yakın zamanda hissedebilirim , nasıl bir his çok merak ediyorum
12.haftamdan beri her randevumda cinsiyet öğrenr miyim ki merakıyla gidiyorum, tamam önemli olan sağlıklı olması ama insan ister istemez merak ediyor,kız veya erkek doktorum yorum dahi yapmıyorsizinki de göstermedi mi acaba
Tesekkur ederim canimCanım senin doğum günün 30 Mayıs' tı , değil mi ? Aklımda öyle kalmış , 2 gün gecikmeli olarak sen de iyi ki doğdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?