2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben mora bayıldım çok güzel :)

Adanamerkez dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara esin bebegin ve tum sevdiklerinle.

11

11+0 cok yanltici bi hafta canm nasil tahmin yapti anlamadm 11 de olusum asamasndaa orda pararlel gibi gorunup dier gun geliserek yukari hareket edebilir bnce 12 den once soylenmesi cok sacma
11+o aslında 12. Haftanın bası oluyor tatlim,o kontrolumuzun asil amacı 2'li testti zaten.Dr kesin Kiz demedi,nub'a gore bir tahminde bulundu.Bu Perşembe netleşecek bakalım :)

Stokke benimde Cok hoşuma gitti,ama Cok büyükmüş bagaj dusmaniymis diye de duydum,karar veremiyorum,bir de aparatsiz,ekstrasiz fiyatı bile Cok uçuk geldi.Ama cidden Cok hoşuma gitti.Ne kadara aldın bir de? Ben açık mavisini,ve bej rengi vardı onları beğenmiştim.Kumas olan her yeri degistirilebiliyormus bi de sanırım.O da guzel

Kizlar bisey sorucam vitamin kullanıyo musunuz dr bana decavit verdi icinde a vitamini var yüksek dozda yalniz benim a vitamini eksikligim var mi hic bilmiyorum fazlasi da zararliymis 1 haftadr içiyorum bas agrim artti sanki almasam mi acaba bu vitamini ne dersiniz

Ben vinalac kullanıyordum doktor decavitle değiştirdi.Bunu ben de merak ediyorum ama neredeyse bütün doktorlar decavit veriyor.A vitamini neden çok var içinde merak ediyorum.Haftaya soracağım eşimde merak ediyor

Bu vitamin hapını hamilelere veriyorlar,hamilelikte de A vitamini depolandigindan fazlası iyi degil deniyor.O zaman vitamin ilacindaki doz fazla degildir tatlim.Ama sen yine de endişeni ve şikayetini doktorunla paylas Bana buyuk hap icebilir misin diye sormuştu? Ben icemeyecegimi söyleyince İ Mom vermişti.Simdi baktim da benimkinde de hic A vitamini yok.

Eve
Evet canım benim var panik ve anksiyete malesf
Hamilelikden once cok agir ataklar geciriyordum ilac kullanmama ragmen sonra ankarada ofelya thomas a gidip tedavi oldum ve ilaci birakip hamile kaldim.eger halen atak geciriyorsan tavsiye ederim.Ama anksiyetem benimde devam ediyor ofelya hanim gelmemi soyledi ama ben istanbulda yasiyorum o yuzden musait oluo gidemedim ama panik atak hayatimin kabusuydu ondan kurtuldum

Para kiyicaksan bugaboo nun bee modelini al stokke dedigin gibi cok hantal hemde cok yer kapliyor zaten 7. Aydan sonra baston puset aliyor insan o yuzden bugaboo alirsan pusetde almana gerek kalmaz kolay katlaniyor hemde hafif ve kullanisli

Çok güzel canım , sabırsızlıkla bekliyorum
Tesekkur ederim canim biz bu gun doktora gittik ve %80 erkek dedi doktor bakalim yarin kendi doktorumda randevum var o ne diyecek.
Gözün aydın çok sevindim , 16 Haziran'a randevu aldım devlete bizim de belli olur umarım :) Bana artık erkekten çok kız gibi geliyor , bakalım :)

Bu arada ben küçük dönemlerde sling kullanmayı düşünüyorum bebek arabası yerine , biraz büyüdükten sonra bebek arabası almayı düşünüyorum .

Son düzenleme:
ben bursadayım burda alanında iyi bir uzmana gidiyorum ofelya Thomas aklımda hatta sende cd leri videoları varsa paylaşımlarını beklerim fikrimin kesinleşmesi için ama bende de panik atak geçti anksiyete duruyor şu anda..sen gibiyim.

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar,
bir baş ağrım geçmedi şu hamilelikte. sanırım en zorlayan şey bu beni. bulantı vs. pek yaşamadım diye sevinirken normalde oldugumdan daha sık migren atakları geçiriyorum. hayatımı mahvediyor bu durum...

umarım herkesler iyidir. çok çok öperim hepinizi-yavrularınızı da

canım çok geçmiş olsun bende de ara ara oluyo ama direniyorum benmk normal baş ağrısı sennki daha kötüdür migren

geçmiş olsun canım yokmu bunun bi çaresi dr ne diyo?

canım çok geçmiş olsun bende de ara ara oluyo ama direniyorum benmk normal baş ağrısı sennki daha kötüdür migren
çok teşekkür ederim aynen bi atak 2-3 gün sürüyor. haftada 7 gün var zaten 4 günü rahatsa diger hafta yine 3-4 gün ağrı. cidden çileden çıkıyorum bazen.

geçmiş olsun canım yokmu bunun bi çaresi dr ne diyo?
teşekkür ederim.. doktor minoset içebilirsin günde 3 tane 4 saat arayla geçmedikçe dedi ama kesmiyor maalesef tabii. normal migren ilaçları daha farklı ve hamilelikte yasak.
ben de pek faydası olmuyor diye içmiyorum artık. boşuna hap içmek istemiyorum ama sosyal hayatı etkiliyor.
evde olsam hep yatarım bu yüzden.

günaydın canım geçmiş olsun bende baş ağrısı nedir bilmezdim şükür ki geçti derken tekrar başladı ki Allah sana sabır versin hakatten iğrenç bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…