- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.521
ben mora bayıldım çok güzel :)Kızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
11+o aslında 12. Haftanın bası oluyor tatlim,o kontrolumuzun asil amacı 2'li testti zaten.Dr kesin Kiz demedi,nub'a gore bir tahminde bulundu.Bu Perşembe netleşecek bakalım :)11
11+0 cok yanltici bi hafta canm nasil tahmin yapti anlamadm 11 de olusum asamasndaa orda pararlel gibi gorunup dier gun geliserek yukari hareket edebilir bnce 12 den once soylenmesi cok sacma
Stokke benimde Cok hoşuma gitti,ama Cok büyükmüş bagaj dusmaniymis diye de duydum,karar veremiyorum,bir de aparatsiz,ekstrasiz fiyatı bile Cok uçuk geldi.Ama cidden Cok hoşuma gitti.Ne kadara aldın bir de? Ben açık mavisini,ve bej rengi vardı onları beğenmiştim.Kumas olan her yeri degistirilebiliyormus bi de sanırım.O da guzelKızlar merhaba geçen haftadan beri yazamadım ama üşenmedim bir çok sayfayı okumaya çalıştım..
Facebook sayfası açılmış sanırım hayırlı olsun ama ben bulamadım grubu :) bir de burdan daha olsa aslında daha diye düşünüyorum işallah bir muhabbet orada biri burada kopukluk olmaz..
Benimde gece uyku sorunlarım başladı..Nedense huzursuzum yarı uyanık yarı uykulu..İleride göbüş de rahat vermediğinde nasıl olacak Allah bilir :) Biraz da kasıklarımda ve yukarlarda karnımın yan taraflarında kasılmalarım var, insan bir tedirgin oluyor fakat bir yandan diyorum ki herhalde bebeğin hareketleri yakın :)
Vee biz dayanamadık arabayı aldık dün..Su mavisi rengini istiyorduk ama gelmemiş henüz (Gelirse bu renk ile de değiştirebilirim) Bizde gittik eşimin aklına uyup mor aldık erkek bebişe..Mor sahiden çok güzel sanırım ama grisi ile değiştireceğim :) Sizinde fikrinizi istiyorum bu konuda, Sizce mor kalsın mı? Griyle hemen değiştireyim mi? Fotoğraflar da ekte..
Kizlar bisey sorucam vitamin kullanıyo musunuz dr bana decavit verdi icinde a vitamini var yüksek dozda yalniz benim a vitamini eksikligim var mi hic bilmiyorum fazlasi da zararliymis 1 haftadr içiyorum bas agrim artti sanki almasam mi acaba bu vitamini ne dersiniz
Bu vitamin hapını hamilelere veriyorlar,hamilelikte de A vitamini depolandigindan fazlası iyi degil deniyor.O zaman vitamin ilacindaki doz fazla degildir tatlim.Ama sen yine de endişeni ve şikayetini doktorunla paylasKizlar bisey sorucam vitamin kullanıyo musunuz dr bana decavit verdi icinde a vitamini var yüksek dozda yalniz benim a vitamini eksikligim var mi hic bilmiyorum fazlasi da zararliymis 1 haftadr içiyorum bas agrim artti sanki almasam mi acaba bu vitamini ne dersiniz
Hamilelikden once cok agir ataklar geciriyordum ilac kullanmama ragmen sonra ankarada ofelya thomas a gidip tedavi oldum ve ilaci birakip hamile kaldim.eger halen atak geciriyorsan tavsiye ederim.Ama anksiyetem benimde devam ediyor ofelya hanim gelmemi soyledi ama ben istanbulda yasiyorum o yuzden musait oluo gidemedim ama panik atak hayatimin kabusuydu ondan kurtuldumEve
Evet canım benim var panik ve anksiyete malesf
Para kiyicaksan bugaboo nun bee modelini al stokke dedigin gibi cok hantal hemde cok yer kapliyor zaten 7. Aydan sonra baston puset aliyor insan o yuzden bugaboo alirsan pusetde almana gerek kalmaz kolay katlaniyor hemde hafif ve kullanisliStokke benimde Cok hoşuma gitti,ama Cok büyükmüş bagaj dusmaniymis diye de duydum,karar veremiyorum,bir de aparatsiz,ekstrasiz fiyatı bile Cok uçuk geldi.Ama cidden Cok hoşuma gitti.Ne kadara aldın bir de? Ben açık mavisini,ve bej rengi vardı onları beğenmiştim.Kumas olan her yeri degistirilebiliyormus bi de sanırım.O da guzel
Çok güzel canım , sabırsızlıkla bekliyorum2-3 gundur değişik birşeyler hissediyordum ama burada hep bağırsak hareketleridir diye okuyunca değil herhalde dedim ana bebeğim o ya kelebek cirpintisi gibi, sanki balık hareket ediyor gibi bir his. Bu o dediğim günde ağladım zaten allahım kimsenin kucağını bos bırakmasın yarabbim
Gözün aydın çok sevindim , 16 Haziran'a randevu aldım devlete bizim de belli olur umarım :) Bana artık erkekten çok kız gibi geliyor , bakalım :)Tesekkur ederim canimbiz bu gun doktora gittik ve %80 erkek dedi doktor bakalim yarin kendi doktorumda randevum var o ne diyecek.
ben bursadayım burda alanında iyi bir uzmana gidiyorum ofelya Thomas aklımda hatta sende cd leri videoları varsa paylaşımlarını beklerim fikrimin kesinleşmesi içinHamilelikden once cok agir ataklar geciriyordum ilac kullanmama ragmen sonra ankarada ofelya thomas a gidip tedavi oldum ve ilaci birakip hamile kaldim.eger halen atak geciriyorsan tavsiye ederim.Ama anksiyetem benimde devam ediyor ofelya hanim gelmemi soyledi ama ben istanbulda yasiyorum o yuzden musait oluo gidemedim ama panik atak hayatimin kabusuydu ondan kurtuldum
günaydın kızlar
hayırlı sabahlar,
bir baş ağrım geçmedi şu hamilelikte. sanırım en zorlayan şey bu beni. bulantı vs. pek yaşamadım diye sevinirken normalde oldugumdan daha sık migren atakları geçiriyorum. hayatımı mahvediyor bu durum...
umarım herkesler iyidir. çok çok öperim hepinizi-yavrularınızı da
geçmiş olsun canım yokmu bunun bi çaresi dr ne diyo?günaydın kızlar
hayırlı sabahlar,
bir baş ağrım geçmedi şu hamilelikte. sanırım en zorlayan şey bu beni. bulantı vs. pek yaşamadım diye sevinirken normalde oldugumdan daha sık migren atakları geçiriyorum. hayatımı mahvediyor bu durum...
çok teşekkür ederim aynen bi atak 2-3 gün sürüyor. haftada 7 gün var zaten 4 günü rahatsa diger hafta yine 3-4 gün ağrı. cidden çileden çıkıyorum bazen.canım çok geçmiş olsun bende de ara ara oluyo ama direniyorum benmk normal baş ağrısı sennki daha kötüdür migren
teşekkür ederim.. doktor minoset içebilirsin günde 3 tane 4 saat arayla geçmedikçe dedi ama kesmiyor maalesef tabii. normal migren ilaçları daha farklı ve hamilelikte yasak.geçmiş olsun canım yokmu bunun bi çaresi dr ne diyo?
günaydın canım geçmiş olsun bende baş ağrısı nedir bilmezdim şükür ki geçti derken tekrar başladı ki Allah sana sabır versin hakatten iğrenç bir şey.günaydın kızlar
hayırlı sabahlar,
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.günaydın canım geçmiş olsun bende baş ağrısı nedir bilmezdim şükür ki geçti derken tekrar başladı ki Allah sana sabır versin hakatten iğrenç bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?