2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin kizlar.bu sabah uyandigim da sirt ustu yatiyordum alt karnim da sertlik vardi aacaba bebek ordamiydi.korktum biraz..bebek ne zaman yukari cikacak ki

Sagol canim insallah sende ogrenirsin.banada kiz gibi geliyodu ama erkek dedi doktorumuz hayirlisi olsun eli ayagi duzgun saglikli olsunlarda cinsiyet hic onemli degil.bide benim gobegimde kizarikliklar oluyordu ona alerji dedi doktor.bide folik asiti birakip kan hapina geciyoruz dedi ama ben kendi doktorumun dedigini uyguluycam.

Bu arda gunaydin annisler son tatil gunum yarin is basi sizlerle birlikte olmayi ozledim ama isi ozlemedim :)

Gunaydin kizlar.bu sabah uyandigim da sirt ustu yatiyordum alt karnim da sertlik vardi aacaba bebek ordamiydi.korktum biraz..bebek ne zaman yukari cikacak ki
bende sen gibi düşünüyorum ama bu haftalarda göbek deliğine yaklaşmaya başlıyormuş bence normal
miden nefesin ne alemde ben tam gaz devamım.

Ben hala günde bir tane folik asit kullanıyorum , korkudan gece yatmadan bir tane progestan içiyorum ( ah nasıl sormayı unuttum bu son gidişimde bu progestanı ona da yanıyorum :) haftaya okula başlayıp ayaklanacağımdan ne olur ne olmaz diye korkudan 1 tane almaya devam ediyorum ama bu hap beni paranoyak yaptı,içsem bir türlü içmesem bir türlü)
Sende mi işe gitmiyordun bu arada,ben de haftaya başlayacağım .

Kızlar dünden beri özellikle sabah kalkarken ve akşam yatarken alt karında gerilme , batma tarzı şeyler hissediyorum,batma hissi saniyelik olup geçiyor .Bu rahim büyümesi hissi mi ? Daha önce hissetmiyordum.

Kızlar yakın zamanda muayenesi olan varsa doktorunuza sorabilecek uygun durum olursa progestan miyomu büyütür mü diye sorabilir misiniz?
Benim randevum 16 Haziran'da , boşuna mı içiyorum , zararlı mı artık hiç emin olamıyorum.Bu hap konusunda içim hiç rahat değil,günde bire düşürdüm gerçi ama dozu 200mg .
3 hafta öncesi randevumda doktor 1 tane iç demişti,son gidişte sormayı unuttum , saatli bomba mı içiyorum , bunu içip miyomu kendi ellerimle mi büyütüyorum emin değilim

Biz esimin memleketine gittik canim 4 gunluk tatildi bizimkisi yarinda ia basi.o batmalar bende de oluyor ara ara bu arada dunki doktora rahim agzi genisligini sordum kadin neden soruyorsunuz diyor bana dedim bebek durmayip dusuyormus benimkisi normalmi o yuzden soruyorum bu kadar kurmayin kotu seyler dusunmeyin kotu olmasin.hersey yolunda bi ton nasihat verdi sorumun cvp vermedi.

Günaydın kızlar... Bu sabah hiç uyanmak istemedim çok yorgunummm..İşler de yoğun.. EN son gittiğimde 18 haftalıktım göbek deliğimin üzerinden ultrason cihazını bastırdı poposunu döndü minnak bebeklerimiz yukarı çıkmaya başlıyor sanırım ama benim ara ara kasıklarıma baskı yapmaya başladı sanki..

İzmir de yaşayan arkadaşlar detaylı ultrasonu tepecik hastanesi yapıyormuş , özele yaptırmak istemeyen arkadaşlara duyurmak istedim. Ben özele gitmek istemiyorum Allah korusun bir sıkıntı görürlerse giderim diye düşünüyorum..

Guuunaaaydııııın annisler, bugün görüş günü 10 buçuk gibi.Bakalim kızçem napiyo poz vercek mi bize ,güzel foto yakalarsak atarım sizede.Bu arada kusmalar tam gaz devam Zofran içmezsem 50 defa çıkarıyorum.icincede bulaniyo ama en azından çıkarmıyorum.Buna şükür napalım bişeyler olmadan olmuyo demekki,ya migren,ya şeker, ya tansiyon ...benim imtihanimda böyle dimekki çok şükür ,hepimize güzel sağlıklı Hamiş günler

Canım ben de 3 haftadır kullanıyorum Dr 15. Haftada bırak o haftadan sonra bir faydası olmaz demişti ama miyom hakkında bilgim yok

Ya ben de hiç rahim ağzını sormadım doktorlar zaten tehlike görse uyarıyor çok ince düşünürsem ben kurarım sürekli beynimde . Doktoruna güveniyorsan akışına bırakmak lazım.

ben 4 haziranda gidicem canım unutmam inş. sorarım çünkü bende hala progestan kullanıyorum ama bu aralar bıraktım gibi

hangisinde yaptırmış canım öğrenmen mümkün mü? orası fizik tedavi hastanesi değil mi?

şimdi sen yazınca farkettim yanlış yazmışım radyotom/radyomar görüntüleme merkezi bakırköydeki şubede yaptırdı.

Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hayırlı ve sağlıklı atlatalım bu süreci inşallah

geçmiş olsun canım...

bende sabaha kadar kabusla gördum

bende sen gibi düşünüyorum ama bu haftalarda göbek deliğine yaklaşmaya başlıyormuş bence normal
miden nefesin ne alemde ben tam gaz devamım.
İlk defa korktum Allah korusun....mide agrim devam ediyor ara ara...ama kilo almaya basladimNefes darligim da devam.o gecmez artik kansizligim dusuk tansiyonum var

İlk defa korktum Allah korusun....mide agrim devam ediyor ara ara...ama kilo almaya basladimNefes darligim da devam.o gecmez artik kansizligim dusuk tansiyonum var
şu an nefes darlanıyor yine mideden sırta acaba dedim sen bi yöntem buldun mu
bende kilo almaya başladım ,korkma sabahları karnım sıfır yok bebeği elle de hissedemiyom diyorum içeri mi kaçtı ayağa bi kalkıyorum öğlene doğru başlıyor sertleşmeye belli olmaya..bu aralar ara ara içimde gaz patlaması gibi şeyler hissediyorum sanırım bebeğimin hareketleri hissedilir pozisyona gelmeye başladı..bende bu mide şişmesi nefes tıkanması varken bebeğimin çok ta yukarı çıkmasını istemiyorum açıkçası ortalarda rahat rahat dursun kuzum olmam mı

aynen canım ya sabahları benimde o koca göbüş küçülüyor korkuyorum bişeymi oldu acaba diyorum ama öğleden sonra yine şişmeye başlıyorum akşam zaten zor nefes alıyorum işyerinde bi arkadaş var erkek doğum izni ne zaman dedi bana

e bizim nefesler şimdiden kesiyor bizi ilerleyen aylarda ne olacak önümüz yaz sıcak vallahi gözüm korkuyor Rabbim feraha erdirsin düzlüğe çıkarsın bizleri AMİN

e bizim nefesler şimdiden kesiyor bizi ilerleyen aylarda ne olacak önümüz yaz sıcak vallahi gözüm korkuyor Rabbim feraha erdirsin düzlüğe çıkarsın bizleri AMİN
amin canım benimde gözüm korktu valla daha şimdiden böyleyim diyorum ilerleyen zamanda nasıl olacak bilmem ama allah büyük yardımcımız olsun hepimizin

Sen mide ilaci kullaniyor musun.benim sirtima vurmuyor agri sadece midemin yeri agriyor ozellikle sabahlari.sabah gozumu acar acmaz deli gibi ac oluyoru...sabah karnim duz degildi ondan korkmadim gobegimin alti cok sertti elle hissediliyordu.ya daha oncede boyle oldu fark etmedim ya da ilk defa oluyor...dedigin gibi bebek yukari cikmasa daha iyi .mide agrisinin artmasindan sa surwkli tuvalete gitmeye raziyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…