2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
e bizim nefesler şimdiden kesiyor bizi ilerleyen aylarda ne olacak önümüz yaz sıcak vallahi gözüm korkuyor Rabbim feraha erdirsin düzlüğe çıkarsın bizleri AMİN
Biz yazin memlekete mersine gidiyoruz.ben de kara kara dusunuyorum napcam ben sicakta diye...simdi gorev yaptigim yerde daha uzun kollu giyiyorum evde battaniyenin altina giriyoeum ondan burdan memlekete gidince esek tepmise benzicem ve gobek almis basini gitmis olacak

ben dakka başı tuvaletteyim sanki patlayacam hangi ara geliyon taşıyon diyorum bazen (düşün mesanemle koyu muhabbete girmişim) benim midem belirgin ağrımıyor dokununca ağrıyor daha çok mide kapağımda sorun ve gastrit sırtıma vuruyor seninkinden daha beter bir durum bu Allah göstermesin kimseye..benimde göbek altı sert oluyor çoğumuzun şu an öyle bence

aleyküm selam.karadut şurubu yada pekmezi bulabilirsen günde 1 tatlı kaşığı ye.ağzında tut birazcık da. ağız yaralarına pamukcuk vs çok iyi gelir.
benim de bikaç ay önce aft çıkmıştı hemen geçti 2gün içinde.çok canım yanmıştı.
inşallah şifa olur.dene mutlaka geçmiş olsun

eşim kurada iznini eylüle almış karnım burnumda memlekete nasıl gidecem ben,diye düşünüyordum bende..

Sorma tuvalete gittikci midem bulaniyor.kiz benim midem den kotu oldugunu nerdwn biliyorsun bende ulser var 10 gun hastane de yattim amilaz dwgerim tavan yapti...simdi mide ilaci mide surubu kullaniyorum yine de agrim oluyor..ve agzimda bazen igrenc bi tat oliyor.eksili tuzlu seyler yiyorum dwgismiyor....Su bebek dogsa da gozumun onun de olsaydi da bir rahat nefes alaydim

o zaman Allah burda kimseye mide sorunu vermesin inşallah diyelim canım..hamileyken kudret narı kullanabilir miyiz acaba bir öğrensek te denesek o iyimiş mide için diyorlar.

eşim kurada iznini eylüle almış karnım burnumda memlekete nasıl gidecem ben,diye düşünüyordum bende..
Ben ogretmen olunca eylul de izin İsimize yaramiyor.esimin izni temmuz 12 gibi baslayacak ozel aracla 15 saat suruyor...aksilik cikmazda 2 gun kapadokya da kalcaz sonra yola devam.biz boyle bir cozum bulduk hem gezeriz hem mola vermis oluruz dedik...benim de eylulun sonun da abimin dugunu var .sanirim buraya gelince bende bir daha memlekete gidemicwm

Progestanı bilmiyorum ama hamilelik başlıbaşına myom büyütücü zaten.

o zaman Allah burda kimseye mide sorunu vermesin inşallah diyelim canım..hamileyken kudret narı kullanabilir miyiz acaba bir öğrensek te denesek o iyimiş mide için diyorlar.
Amin amin Allah kimseye dert vermesin hele hamilelikte.benim hamilelikle basladi ulser...kudret narini bende duydum iyi geliyormus ama hamilelikte kullanilir mi onu bir arastiralim

Kızlar bayagidir yazamadım. Nasılsıniz siz ve bebisleriniz. Geçen hafta Dr uma gittim ve doğumla ilgili sorularıma net cevap alamadigim için (geçmişte yaşadığım bi kaç sıkıntı da var tabii ) Dr U değiştirme kararı aldım. Bu arada Dr sorularimdan anlamış olacak ki cinsiyet sorduğumda kızdı bana. 15+4 de gitmiştim şimdi cinsiyet mi belli olur dedi valla bu haftaya gelmiş cinsiyet öğrenen o kadar arkadaşım var ki artık öğrendin de saklıyor musun diyorlar. Kısacası Dr çok sinirimi bozdu. 16+5 de başka Dr a randevu aldım. Arkadaşların tavsiyesiyle gidiyorum inş memnun kalırım

İnsanın merak etmesi normal değilmiş gibi bu kadar merak edecek ne var demişti bana Dr valla o kadar para veriyoruz aldığımız hizmete bak

davet gönderdim gizlememişsin sanırım :) s.a. pembe montlu sağa bakan kız :)

hangisinde yaptırmış canım öğrenmen mümkün mü? orası fizik tedavi hastanesi değil mi?

katıldın sanıyorum :)

Adanamerkez dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara esin bebegin ve tum sevdiklerinle.
sağol canım teşekkür ederim :)

ben 16 haftada bıraktım vitamini kan hapına basladım

Allahın izniyle 6 haziran 1. evlilik yıl dönümümüz
Bebişimizin cinsiyetini inşallah o gün öğreneceğiz
Hayırlı haberlerle gelirim inşallah
hadi inşallah şafak 4 desene :)

Gunaydin kizlar.bu sabah uyandigim da sirt ustu yatiyordum alt karnim da sertlik vardi aacaba bebek ordamiydi.korktum biraz..bebek ne zaman yukari cikacak ki
aynısı bendede oldu ama göbek deliği çevremde :)

hadi bakalım güzel kızdan fotolar bekliyoruz :)
Banada bir açıverin bir ara giremedim bende bir turlu..
şuan acık canım gelebilirsin geldiğinde nicki yazarsan tanıyalım :)
benim doktorda doğumla ilgili konuşmuyor erken diyor bende hak veriyorum açıkcası okadar kötü haberler erken doğumlar varki kendimizi çok kaptırmayalım diye belkide.. Hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda cinsiyet er geç öğrenilir :)

Aaa neden tepki gösteriyor ki. Bu haftalarda belli oluyor çoğumuz çoktan öğrendik. Bizimkiler doktor değilde bir o mu dr. Bebeğin pozisyonu uygun değilse görünmüyor de geç ne kızıyo sun. Çok ilginç. Ya banada 9+5 ten beri sormadan tahminde bulunuyorlar Ben sadece 1 kez sordum devlet Dr. Una diğerleri sormadan soyledi

Çok şanslısın canım , Zeynep Kamil'dekiler bana henüz hiç bakmadı , 16+5 de gideceğim , pozisyon uygun olursa söylerler artık bana da .Belli olursa eşime de ( sabredebilirsem ) babalar Günü'nde ( o hafta sonu ) söyleyeceğim.Bir şeyler düşündüm,bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…