- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.561
Biz yazin memlekete mersine gidiyoruz.ben de kara kara dusunuyorum napcam ben sicakta diye...simdi gorev yaptigim yerde daha uzun kollu giyiyorum evde battaniyenin altina giriyoeum ondan burdan memlekete gidince esek tepmise benzicem ve gobek almis basini gitmis olacake bizim nefesler şimdiden kesiyor bizi ilerleyen aylarda ne olacak önümüz yaz sıcak vallahi gözüm korkuyor Rabbim feraha erdirsin düzlüğe çıkarsın bizleri AMİN
ben dakka başı tuvaletteyim sanki patlayacam hangi ara geliyon taşıyon diyorum bazen (düşün mesanemle koyu muhabbete girmişim) benim midem belirgin ağrımıyor dokununca ağrıyor daha çok mide kapağımda sorun ve gastrit sırtıma vuruyor seninkinden daha beter bir durum bu Allah göstermesin kimseye..benimde göbek altı sert oluyor çoğumuzun şu an öyle benceSen mide ilaci kullaniyor musun.benim sirtima vurmuyor agri sadece midemin yeri agriyor ozellikle sabahlari.sabah gozumu acar acmaz deli gibi ac oluyoru...sabah karnim duz degildi ondan korkmadim gobegimin alti cok sertti elle hissediliyordu.ya daha oncede boyle oldu fark etmedim ya da ilk defa oluyor...dedigin gibi bebek yukari cikmasa daha iyi .mide agrisinin artmasindan sa surwkli tuvalete gitmeye raziyim
Banada bir açıverin bir ara giremedim bende bir turlu..açtım geldi arkadaş geri gizlicem :)
selamın aleyküm güzel anneler bebişleriniz de sizde umarım iyisinizdir bayadır giremiyorum çok şey yazan olmuşben pek iyi değilim ayıptır söylemesi acayip ishalim doktor bir hafta önce ilaç verdi ilaç biticek ama benim ishalim geçmiyor çok korkuyorum bugün yine gidicem test yapalım dedi ama ishalim her an gelmiyor ki ne yapıcam bilmiyorum geldiği andada tutamıyorum zaten bide dilimin üstü bembeyaz ağzımın tadı iğrenç oluyor özellikle sabahları yediğim şeylerden tat alamıyorum internetten baktım mantar falan filan diyor kurban olduğum rabbimden sabır istiyorum isyan değil ama çok zorlanmaya başladım doktorum ağız sulanmam için senin ki dokuz ay sürer diyince dünyam yıkıldı yazarken bile ağlıyorum dualarınızı bekliyorum Allah emanet olun
eşim kurada iznini eylüle almış karnım burnumda memlekete nasıl gidecem ben,diye düşünüyordum bende..Biz yazin memlekete mersine gidiyoruz.ben de kara kara dusunuyorum napcam ben sicakta diye...simdi gorev yaptigim yerde daha uzun kollu giyiyorum evde battaniyenin altina giriyoeum ondan burdan memlekete gidince esek tepmise benzicem ve gobek almis basini gitmis olacak
Sorma tuvalete gittikci midem bulaniyor.kiz benim midem den kotu oldugunu nerdwn biliyorsun bende ulser var 10 gun hastane de yattim amilaz dwgerim tavan yapti...simdi mide ilaci mide surubu kullaniyorum yine de agrim oluyor..ve agzimda bazen igrenc bi tat oliyor.eksili tuzlu seyler yiyorum dwgismiyor....Su bebek dogsa da gozumun onun de olsaydi da bir rahat nefes alaydimben dakka başı tuvaletteyim sanki patlayacam hangi ara geliyon taşıyon diyorum bazen (düşün mesanemle koyu muhabbete girmişim) benim midem belirgin ağrımıyor dokununca ağrıyor daha çok mide kapağımda sorun ve gastrit sırtıma vuruyor seninkinden daha beter bir durum bu Allah göstermesin kimseye..benimde göbek altı sert oluyor çoğumuzun şu an öyle bence
o zaman Allah burda kimseye mide sorunu vermesin inşallah diyelim canım..hamileyken kudret narı kullanabilir miyiz acaba bir öğrensek te denesek o iyimiş mide için diyorlar.Sorma tuvalete gittikci midem bulaniyor.kiz benim midem den kotu oldugunu nerdwn biliyorsun bende ulser var 10 gun hastane de yattim amilaz dwgerim tavan yapti...simdi mide ilaci mide surubu kullaniyorum yine de agrim oluyor..ve agzimda bazen igrenc bi tat oliyor.eksili tuzlu seyler yiyorum dwgismiyor....Su bebek dogsa da gozumun onun de olsaydi da bir rahat nefes alaydim
Ben ogretmen olunca eylul de izin İsimize yaramiyor.esimin izni temmuz 12 gibi baslayacak ozel aracla 15 saat suruyor...aksilik cikmazda 2 gun kapadokya da kalcaz sonra yola devam.biz boyle bir cozum bulduk hem gezeriz hem mola vermis oluruz dedik...benim de eylulun sonun da abimin dugunu var .sanirim buraya gelince bende bir daha memlekete gidemicwmeşim kurada iznini eylüle almış karnım burnumda memlekete nasıl gidecem ben,diye düşünüyordum bende..
Progestanı bilmiyorum ama hamilelik başlıbaşına myom büyütücü zaten.Kızlar yakın zamanda muayenesi olan varsa doktorunuza sorabilecek uygun durum olursa progestan miyomu büyütür mü diye sorabilir misiniz?
Benim randevum 16 Haziran'da , boşuna mı içiyorum , zararlı mı artık hiç emin olamıyorum.Bu hap konusunda içim hiç rahat değil,günde bire düşürdüm gerçi ama dozu 200mg .
3 hafta öncesi randevumda doktor 1 tane iç demişti,son gidişte sormayı unuttum , saatli bomba mı içiyorum , bunu içip miyomu kendi ellerimle mi büyütüyorum emin değilim
Amin amin Allah kimseye dert vermesin hele hamilelikte.benim hamilelikle basladi ulser...kudret narini bende duydum iyi geliyormus ama hamilelikte kullanilir mi onu bir arastiralimo zaman Allah burda kimseye mide sorunu vermesin inşallah diyelim canım..hamileyken kudret narı kullanabilir miyiz acaba bir öğrensek te denesek o iyimiş mide için diyorlar.
davet gönderdim gizlememişsin sanırım :) s.a. pembe montlu sağa bakan kız :)
hangisinde yaptırmış canım öğrenmen mümkün mü? orası fizik tedavi hastanesi değil mi?
sağol canım teşekkür ederim :)Adanamerkez dogum gunun kutlu olsun nice saglikli mutlu yillara esin bebegin ve tum sevdiklerinle.
ben 16 haftada bıraktım vitamini kan hapına basladımKizlar bisey sorucam vitamin kullanıyo musunuz dr bana decavit verdi icinde a vitamini var yüksek dozda yalniz benim a vitamini eksikligim var mi hic bilmiyorum fazlasi da zararliymis 1 haftadr içiyorum bas agrim artti sanki almasam mi acaba bu vitamini ne dersiniz
hadi inşallah şafak 4 desene :)Allahın izniyle 6 haziran 1. evlilik yıl dönümümüz
Bebişimizin cinsiyetini inşallah o gün öğreneceğiz
Hayırlı haberlerle gelirim inşallah
aynısı bendede oldu ama göbek deliği çevremde :)Gunaydin kizlar.bu sabah uyandigim da sirt ustu yatiyordum alt karnim da sertlik vardi aacaba bebek ordamiydi.korktum biraz..bebek ne zaman yukari cikacak ki
hadi bakalım güzel kızdan fotolar bekliyoruz :)Guuunaaaydııııın annisler, bugün görüş günü 10 buçuk gibi.Bakalim kızçem napiyo poz vercek mi bize ,güzel foto yakalarsak atarım sizede.Bu arada kusmalar tam gaz devam Zofran içmezsem 50 defa çıkarıyorum.icincede bulaniyo ama en azından çıkarmıyorum.Buna şükür napalım bişeyler olmadan olmuyo demekki,ya migren,ya şeker, ya tansiyon ...benim imtihanimda böyle dimekki çok şükür ,hepimize güzel sağlıklı Hamiş günler
şuan acık canım gelebilirsin geldiğinde nicki yazarsan tanıyalım :)Banada bir açıverin bir ara giremedim bende bir turlu..
benim doktorda doğumla ilgili konuşmuyor erken diyor bende hak veriyorum açıkcası okadar kötü haberler erken doğumlar varki kendimizi çok kaptırmayalım diye belkide.. Hayırlısı olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunda cinsiyet er geç öğrenilir :)Kızlar bayagidir yazamadım. Nasılsıniz siz ve bebisleriniz. Geçen hafta Dr uma gittim ve doğumla ilgili sorularıma net cevap alamadigim için (geçmişte yaşadığım bi kaç sıkıntı da var tabii ) Dr U değiştirme kararı aldım. Bu arada Dr sorularimdan anlamış olacak ki cinsiyet sorduğumda kızdı bana. 15+4 de gitmiştim şimdi cinsiyet mi belli olur dedivalla bu haftaya gelmiş cinsiyet öğrenen o kadar arkadaşım var ki artık öğrendin de saklıyor musun diyorlar. Kısacası Dr çok sinirimi bozdu. 16+5 de başka Dr a randevu aldım. Arkadaşların tavsiyesiyle gidiyorum inş memnun kalırım
İnsanın merak etmesi normal değilmiş gibi bu kadar merak edecek ne var demişti bana Drvalla o kadar para veriyoruz aldığımız hizmete bak
Aaa neden tepki gösteriyor ki. Bu haftalarda belli oluyor çoğumuz çoktan öğrendik. Bizimkiler doktor değilde bir o mu dr. Bebeğin pozisyonu uygun değilse görünmüyor de geç ne kızıyo sun. Çok ilginç. Ya banada 9+5 ten beri sormadan tahminde bulunuyorlarKızlar bayagidir yazamadım. Nasılsıniz siz ve bebisleriniz. Geçen hafta Dr uma gittim ve doğumla ilgili sorularıma net cevap alamadigim için (geçmişte yaşadığım bi kaç sıkıntı da var tabii ) Dr U değiştirme kararı aldım. Bu arada Dr sorularimdan anlamış olacak ki cinsiyet sorduğumda kızdı bana. 15+4 de gitmiştim şimdi cinsiyet mi belli olur dedivalla bu haftaya gelmiş cinsiyet öğrenen o kadar arkadaşım var ki artık öğrendin de saklıyor musun diyorlar. Kısacası Dr çok sinirimi bozdu. 16+5 de başka Dr a randevu aldım. Arkadaşların tavsiyesiyle gidiyorum inş memnun kalırım
İnsanın merak etmesi normal değilmiş gibi bu kadar merak edecek ne var demişti bana Drvalla o kadar para veriyoruz aldığımız hizmete bak
Evet canım öyle ne yazık ki , büyüyor zaten olmayasıca :) Umarım bir yerde dururProgestanı bilmiyorum ama hamilelik başlıbaşına myom büyütücü zaten.
Çok şanslısın canım , Zeynep Kamil'dekiler bana henüz hiç bakmadı , 16+5 de gideceğim , pozisyon uygun olursa söylerler artık bana da .Belli olursa eşime de ( sabredebilirsem ) babalar Günü'nde ( o hafta sonu ) söyleyeceğim.Bir şeyler düşündüm,bakalım :)Aaa neden tepki gösteriyor ki. Bu haftalarda belli oluyor çoğumuz çoktan öğrendik. Bizimkiler doktor değilde bir o mu dr. Bebeğin pozisyonu uygun değilse görünmüyor de geç ne kızıyo sun. Çok ilginç. Ya banada 9+5 ten beri sormadan tahminde bulunuyorlarBen sadece 1 kez sordum devlet Dr. Una diğerleri sormadan soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?