2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Allah sabır versin çok gıcık bir durum kasıtlı yapıyorsa hep.
kaynınla aran iyiyse konuş yada eşin konuşsun.
olmadı sen de aşağıdan bişeyler at yukarı dicem ama o avantajlı durumda
neyse eşin konuşsun bence. bişey söylesen karşılıklı atışma olur sen de bebek de gerilirsiniz gerek yok.

şöyle söyleyeyim Raporlu olduğun tarihler eksik gün bildirildiğinden doğum iznine çıkmadan önce 600 günü bitirmen gerek,600 doldukdan ancak hak edebiliyosun :)
Buda 120 gün eksik gün eder :)

KIZLAR DOKTOR MULTİVİTAMİN VE KAN HAPI VERMİŞTİ.BUGUN KULLANMAYA BAŞLADIM.SİZLER KULLANIYORMUSUNUZ?

Düşün yani 15. Haftam bitmiş hala erken diyor. Çok sinir bozucu. Pozisyonu iyiydi bacakları ayrıkti yavrumun. Ya işte bi de özel hastane. Derdi nedir anlamadım ve gerçekten çok moralim bozuldu. Elbette en önemlisi sağlığı ama artık ufak ufak bişeyler almak istiyorum

KIZLAR DOKTOR MULTİVİTAMİN VE KAN HAPI VERMİŞTİ.BUGUN KULLANMAYA BAŞLADIM.SİZLER KULLANIYORMUSUNUZ?
BEn henuz ikisini de kullanmiyorum... Biz sorduk vitamini doktor gerek gorsem verirdim dedi.kansizligim da var ama mide sorunum yuzunden 20.haftada baslicam

şöyle söyleyeyim Raporlu olduğun tarihler eksik gün bildirildiğinden doğum iznine çıkmadan önce 600 günü bitirmen gerek,600 doldukdan ancak hak edebiliyosun :)
Buda 120 gün eksik gün eder :)
hadi ya o zaman rapordan sonra rica edip bir yerde 4 ay sigorta yaptırıcam :)
Bulamadım...yani birkaç tane var kasım anneleri
link bu canım

Eklentiler

• Adsız.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 75
Günaydın güzel anneler :) burası çok sakinleşmiş eskiden bu saatlerde 30-40 sf ilerlemiş olurdu şimdi sadece 3 sf herkes mi face ye geçti

Günaydın annislerr. Bir skntim var ben imom kullananlardanim. Ilac im 3 gün önce bitti eczaneye gittim zam mi gelmiş anlamadım ilaca 21 tl dedi adam bende almadım doğal olarak . Perşembe doktora gideceğim yazdirirm doktora dedim ama bukadar gün ilacı icmemem bi sknti yaratır mı acaba ??

Günaydın güzel anneler :) burası çok sakinleşmiş eskiden bu saatlerde 30-40 sf ilerlemiş olurdu şimdi sadece 3 sf herkes mi face ye geçti
facedekiler sabah buradalardı giriyor herkes :)
doktorunu arayabilirsen sor canım imom ne oluyor vitamin mi :S
tatlım bir diğer kural 120 gün aynı yerde sigortalı olman lazım bu kuralı da unutmamak lazım.
anladım dediğim gibi ozaman rapor bitince 4 ay bir yerde sigorta yaptırırsam işsizlik de alabilirim değilmi doğru anladım :)

Bende mutivitamini taa başından beri alıyorum Ellevit.
Ayrıca Coraspin alıyorum.
Bu haftada kan ve Solgar'ın Calsium, Magnezyum ve Çinko takviyesini yazdı.

:) kaç haftalıkken söyledi ben sizin erkek oalcak sanıyordum yanlişmı hatırlıyorum ? :) bi dahakinde bakın ya hryecanlı oluyor arkadaşınki kesinleşmiş benim üç hafta sonra kesinleşir
16 haftada soyledi bidahaki 20.hftada randevum. Yok erkek degil canim kiz dedi

Evet vitamin ve Omega 3 doğuma kadar kullanacağım canım

Cok güzelmiş cnm Güle güle kullanın. Bence mor çok güzel. Gri açık gibi sanki. Ana kucağı da var mı bunun. Ne kadara aldınız. Ben hala kararsızım ne yaziki

Ana kucağı ayrı satılıyor sanırım 750 tl civari..ama benim arkadaşım sağolsun kendisininki verecek..ben bu halini 1800e aldım 8 taksit jokerden

Reactions: GCA
ETENŞIN ETENŞIN LEYDİZİN CENTİLMENIN ...
facebook grubu açıldı diye haset etmeğe lüzum yok ora yazarken buraya da yazıyoruz ama hafta içi yazan ağırlıklı bir grup olarak çoğumuzun çalıştığından haberdarsınızdır diye düşünüyorum...
7*24 NANSTAP buraya yazamayacağımızda aşikar..
şimdi biz gündelikçiler ortadan kaybolmuşken en başından beri burayı sinsi sinsi sessiz sessiz takip eden kasım anneciklerinin dökülmesini şahsım adıma beklediğimi bildirmeyi bir borç bilirim..

EDİT: bu cümleleri bir daha bir araya getiremem gıymatını bilin..
EDİT2: ahanda o ecnebice kelimelerin yazılışını bilenler hiç havaya girmesin TÜRKÇE lerini yazdım ben

Canım fiyatı uygun değil ne yazık ki banada 8 taksit 1800e mal oldu allahtan kayınvalidem jest yaptı o ödeyecek..fakat benim şansım ana kucağını arkadaşım verecek..yalnız bu bayağı güzel katlanıyor her türlü bagaja sığar..senin dediğin xplory modeli olabilir o hiçbirşeysiz 3000 tl, tek seferde katlanmıyor parçalarını ayırmak gerekiyor ve çok yer kaplıyor..

Evet vitamin ve Omega 3 doğuma kadar kullanacağım canım
benim doktor vitamini aksatmadan iç demişti şuan bıraktım ama ihmal etme ara sor sağlık ocağında filan yazdır olmadı
ahahahhah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…