- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.581
Ya arkadaslar ben biraz konularimizin disina cikicam ama ben üst katimda duran eltimi bogazlasam diyorum acaba gunaha girermiyim ..ya bu kadinin isi gucu beni hamile halimle sinir etmek .zaten kendisiyle konusmuyoruz az once yeni astigim camasirlarimin ustunden hali silkiyo ya Allahim sabir ver sizce nspiyim lutfen bana akil verin sinirden olucem
İnşallah benim ilkinde doğuma kadar büyümüştü ama yavaşlayan hızlaEvet canım öyle ne yazık ki , büyüyor zaten olmayasıca :) Umarım bir yerde durur
o zaman ben size bir soru sorayım :)
Benim primim şuan son 3 yılda 444 gün yani eylül ayımda yatarsa 600 günüm doluyor işsizlik maaşına hak kazanabiliyorum. Duyduğuma göre eylülde izne ayrılırsam o süreç raporlu olursa primim yansımıyormuş doğrumu bilginiz var mı ? Birde eğer yansıyorsa ben 16 hafta rapordan sonra işten çıkış alsam işsizlik maaşıda alabiliyorum değil mi ? Bugün yasa değişmiş 2sini birden almamaları için vs.. duydum ama doğrumu siz işin içindesiniz :)
Aaa neden tepki gösteriyor ki. Bu haftalarda belli oluyor çoğumuz çoktan öğrendik. Bizimkiler doktor değilde bir o mu dr. Bebeğin pozisyonu uygun değilse görünmüyor de geç ne kızıyo sun. Çok ilginç. Ya banada 9+5 ten beri sormadan tahminde bulunuyorlarBen sadece 1 kez sordum devlet Dr. Una diğerleri sormadan soyledi
BEn henuz ikisini de kullanmiyorum... Biz sorduk vitamini doktor gerek gorsem verirdim dedi.kansizligim da var ama mide sorunum yuzunden 20.haftada baslicamKIZLAR DOKTOR MULTİVİTAMİN VE KAN HAPI VERMİŞTİ.BUGUN KULLANMAYA BAŞLADIM.SİZLER KULLANIYORMUSUNUZ?
hadi ya o zaman rapordan sonra rica edip bir yerde 4 ay sigorta yaptırıcam :)şöyle söyleyeyim Raporlu olduğun tarihler eksik gün bildirildiğinden doğum iznine çıkmadan önce 600 günü bitirmen gerek,600 doldukdan ancak hak edebiliyosun :)
Buda 120 gün eksik gün eder :)
link bu canımBulamadım...yani birkaç tane var kasım anneleri
hadi ya o zaman rapordan sonra rica edip bir yerde 4 ay sigorta yaptırıcam :)
facedekiler sabah buradalardı giriyor herkes :)Günaydın güzel anneler :) burası çok sakinleşmiş eskiden bu saatlerde 30-40 sf ilerlemiş olurdu şimdi sadece 3 sfherkes mi face ye geçti
doktorunu arayabilirsen sor canım imom ne oluyor vitamin mi :SGünaydın annislerr. Bir skntim var ben imom kullananlardanim. Ilac im 3 gün önce bitti eczaneye gittim zam mi gelmiş anlamadım ilaca 21 tl dedi adam bende almadım doğal olarak . Perşembe doktora gideceğim yazdirirm doktora dedim ama bukadar gün ilacı icmemem bi sknti yaratır mı acaba ??
anladım dediğim gibi ozaman rapor bitince 4 ay bir yerde sigorta yaptırırsam işsizlik de alabilirim değilmi doğru anladım :)tatlım bir diğer kural 120 gün aynı yerde sigortalı olman lazım bu kuralı da unutmamak lazım.
KIZLAR DOKTOR MULTİVİTAMİN VE KAN HAPI VERMİŞTİ.BUGUN KULLANMAYA BAŞLADIM.SİZLER KULLANIYORMUSUNUZ?
16 haftada soyledi bidahaki 20.hftada randevum. Yok erkek degil canim kiz dedi:) kaç haftalıkken söyledi ben sizin erkek oalcak sanıyordum yanlişmı hatırlıyorum ? :) bi dahakinde bakın ya hryecanlı oluyor arkadaşınki kesinleşmiş benim üç hafta sonra kesinleşir
Evet vitamin ve Omega 3 doğuma kadar kullanacağım canımfacedekiler sabah buradalardı giriyor herkes :)
doktorunu arayabilirsen sor canım imom ne oluyor vitamin mi :S
anladım dediğim gibi ozaman rapor bitince 4 ay bir yerde sigorta yaptırırsam işsizlik de alabilirim değilmi doğru anladım :)
Cok güzelmiş cnm Güle güle kullanın. Bence mor çok güzel. Gri açık gibi sanki. Ana kucağı da var mı bunun. Ne kadara aldınız. Ben hala kararsızım ne yaziki
Stokke benimde Cok hoşuma gitti,ama Cok büyükmüş bagaj dusmaniymis diye de duydum,karar veremiyorum,bir de aparatsiz,ekstrasiz fiyatı bile Cok uçuk geldi.Ama cidden Cok hoşuma gitti.Ne kadara aldın bir de? Ben açık mavisini,ve bej rengi vardı onları beğenmiştim.Kumas olan her yeri degistirilebiliyormus bi de sanırım.O da guzel
benim doktor vitamini aksatmadan iç demişti şuan bıraktım ama ihmal etme ara sor sağlık ocağında filan yazdır olmadıEvet vitamin ve Omega 3 doğuma kadar kullanacağım canım
ahahahhahETENŞIN ETENŞIN LEYDİZİN CENTİLMENIN ...
facebook grubu açıldı diye haset etmeğe lüzum yok ora yazarken buraya da yazıyoruz ama hafta içi yazan ağırlıklı bir grup olarak çoğumuzun çalıştığından haberdarsınızdır diye düşünüyorum...
7*24 NANSTAP buraya yazamayacağımızda aşikar..
şimdi biz gündelikçiler ortadan kaybolmuşken en başından beri burayı sinsi sinsi sessiz sessiz takip eden kasım anneciklerinin dökülmesini şahsım adıma beklediğimi bildirmeyi bir borç bilirim..
EDİT: bu cümleleri bir daha bir araya getiremem gıymatını bilin..
EDİT2: ahanda o ecnebice kelimelerin yazılışını bilenler hiç havaya girmesin TÜRKÇE lerini yazdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?