- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.601
bak yemeğe çıkıcam sonra faceye giriyor diye iftira atmasınlar koruyun beniselam kizlar nasilsiniz
ETENŞIN ETENŞIN LEYDİZİN CENTİLMENIN ...
facebook grubu açıldı diye haset etmeğe lüzum yok ora yazarken buraya da yazıyoruz ama hafta içi yazan ağırlıklı bir grup olarak çoğumuzun çalıştığından haberdarsınızdır diye düşünüyorum...
7*24 NANSTAP buraya yazamayacağımızda aşikar..
şimdi biz gündelikçiler ortadan kaybolmuşken en başından beri burayı sinsi sinsi sessiz sessiz takip eden kasım anneciklerinin dökülmesini şahsım adıma beklediğimi bildirmeyi bir borç bilirim..
EDİT: bu cümleleri bir daha bir araya getiremem gıymatını bilin..
EDİT2: ahanda o ecnebice kelimelerin yazılışını bilenler hiç havaya girmesin TÜRKÇE lerini yazdım ben
bak yemeğe çıkıcam sonra faceye giriyor diye iftira atmasınlar koruyun beni
facebook grubu açıldı diye haset etmeğe lüzum yok ora yazarken buraya da yazıyoruz ama hafta içi yazan ağırlıklı bir grup olarak çoğumuzun çalıştığından haberdarsınızdır diye düşünüyorum...
şimdi biz gündelikçiler ortadan kaybolmuşken en başından beri burayı sinsi sinsi sessiz sessiz takip eden kasım anneciklerinin dökülmesini şahsım adıma beklediğimi bildirmeyi bir borç bilirim..
EDİT2: ahanda o ecnebice kelimelerin yazılışını bilenler hiç havaya girmesin TÜRKÇE lerini yazdım ben
Bence rahimin buyumesinden kaynaklanıyor. Benimde kramp giriyor o dediğin yerlereBen hala günde bir tane folik asit kullanıyorum , korkudan gece yatmadan bir tane progestan içiyorum ( ah nasıl sormayı unuttum bu son gidişimde bu progestanı ona da yanıyorum :) haftaya okula başlayıp ayaklanacağımdan ne olur ne olmaz diye korkudan 1 tane almaya devam ediyorum ama bu hap beni paranoyak yaptı,içsem bir türlü içmesem bir türlü)
Sende mi işe gitmiyordun bu arada,ben de haftaya başlayacağım .
Kızlar dünden beri özellikle sabah kalkarken ve akşam yatarken alt karında gerilme , batma tarzı şeyler hissediyorum,batma hissi saniyelik olup geçiyor .Bu rahim büyümesi hissi mi ? Daha önce hissetmiyordum.
mesela şu an deşifrasyona başlayam mı
aşağıda pro olarak görüyorum yazmayan arkadaşlar sırf okuyonuz var yaa...
lhn
tubaa1
lilapause
ppamukhelva
laden
sinem9288
parpalm
handete
spring2014
kızlar neden hiç yazmıyonuz gelsenize yamacımıza bi sesinizi duyak
bana da kız gibi dedi ama emin değilim dedi kordonu bacak arasındaydı 16 haftamızdaydık hemdeDüşün yani 15. Haftam bitmiş hala erken diyor. Çok sinir bozucu. Pozisyonu iyiydi bacakları ayrıkti yavrumun. Ya işte bi de özel hastane. Derdi nedir anlamadım ve gerçekten çok moralim bozuldu. Elbette en önemlisi sağlığı ama artık ufak ufak bişeyler almak istiyorum
selam kizlar nasilsiniz
mesela şu an deşifrasyona başlayam mı
lhn
tubaa1
lilapause
ppamukhelva
laden
sinem9288
parpalm
handete
spring2014
selam canım iyiyiz sen nasılsın :)
damarına bastılar ajanlığın tuttu demi
burdayım burdayımmesela şu an deşifrasyona başlayam mı
lhn
tubaa1
lilapause
ppamukhelva
laden
sinem9288
parpalm
handete
spring2014
selam canım iyiyiz sen nasılsın :)
damarına bastılar ajanlığın tuttu demi
Benim 12.haftada soyledi birde 13.haftada gittik cinsiyet degismemisti...ben 12.haftadan sonra heDüşün yani 15. Haftam bitmiş hala erken diyor. Çok sinir bozucu. Pozisyonu iyiydi bacakları ayrıkti yavrumun. Ya işte bi de özel hastane. Derdi nedir anlamadım ve gerçekten çok moralim bozuldu. Elbette en önemlisi sağlığı ama artık ufak ufak bişeyler almak istiyorum
Senin Dr tersinden kalkmış o gün. İyi yapmissin değiştirmekle inşallah bu içine sinerDüşün yani 15. Haftam bitmiş hala erken diyor. Çok sinir bozucu. Pozisyonu iyiydi bacakları ayrıkti yavrumun. Ya işte bi de özel hastane. Derdi nedir anlamadım ve gerçekten çok moralim bozuldu. Elbette en önemlisi sağlığı ama artık ufak ufak bişeyler almak istiyorum
Benim 12.haftada soylemisti birde 13.haftada gittik degismemisti cinsiyet hatta biz sormadan 12.haftada bakalim cinsiyeti neymis dedi bakti %90 dedi ama isterseniz 13.haftada da gelin dedi...ben cinsiyeti ogrenir ogrenmez alisveris yaptim cok guzel moral olmustu ...insanin ilk bebegi olunca hevesli oluyor kendimi biraktimhep bebek kiyafetlerine bakiyorumDüşün yani 15. Haftam bitmiş hala erken diyor. Çok sinir bozucu. Pozisyonu iyiydi bacakları ayrıkti yavrumun. Ya işte bi de özel hastane. Derdi nedir anlamadım ve gerçekten çok moralim bozuldu. Elbette en önemlisi sağlığı ama artık ufak ufak bişeyler almak istiyorum
Evet maalesef öyle oldu canımGünaydın güzel anneler :) burası çok sakinleşmiş eskiden bu saatlerde 30-40 sf ilerlemiş olurdu şimdi sadece 3 sfherkes mi face ye geçti
Merhaba hamişler
Herkes iyidir inşallah. Benim karnım farkettirmeden büyüyor ya, sanki gün günden baya farkediyor. Tecrübeliyim ama yinede şaşkınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?