2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

mesela şu an deşifrasyona başlayam mı
aşağıda pro olarak görüyorum yazmayan arkadaşlar sırf okuyonuz var yaa...
lhn
tubaa1
lilapause
ppamukhelva
laden
sinem9288
parpalm
handete
spring2014

kızlar neden hiç yazmıyonuz gelsenize yamacımıza bi sesinizi duyak

cukkk olmuşş

Bence rahimin buyumesinden kaynaklanıyor. Benimde kramp giriyor o dediğin yerlere

wuuuuuuu baya kalabalıkmışlar

bana da kız gibi dedi ama emin değilim dedi kordonu bacak arasındaydı 16 haftamızdaydık hemde alışveriş yapmayın kimseye söylemeyin dedi gıcık oldum bende artık alışveriş yapmak istiyorum

selam kizlar nasilsiniz

selam canım iyiyiz sen nasılsın :)

damarına bastılar ajanlığın tuttu demi

burdayım burdayım muhasebe kurbanıyım

Benim 12.haftada soyledi birde 13.haftada gittik cinsiyet degismemisti...ben 12.haftadan sonra he

Senin Dr tersinden kalkmış o gün. İyi yapmissin değiştirmekle inşallah bu içine siner

HErzaman bırseylerı kacıran HEr zaman kacırdıgı seylere muhalefet olmak ıcın arastıran
Ama suan konunun cok ılerledıgı ıcın gerıye donup okuyamayan( ıs yogunlugumdan) Mucıze Bebektende gunaydınlar :)

Sevgılı ablalarım kardeslerım arkadaslarım Hamıle Yoldaslarım :)
Sızlere tum sıcacık sevgı ıle kucaklıyor ve yazımı cok samımıyetle okumanızı ıstıyorum.
Inanın kım ne dedı bılmıyorum ama Dıger sosyal paylasım sayfası ve bu platform arasında kalan arkadaslarımız rahatsız olmuslar bır takım bırseyler yasanmıs .Belkıde konu coktan kapandı ama bende buralarda takıldıgım ıcın bır soz soylmek ıstedım
Sımdı boyle seylere hıc gerek yok. HErkes kendısıne uygun ve '' hoslandıgı '' sekılde ırtıbata gecıp ıc dokmek bırseyler den bılgı almak ve arkadaslık kurmaları ne kadar dogal ıse bundan rahatsız olmak '' Dozu ve gosterıldıgı tepkı KALITELI ' ıse bana dogal gelebılır. Cunku onlarda bazı ark muhabbetlerını ozlerler. Burada gormek ısterler vs.
Fakat bunu YArgılamak veya sucmus gıbı veya orgutlenmeyye getırmek ne derece dogru ??
Sızlere sadeece herzaman '' 2015 KAsım Annelerı '' ıle olmaktan sevınc mutluluk ve huzur buldugumu belırtmek ıstıyorum....

Hepımız hassas donemdeyız hepımızın amacları Evlatlarımız....
Hepımız bır olalım ve hep ıyımser olalım :)
Bırakın kım ne yapmak ısterse yapsın :)
Allah su mubarek gunlerde evlatlrımızı bıze bagıslasın

Benim 12.haftada soylemisti birde 13.haftada gittik degismemisti cinsiyet hatta biz sormadan 12.haftada bakalim cinsiyeti neymis dedi bakti %90 dedi ama isterseniz 13.haftada da gelin dedi...ben cinsiyeti ogrenir ogrenmez alisveris yaptim cok guzel moral olmustu ...insanin ilk bebegi olunca hevesli oluyor kendimi biraktimhep bebek kiyafetlerine bakiyorum

Merhaba hamişler
Herkes iyidir inşallah. Benim karnım farkettirmeden büyüyor ya, sanki gün günden baya farkediyor. Tecrübeliyim ama yinede şaşkınım

HAHAHAH artislik yapmışsın koptum yeminlennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…