- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.621
Benimki şu an 6 cmİnşallah benim ilkinde doğuma kadar büyümüştü ama yavaşlayan hızla
Kızlar ne kadar pahalı bu arabalar, bildiğin çocuk odası fiyatı.Ayy ben üzülüyorum valla. Kızımda almıştım, doğru düzgün kullanılmadı bile, onu kullanıcam yine. Fiyatları duyunca hazırda olmasına şükrettimCanım fiyatı uygun değil ne yazık ki banada 8 taksit 1800e mal oldu allahtan kayınvalidem jest yaptı o ödeyecek..fakat benim şansım ana kucağını arkadaşım verecek..yalnız bu bayağı güzel katlanıyor her türlü bagaja sığar..senin dediğin xplory modeli olabilir o hiçbirşeysiz 3000 tl, tek seferde katlanmıyor parçalarını ayırmak gerekiyor ve çok yer kaplıyor..
Arada yazıyorum aslında ama full yazamıyorum çalışıyorum malum ama okuyorum herkesi burdayız yani sevgilerburdayım burdayımmuhasebe kurbanıyım
Canım bana tamamen bitkisel bi multivitamin verdi+bide demir hapı verdi.yeni başladım içmeye...KIZLAR DOKTOR MULTİVİTAMİN VE KAN HAPI VERMİŞTİ.BUGUN KULLANMAYA BAŞLADIM.SİZLER KULLANIYORMUSUNUZ?
Canım bana tamamen bitkisel bi multivitamin verdi+bide demir hapı verdi.yeni başladım içmeye...
Ay çok güldüm sen çok yaşaETENŞIN ETENŞIN LEYDİZİN CENTİLMENIN ...
facebook grubu açıldı diye haset etmeğe lüzum yok ora yazarken buraya da yazıyoruz ama hafta içi yazan ağırlıklı bir grup olarak çoğumuzun çalıştığından haberdarsınızdır diye düşünüyorum...
7*24 NANSTAP buraya yazamayacağımızda aşikar..
şimdi biz gündelikçiler ortadan kaybolmuşken en başından beri burayı sinsi sinsi sessiz sessiz takip eden kasım anneciklerinin dökülmesini şahsım adıma beklediğimi bildirmeyi bir borç bilirim..
EDİT: bu cümleleri bir daha bir araya getiremem gıymatını bilin..
EDİT2: ahanda o ecnebice kelimelerin yazılışını bilenler hiç havaya girmesin TÜRKÇE lerini yazdım ben
İştah konusu bendede sıfır ,şöyle iştahlı iştahlı yemek yemek istiyoruuum bende. Olur inşallah hepimizde..uff tek problemim Elevit katır kadarr yutana kadar ayakda zıplıyorum boğazımdan insin die
bide ben ilaç içmeyi hiç sevmiom ilk kızımda da zor bela içdimeşim gece ben uykudayken beni uyandırıp içiriyodu şimdi de aynısını yapmak zorunda bırakıyosun dio
bide hiç bişi yiyemiyorum peynir+domates le 9 ay geçermi??
hahahahha sen yemege cikiyon bende surekli uyuyorum kizlar bak gunahimizi almayin yoksa facete de o kadar aktif degilim yani
Saolasin kuzum ya bende arastircaktim tepecige gideyim bariGünaydın kızlar... Bu sabah hiç uyanmak istemedim çok yorgunummm..İşler de yoğun.. EN son gittiğimde 18 haftalıktım göbek deliğimin üzerinden ultrason cihazını bastırdı poposunu döndü minnakbebeklerimiz yukarı çıkmaya başlıyor sanırım ama benim ara ara kasıklarıma baskı yapmaya başladı sanki..
İzmir de yaşayan arkadaşlar detaylı ultrasonu tepecik hastanesi yapıyormuş , özele yaptırmak istemeyen arkadaşlara duyurmak istedim. Ben özele gitmek istemiyorum Allah korusun bir sıkıntı görürlerse giderim diye düşünüyorum..
18. haftada tetanoz aşısı için çağırdı aile hekimliği kızlar varmı sizi bu konuda bilgilendiren.
Beni de çağırdılar ama doktor 20. haftanın uygun olacağını söyledi bende bu hafta yaptıracağım inşallah.
Saolasin kuzum ya bende arastircaktim tepecige gideyim bari
Canım bi yandanmesela şu an deşifrasyona başlayam mı
aşağıda pro olarak görüyorum yazmayan arkadaşlar sırf okuyonuz var yaa...
lhn
tubaa1
lilapause
ppamukhelva
laden
sinem9288
parpalm
handete
spring2014
kızlar neden hiç yazmıyonuz gelsenize yamacımıza bi sesinizi duyak
Canım bi yandan kızımın ödevleri yapıyoruz bi yandan sayfaları okuyorum..yoksa yazarım niye yazmayım fırsat buldukça yazıyorum canlarrrmesela şu an deşifrasyona başlayam mı
aşağıda pro olarak görüyorum yazmayan arkadaşlar sırf okuyonuz var yaa...
lhn
tubaa1
lilapause
ppamukhelva
laden
sinem9288
parpalm
handete
spring2014
kızlar neden hiç yazmıyonuz gelsenize yamacımıza bi sesinizi duyak
Bende sordum dr. 18 haftada çağırdılar yaptır dedi ama azcık beklesem mi ?
HErzaman bırseylerı kacıranHEr zaman kacırdıgı seylere muhalefet olmak ıcın arastıran
Ama suan konunun cok ılerledıgı ıcın gerıye donup okuyamayan( ıs yogunlugumdan) Mucıze Bebektende gunaydınlar :)
Sevgılı ablalarım kardeslerım arkadaslarım Hamıle Yoldaslarım :)
Sızlere tum sıcacık sevgı ıle kucaklıyor ve yazımı cok samımıyetle okumanızı ıstıyorum.
Inanın kım ne dedı bılmıyorum ama Dıger sosyal paylasım sayfası ve bu platform arasında kalan arkadaslarımız rahatsız olmuslar bır takım bırseyler yasanmıs .Belkıde konu coktan kapandı ama bende buralarda takıldıgım ıcın bır soz soylmek ıstedım
Sımdı boyle seylere hıc gerek yok. HErkes kendısıne uygun ve '' hoslandıgı '' sekılde ırtıbata gecıp ıc dokmek bırseyler den bılgı almak ve arkadaslık kurmaları ne kadar dogal ıse bundan rahatsız olmak '' Dozu ve gosterıldıgı tepkı KALITELI ' ıse bana dogal gelebılır. Cunku onlarda bazı ark muhabbetlerını ozlerler. Burada gormek ısterler vs.
Fakat bunu YArgılamak veya sucmus gıbı veya orgutlenmeyye getırmek ne derece dogru ??
Sızlere sadeece herzaman '' 2015 KAsım Annelerı '' ıle olmaktan sevınc mutluluk ve huzur buldugumu belırtmek ıstıyorum....
Hepımız hassas donemdeyız hepımızın amacları Evlatlarımız....
Hepımız bır olalım ve hep ıyımser olalım :)
Bırakın kım ne yapmak ısterse yapsın :)
Allah su mubarek gunlerde evlatlrımızı bıze bagıslasın
Aynen yaaa hele gece midem sanki bogazimda sikisiyorşu an nefes darlanıyor yine mideden sırta acaba dedim sen bi yöntem buldun mu
bende kilo almaya başladım ,korkma sabahları karnım sıfır yok bebeği elle de hissedemiyom diyorum içeri mi kaçtıayağa bi kalkıyorum öğlene doğru başlıyor sertleşmeye belli olmaya..bu aralar ara ara içimde gaz patlaması gibi şeyler hissediyorum sanırım bebeğimin hareketleri hissedilir pozisyona gelmeye başladı..bende bu mide şişmesi nefes tıkanması varken bebeğimin çok ta yukarı çıkmasını istemiyorum açıkçası ortalarda rahat rahat dursun kuzum olmam mı
kız biz pek bi erken başladık ha Allah sonumuzu hayır etsinAynen yaaa hele gece midem sanki bogazimda sikisiyor
kırmızıyla işaretlediğim yerin Türkçesini biri bana açıklasın,hadi ben Kıbrısta okudum Dilbilgim sıfır sana ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?