2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar ne kadar pahalı bu arabalar, bildiğin çocuk odası fiyatı.Ayy ben üzülüyorum valla. Kızımda almıştım, doğru düzgün kullanılmadı bile, onu kullanıcam yine. Fiyatları duyunca hazırda olmasına şükrettim

Canım bana tamamen bitkisel bi multivitamin verdi+bide demir hapı verdi.yeni başladım içmeye...

uff tek problemim Elevit katır kadarr yutana kadar ayakda zıplıyorum boğazımdan insin die
bide ben ilaç içmeyi hiç sevmiom ilk kızımda da zor bela içdim eşim gece ben uykudayken beni uyandırıp içiriyodu şimdi de aynısını yapmak zorunda bırakıyosun dio

bide hiç bişi yiyemiyorum peynir+domates le 9 ay geçermi??

Ay çok güldüm sen çok yaşa

İştah konusu bendede sıfır ,şöyle iştahlı iştahlı yemek yemek istiyoruuum bende. Olur inşallah hepimizde..

hahahahha sen yemege cikiyon bende surekli uyuyorum kizlar bak gunahimizi almayin yoksa facete de o kadar aktif degilim yani

ben de sürekli uyuyorum valla :)) bir de mobilden giriyorum ve forumda yorum yapmak bir işkence haline geliyor. Meselaa bu yorumda iki kisiden alıntı yapmıştım ama iki alintinin arasina yorum yazamayinca mecburen teke indirdim. Kısaca burda yorum yapmak saç baş yolduruyor bana. O yüzden yorum yapasim gelmiyor.

Saolasin kuzum ya bende arastircaktim tepecige gideyim bari

Saolasin kuzum ya bende arastircaktim tepecige gideyim bari

250-300 TL civarıymış özeller cd çekim yapıyorlarmış ama o kadar parayı şuanda veremem ödemeler üst üste geldi emlak vergisi-deprem sigortası vs . Allah sağlık versinde. Senin ne zaman istedi doktorun benim 15-20 haziran arası yaptırmam gerekiyormuş.

Canım bi yandan
Canım bi yandan kızımın ödevleri yapıyoruz bi yandan sayfaları okuyorum..yoksa yazarım niye yazmayım fırsat buldukça yazıyorum canlarrr

kırmızıyla işaretlediğim yerin Türkçesini biri bana açıklasın,hadi ben Kıbrısta okudum Dilbilgim sıfır sana ne oldu

Aynen yaaa hele gece midem sanki bogazimda sikisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…