2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arkadaşımın annesi pazenden bebek battaniyesi dikecek kızıma kumaşlarını aldık çok ciciler .öğle arası bebek kıyafetleri baktık zor tuttum kendimi almamak için ..Kendim yapabilsem motifli bebek battaniyesi örmek istiyorum ama zamanım yok..

kızlar bırsey soracagım Ellerı kuruyan oldumu Cıldın kurudugunu nemlenmesı gerektıgını duymustum ama bu kudar beklemıyordum ?

Arkadaslar merhaba...

Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...

Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.

Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...

6-7 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim.

Napayim sizce,hamile olup dis tedavisi yaptiran var mi???

Ben hamile kalınca 2 dişim kırıldı dolgu veya kanal olabilir dedi dişçi , doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi
12 haftayı geçtikten sonra bir zararı olmaz dedi ben yaptırıcam.

benimde aynı sorunum var dolgum düşmüş gebelikten önce yaptırdığım tüm dişler arıza çıkarttı hatta gözüme kadar vurdu ağrısı bende perşembe doktoruma danışacağım netten biraz araştırdım bol bol süt içerek diş sıkıntısını azaltanlar varmış bende calsiyum diye süte başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…