- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.641
Heyecan yaptım
Gurup resmi kırmızı elmami bacım, yanlış yere gitmeyimkırmızıyla işaretlediğim yerin Türkçesini biri bana açıklasın,hadi ben Kıbrısta okudum Dilbilgim sıfır sana ne oldu
Çok acele etmemek lazımmış bağışıklık sistemi açısından gebeliğin 10. haftalığından itibaren yaptırılabilir bir aşı demişti.
toplum önünde hitap dersleri part one hazır ol ablan anlatcek sana
yok kız yanlış yere gidiyon kırmızı elma yok biri pembe biri mavi balonlu bebe resimi var...Gurup resmi kırmızı elmami bacım, yanlış yere gitmeyim
Aaaaaaaayok kız yanlış yere gidiyon kırmızı elma yok biri pembe biri mavi balonlu bebe resimi var...
bak görüyom topiktekileri bana yutturamazsınız
bak görüyom topiktekileri bana yutturamazsınız
18. haftada tetanoz aşısı için çağırdı aile hekimliği kızlar varmı sizi bu konuda bilgilendiren.
Biri rahim ağzında biride plasentanın altındaydı o biraz riskli demişti dr ama bi sıkıntı yaşamadım çok şükür ikisi toplamda 9-10 cm vardı. Doğumdan sonra küçüldüler şimdi yine büyüyorlar:))Benimki şu an 6 cm
Sonradan alındı mı ? Ya da sorun yaşadın mı hamileliğin sırasında ?
Allah hayırlı evlat eylesin kuzucukları16 haftada soyledi bidahaki 20.hftada randevum. Yok erkek degil canim kiz dedi
Beni de çağırdılar 25 haziranda canım.
okumakta sorun yok arada seste verin problem ordaEvet canım topiği okuyorum bir sorun mu var :)
Arkadaslar merhaba...
Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...
Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.
Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...
6-7 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim.
Napayim sizce,hamile olup dis tedavisi yaptiran var mi???
Benim dr yaptırma gerek yok eskiden insanlar sağlıksız ortamlarda doğum yapıyormuş oyuzden yapılıyormuş dedi18. haftada tetanoz aşısı için çağırdı aile hekimliği kızlar varmı sizi bu konuda bilgilendiren.
benimde aynı sorunum var dolgum düşmüş gebelikten önce yaptırdığım tüm dişler arıza çıkarttı hatta gözüme kadar vurdu ağrısı bende perşembe doktoruma danışacağım netten biraz araştırdım bol bol süt içerek diş sıkıntısını azaltanlar varmış bende calsiyum diye süte başladım.Arkadaslar merhaba...
Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...
Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.
Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...
6-7 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim.
Napayim sizce,hamile olup dis tedavisi yaptiran var mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?