- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.661
Benimkisi plasenta arkasında ,diğeri uzak ve küçük ona bakmıyorlar , o önemli değilmiş.Biri rahim ağzında biride plasentanın altındaydı o biraz riskli demişti dr ama bi sıkıntı yaşamadım çok şükür ikisi toplamda 9-10 cm vardı. Doğumdan sonra küçüldüler şimdi yine büyüyorlar:))
okumakta sorun yok arada seste verin problem ordasonra hep aynı kişiler yazınca alışkanlık oluyor arkadaşlarda ..yeni yüzler yeni ortamlar yeni arkadaşlıklar falan filan fistan
Ben hamile kalınca 2 dişim kırıldı dolgu veya kanal olabilir dedi dişçi , doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi
12 haftayı geçtikten sonra bir zararı olmaz dedi ben yaptırıcam.
e tamam o zaman bende fazla gereksiz konuşmayayımYazıcak bişey olursa yazarım canım. Kimsenin okumasına yazmasına da karışmam isteyen yazsın isteyen okusun isteyen hiç girmesin
Benim dr yaptırma gerek yok eskiden insanlar sağlıksız ortamlarda doğum yapıyormuş oyuzden yapılıyormuş dedi
Tesekkurler.
Ben de yaptirmak istiyorum da o izin kagidi muhabbeti beni tedirgin etti. O kadar riskli mi de izin kagidi istiyo bu drlar. Ona kafam takildi.
benimde aynı sorunum var dolgum düşmüş gebelikten önce yaptırdığım tüm dişler arıza çıkarttı hatta gözüme kadar vurdu ağrısı bende perşembe doktoruma danışacağım netten biraz araştırdım bol bol süt içerek diş sıkıntısını azaltanlar varmış bende calsiyum diye süte başladım.
HErzaman bırseylerı kacıranHEr zaman kacırdıgı seylere muhalefet olmak ıcın arastıran
Ama suan konunun cok ılerledıgı ıcın gerıye donup okuyamayan( ıs yogunlugumdan) Mucıze Bebektende gunaydınlar :)
Sevgılı ablalarım kardeslerım arkadaslarım Hamıle Yoldaslarım :)
Sızlere tum sıcacık sevgı ıle kucaklıyor ve yazımı cok samımıyetle okumanızı ıstıyorum.
Inanın kım ne dedı bılmıyorum ama Dıger sosyal paylasım sayfası ve bu platform arasında kalan arkadaslarımız rahatsız olmuslar bır takım bırseyler yasanmıs .Belkıde konu coktan kapandı ama bende buralarda takıldıgım ıcın bır soz soylmek ıstedım
Sımdı boyle seylere hıc gerek yok. HErkes kendısıne uygun ve '' hoslandıgı '' sekılde ırtıbata gecıp ıc dokmek bırseyler den bılgı almak ve arkadaslık kurmaları ne kadar dogal ıse bundan rahatsız olmak '' Dozu ve gosterıldıgı tepkı KALITELI ' ıse bana dogal gelebılır. Cunku onlarda bazı ark muhabbetlerını ozlerler. Burada gormek ısterler vs.
Fakat bunu YArgılamak veya sucmus gıbı veya orgutlenmeyye getırmek ne derece dogru ??
Sızlere sadeece herzaman '' 2015 KAsım Annelerı '' ıle olmaktan sevınc mutluluk ve huzur buldugumu belırtmek ıstıyorum....
Hepımız hassas donemdeyız hepımızın amacları Evlatlarımız....
Hepımız bır olalım ve hep ıyımser olalım :)
Bırakın kım ne yapmak ısterse yapsın :)
Allah su mubarek gunlerde evlatlrımızı bıze bagıslasın
kırmızıyla işaretlediğim yerin Türkçesini biri bana açıklasın,hadi ben Kıbrısta okudum Dilbilgim sıfır sana ne oldu
benim ellerim çok kurudu ilk 3 ay şimdi geçti :)kızlar bırsey soracagım Ellerı kuruyan oldumu Cıldın kurudugunu nemlenmesı gerektıgını duymustum ama bu kudar beklemıyordum ?
Arkadaslar merhaba...
Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...
Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.
Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...
6-7 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim.
Napayim sizce,hamile olup dis tedavisi yaptiran var mi???
benim komşum 48 yaşında 3 kçocuğu var şey dedi geçen 5. aydan sonra rahat rahat yaptırırsın dişini..öncesinde sıkıntı var mı bilemem gerekirse biraz daha sabret başka bir yere git..ama doktoruna da danış tabi..Zaten yogurt ozellikle sut benim korkulu ruyam . angarya is gibi geliyo onlari tuketmek. Hic alisik degilim. Ayranla falan idare ediyorum ama olmuyo demek ki...
Dr un izin kagidi istemesi kafami karistirdi. Bisey olaa aorumluluk almayacaklar, ya da bisey olmasi olasi ki izin kagidi istiyolar gibi bir dusunce olustu bende...
Bana hiç izin kağıdı falan demedi dişçim bence başka bir yere daha sor canım.
Ayrıca dişçi korkun varsa ertele derim stres morfinden daha tehlikeli çünkü.
ama kağıt falan imzalama bence
Benim ellerimde daha once ekzema olusmustu kurumaktan...simdi azcik mutfaga girer oksum suyla ugrastikca ellerim yine kurumaya basladi.bazi yerleri kanamis yara olmus.birde ellerimi cok yikiyorumkızlar bırsey soracagım Ellerı kuruyan oldumu Cıldın kurudugunu nemlenmesı gerektıgını duymustum ama bu kudar beklemıyordum ?
Canim benim bir velim 7 aylik felanken disini dolgu yaptirmisti ondan da izin kagidi istediler.yani sorumluluk bana ait diyorsun sen izin kagidiylaEvet yani o izin kagidi,hatta konsultasyon gibi bisey dedi, hani su bisuru dr un toplanip karar verdigi durum...
O kadar riskli demk ki diye duusunup koktum.
kırmızıyla işaretlediğim yerin Türkçesini biri bana açıklasın,hadi ben Kıbrısta okudum Dilbilgim sıfır sana ne oldu
ahahhahahmucize_bebek sen biliyorrr türkçeee aahahah
benim ellerim çok kurudu ilk 3 ay şimdi geçti :)
en korktuğum şey diş şuanda doktorunla konuş eğer zararsız bir işlem olacaksa acıda çekme boşyere
Evet yani o izin kagidi,hatta konsultasyon gibi bisey dedi, hani su bisuru dr un toplanip karar verdigi durum...
O kadar riskli demk ki diye duusunup koktum.
kızlar bırsey soracagım Ellerı kuruyan oldumu Cıldın kurudugunu nemlenmesı gerektıgını duymustum ama bu kudar beklemıyordum ?
Arkadaslar merhaba...
Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...
Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.
Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...
Hiç farkında değilim ama benim ellerim normalde de nemli değildir zaten nemlendirici yaz kış kullansam yeridir çatlama pul pul dökülme olmadı ama.
Arkadaslar merhaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?