2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Sütten tiskindim ama yogurt tuketebılıyorum :)
Benım doktorum hıcbırsey demıyor ya sınır oluyorum kadın hıcbırsey anlatmıyor etmıyo bılgı vermıyo ...

Ayni dertten muzdaribiz... Ben de devlet olsun ozel oksun hicbiri soylemedi. En son kontrole gittigimde 13 haftaliktim. Haziran sonu kontrolum var. 18 haftalik olucaz insallah. Bu sefer soyler umarim.

Kanama hiç olmadı bende ama bel ağrısı çok fazla yaptı. İlkinde vermişti progestan ama bunda gerek görmedi bide ilkinde ben daha paniktim tabi ondan da vermiş olabilir.
Evet asıl riskli donemimiz geçti şukur allahın izniyle sıkıntısız atlatırız inşallah ekstra büyük göbek harici bişey yaşamayız

Benim dr yaptırma gerek yok eskiden insanlar sağlıksız ortamlarda doğum yapıyormuş oyuzden yapılıyormuş dedi

doktor düz mantık yürütüp doğumu düşünmüş ancak topraktan da kapılabilir tetanoz. hiç aklımıza gelmez çiçek saksısı değiştirirken bile belki...düşük yada değil ihtimal var sonuçta. yada ne bileyim metal bir aletle yaralandık mesela yine kapabiliriz. riske atmadan aslında dozlarımızı tamamlatmak daha güvenli. aşının bize de bebişe de zararı yok sonuçta

Arkadaşlar doktorlarınız nasıl ?
Kontrole gittiğinizde size ayrıntılı bilgiler veriyormu ?
Ben özel ve eşimin ark olmasına rağmen soru sormadan hiçbir bilgi edinemiyorum.
Üstelik her sorduğum soruya '' hamilelikte normal '' cevabını alıyorum :)
Sızlerınkini merak ettim muayeneleriniz nasıl geçiyor ?

Cok tesekkurler. Dediklerinizi yapicam. Yarina randevu alayim kadin doguma.

Evet yani o izin kagidi,hatta konsultasyon gibi bisey dedi, hani su bisuru dr un toplanip karar verdigi durum...

O kadar riskli demk ki diye duusunup koktum.

konsültasyon öyle bişey değil hayatım sevk edecek sadece merak etme. sen heyet raporundan bahsediyorsun yanlış anlaşılma olmuş üzülme

Yoğurtta sıkıntı yok şükür,peynir aşırı şekilde yani yarım kalıp nerdeyse bir oturuşta yiyorum. sütü sevmem ama burnumu kapatıp tek seferde içiyorum gece yatmadan önce...bi doğum yapıyım bida içmem diyorum

konsültasyon öyle bişey değil hayatım sevk edecek sadece merak etme. sen heyet raporundan bahsediyorsun yanlış anlaşılma olmuş üzülme

Hmm evet haklisiin :) Esim karistirdi kafami ya, yaptirma bak demek ki cok zararli bisey falan o kadar dr biaraya gelecek falan dedi...

Hay allah :))

Evet o direkt doğum odaklı konuştu. Riskler herzaman var malesef dediğin gibi

Bazı doktorlar tetanos aşısı hakkında ne kadar rahat yaptirmasan da olur diyorlar anlamıyorum. Alti üstü aşı yapilsa ne olacak. Ama yapilmasa da aşının eksikliğinden dolayi bir problem olsa sorumluluk alir mi onu söyleyen doktor acaba.

Valla ben yaptiracagim. Bebeğim için.

Sütten tiskindim ama yogurt tuketebılıyorum :)
Benım doktorum hıcbırsey demıyor ya sınır oluyorum kadın hıcbırsey anlatmıyor etmıyo bılgı vermıyo ...
Canım bu beslenme konusunda sağlık ocağı çok bilgi veriyo baya ayrıntılı anlatıyor mesela banada balık yiyomusun dedi bende yemem dedim o zaman dedi semiz otu yiyosun balıkla nerdeyse eş değermiş

Beni devlete gidiyorum , doktorlar tecrübeli ama çok ketumlar
Özele bir kez gittiğim doktor , detaylı birçok şeyi anlatmıştı , arada yine oraya gideceğim ama doğumu orada yapmayı da düşünmüyorum , eşim doğuma girsin isterim , Medipol almıyor , ben içime sinen bir yer bulamadım.

Canım bu beslenme konusunda sağlık ocağı çok bilgi veriyo baya ayrıntılı anlatıyor mesela banada balık yiyomusun dedi bende yemem dedim o zaman dedi semiz otu yiyosun balıkla nerdeyse eş değermiş
Keten tohumunda da bol Omega3 var , çorbalara karıştırıp vs tüketebilirsiniz

Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…