- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.701
Evet o direkt doğum odaklı konuştu. Riskler herzaman var malesef dediğin gibi
Aynı bahsettiğiniz gibi kimsenin bilgi verdiği yokArkadaşlar doktorlarınız nasıl ?
Kontrole gittiğinizde size ayrıntılı bilgiler veriyormu ?
Ben özel ve eşimin ark olmasına rağmen soru sormadan hiçbir bilgi edinemiyorum.
Üstelik her sorduğum soruya '' hamilelikte normal '' cevabını alıyorum :)
Sızlerınkini merak ettim muayeneleriniz nasıl geçiyor ?
Beni devlete gidiyorum , doktorlar tecrübeli ama çok ketumlar
Özele bir kez gittiğim doktor , detaylı birçok şeyi anlatmıştı , arada yine oraya gideceğim ama doğumu orada yapmayı da düşünmüyorum , eşim doğuma girsin isterim , Medipol almıyor , ben içime sinen bir yer bulamadım.
Geçmiş olsun gecen hafta benimde azı dişimdeki dolgu delinmis onun ağrı yaptığını düşünüp gitmiştim, delik cok ilerlememis, Dr uzun uğraş sonucu çene bağında sorun olduğunu buldu. Hamileyken acil bir durum yoksa diş tedavisi yapmak istemiyor buradaki doktorlarda. Çünkü film çekip, morfin vermeleri gerekecek ve bebeğe zarari var bunlarin.Arkadaslar merhaba...
Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...
Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.
Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...
6-7 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim.
Napayim sizce,hamile olup dis tedavisi yaptiran var mi???
Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
Aynı bahsettiğiniz gibi kimsenin bilgi verdiği yok
Keten tohumunda da bol Omega3 var , çorbalara karıştırıp vs tüketebilirsiniz
Gebelinde bir sıkıntı yoksa gidilir tabi ki.Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
son aylara kadar sıkıntı olmaz canım bence gidilir.Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
Teşekkür ederim canım riskli değiliz çok şükürGit canım bir sey olmaz sık sık mola verirsiniz. Kan akisinin hizlanmasi için biraz yurursun sonra devam edersiniz. Bişeycik olmaz korkma :) hatta çok iyi gelir. Gebeliğin riskli değilse tabii
İzin kağıdını yurtdisinda da istiyorlarTesekkurler.
Ben de yaptirmak istiyorum da o izin kagidi muhabbeti beni tedirgin etti. O kadar riskli mi de izin kagidi istiyo bu drlar. Ona kafam takildi.
Evet canım olma olasılığı olduğu için izin kağıdı isteniyorZaten yogurt ozellikle sut benim korkulu ruyam . angarya is gibi geliyo onlari tuketmek. Hic alisik degilim. Ayranla falan idare ediyorum ama olmuyo demek ki...
Dr un izin kagidi istemesi kafami karistirdi. Bisey olaa aorumluluk almayacaklar, ya da bisey olmasi olasi ki izin kagidi istiyolar gibi bir dusunce olustu bende...
Ya dr dedi diye sorgusuz sualsiz herşeyi kabul etmek zorunda değiliz herkes nasıl rahat hissedekçe öyle yaparValla bence doğum anında da risk var. Sezaryen olurssk kullanılan araçların yeterince sterilize edildiğini nerden bilecegiz. Hastanenin ufacık bir dikkatsizligi kötü şeylere sebep olabilir. Her durumu aytintisiyla düşünmemiz lazım.
merhabaaa hanımlarr süt içme konusunda nasılsınız ben unutuyorum bazen
ben et dışında tiksinme pek yaşamadım çok şükür içebiliyorum ama unutkanlık çok mesela ilacımı almayı unutuyorum vicdan azabı çekiyorummerhaba içemiyorum malesef. yerine olabildiğince ayran yoğurt yada peynir tüketiyorum.
sütten de hala tiksinme hali geçmedi. 4.ay herşey düzelir demişlerdi ama tavuk balık yumurta süt hiç tüketemiyorum malesef yanımda tüketenlerden bile midem bulanıyor hatta
Ben yurtdisindayim burada gorusmeler ebeyle oluyor onlarda herşeye hamilelikte normal diyorlarArkadaşlar doktorlarınız nasıl ?
Kontrole gittiğinizde size ayrıntılı bilgiler veriyormu ?
Ben özel ve eşimin ark olmasına rağmen soru sormadan hiçbir bilgi edinemiyorum.
Üstelik her sorduğum soruya '' hamilelikte normal '' cevabını alıyorum :)
Sızlerınkini merak ettim muayeneleriniz nasıl geçiyor ?
Bende yerine kefir içiyorum olurmu kimerhaba içemiyorum malesef. yerine olabildiğince ayran yoğurt yada peynir tüketiyorum.
sütten de hala tiksinme hali geçmedi. 4.ay herşey düzelir demişlerdi ama tavuk balık yumurta süt hiç tüketemiyorum malesef yanımda tüketenlerden bile midem bulanıyor hatta
ben et dışında tiksinme pek yaşamadım çok şükür içebiliyorum ama unutkanlık çok mesela ilacımı almayı unutuyorum vicdan azabı çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?