2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Evet o direkt doğum odaklı konuştu. Riskler herzaman var malesef dediğin gibi

Valla bence doğum anında da risk var. Sezaryen olurssk kullanılan araçların yeterince sterilize edildiğini nerden bilecegiz. Hastanenin ufacık bir dikkatsizligi kötü şeylere sebep olabilir. Her durumu aytintisiyla düşünmemiz lazım.

Aynı bahsettiğiniz gibi kimsenin bilgi verdiği yok

Ben özele gidiyorum hıc bırsey anlatmıyor memnun degılım oyuzden sordum tesekkurler ark :)

Geçmiş olsun gecen hafta benimde azı dişimdeki dolgu delinmis onun ağrı yaptığını düşünüp gitmiştim, delik cok ilerlememis, Dr uzun uğraş sonucu çene bağında sorun olduğunu buldu. Hamileyken acil bir durum yoksa diş tedavisi yapmak istemiyor buradaki doktorlarda. Çünkü film çekip, morfin vermeleri gerekecek ve bebeğe zarari var bunlarin.

Git canım bir sey olmaz sık sık mola verirsiniz. Kan akisinin hizlanmasi için biraz yurursun sonra devam edersiniz. Bişeycik olmaz korkma :) hatta çok iyi gelir. Gebeliğin riskli değilse tabii

Keten tohumunda da bol Omega3 var , çorbalara karıştırıp vs tüketebilirsiniz

keten tohumu östrojen içerir. gebelikte kullanılması çok sağlıklı değil bence .
balık yiyemiyorsak ceviz ve yumurtada güzel doğal kaynaklar.
yada en son ihtimal besin takviyesi alın. aslında araştırmalar bebeğin zihin gelişimi için ek omega3 takviyesini destekliyor hep. tabi benim gibi balık tüketemiyorsanız. haftada 3 balık yiyorsanız sorun değil.
balığın cinsi de önemli. dip balıkları yada konserve ağır metal içerir. somon en ideali.

Gebelinde bir sıkıntı yoksa gidilir tabi ki.
Ben 12 saat otobüs yolculuğu yaptım geçen hafta hiç bir şey olmadı Allah'a şükür. Denize de girdim.

son aylara kadar sıkıntı olmaz canım bence gidilir.

Evet canım olma olasılığı olduğu için izin kağıdı isteniyor

Ya dr dedi diye sorgusuz sualsiz herşeyi kabul etmek zorunda değiliz herkes nasıl rahat hissedekçe öyle yapar

merhabaaa hanımlarr süt içme konusunda nasılsınız ben unutuyorum bazen

merhaba içemiyorum malesef. yerine olabildiğince ayran yoğurt yada peynir tüketiyorum.
sütten de hala tiksinme hali geçmedi. 4.ay herşey düzelir demişlerdi ama tavuk balık yumurta süt hiç tüketemiyorum malesef yanımda tüketenlerden bile midem bulanıyor hatta

ben et dışında tiksinme pek yaşamadım çok şükür içebiliyorum ama unutkanlık çok mesela ilacımı almayı unutuyorum vicdan azabı çekiyorum

Ben yurtdisindayim burada gorusmeler ebeyle oluyor onlarda herşeye hamilelikte normal diyorlar

Bende yerine kefir içiyorum olurmu ki

ben et dışında tiksinme pek yaşamadım çok şükür içebiliyorum ama unutkanlık çok mesela ilacımı almayı unutuyorum vicdan azabı çekiyorum

ne ilacı kullanıyorsun? unutkanlık hep var.cep telefonuna hatırlatma ayarlayabilirsin.saatinde haberdar eder unutmamış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…