- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.721
Bende yerine kefir içiyorum olurmu ki
decavit kullanıyorum haklısın canım öyle yapayim iyi fikir ^_^ne ilacı kullanıyorsun? unutkanlık hep var.cep telefonuna hatırlatma ayarlayabilirsin.saatinde haberdar eder unutmamış olursun.
Bende evde yapıyorum. Hakkaten şişeler acaip pahalı markettehem de çok çok daha iyi olur. probiyotik maya içeriyor.
şişeler çok pahalı ve emin olamıyorum içeriğinden pek. evde mayalamaya da üşeniyorum açıkcası.
ben de heveslendim şimdi sen hatırlatınca.
eve giderken süt alıp mayalayayım. bakim içebilecek miyim
ben tetonoz aşısı konusunda ısrar eden doktorun çalıştığı hastanenin titizliğinden şüphe ederim arkadaşım..Bazı doktorlar tetanos aşısı hakkında ne kadar rahat yaptirmasan da olur diyorlar anlamıyorum. Alti üstü aşı yapilsa ne olacak. Ama yapilmasa da aşının eksikliğinden dolayi bir problem olsa sorumluluk alir mi onu söyleyen doktor acaba.
Valla ben yaptiracagim. Bebeğim için.
18. haftada tetanoz aşısı için çağırdı aile hekimliği kızlar varmı sizi bu konuda bilgilendiren.
Bende evde yapıyorum. Hakkaten şişeler acaip pahalı markette
kefiri bu akşam alayım diyorum ilk kez deneyeceğim.. Hangi markayı önerirsiniz bana ??Bende yerine kefir içiyorum olurmu ki
Kefir mayası var canım onunlaNasıl yapıyorsunuz kefiri evinizde?
Ben kendim yapıyorum evde mayalayıp ama mayam yokken itimat sut urunleri ninkini içiyodumkefiri bu akşam alayım diyorum ilk kez deneyeceğim.. Hangi markayı önerirsiniz bana ??
Bende de var kefir mayası 4,5gündür dolapta suyun içinde bekliyor süt alıp mayalayaym bari, ne zmandır canım istemyor süt yoğurt kefir vs ama içmemiz lazım öncelikle kndmz için bebek bizden besleniyr nasıl olsaKefir mayası var canım onunla
ben de sürekli uyuyorum valla :)) bir de mobilden giriyorum ve forumda yorum yapmak bir işkence haline geliyor. Meselaa bu yorumda iki kisiden alıntı yapmıştım ama iki alintinin arasina yorum yazamayinca mecburen teke indirdim. Kısaca burda yorum yapmak saç baş yolduruyor bana. O yüzden yorum yapasim gelmiyor.
aksine demir hapi kabizlik yapar ama sende ishal yapmis yeni basladiysan normal, srekli kullan sonra duzene giriyor vucudun.Kızlar demir ilacından ishal olan var mı aranızda. Ben bırakınca kabız, ilaca başlayınca ishal oluyorum
Tatile ne zaman gidiyorsunuz ? Bizim ozel aracla memlekete gitmemiz 15 saat felan suruyor.simdi hamilelikte olunca molalardan yol uzayacak .bizde tatil icin urgube gidicez orda konaklicaz yani yolumuzun ustun de.yolu 8 er saate bolmus gibi olduk.biz tatile 12 temmuzda cikcaz aksilik olmazsaKızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
Merhaba hamişler
Herkes iyidir inşallah. Benim karnım farkettirmeden büyüyor ya, sanki gün günden baya farkediyor. Tecrübeliyim ama yinede şaşkınım
Kızlar ne kadar pahalı bu arabalar, bildiğin çocuk odası fiyatı.Ayy ben üzülüyorum valla. Kızımda almıştım, doğru düzgün kullanılmadı bile, onu kullanıcam yine. Fiyatları duyunca hazırda olmasına şükrettim
Keten tohumunda da bol Omega3 var , çorbalara karıştırıp vs tüketebilirsiniz
Hiç balık yemiyorum ben , tavuk da yiyemiyorum , arada kırmızı et yiyorum ( gebelik öncesi vegandım -2010 'dan beri vejeteryan son 2 yıl da vegandım -doğum sonrası yine veganlığa döneceğim, baskılarla uğraşamadım.Yatak istirahati de gelince hiçbir şeyi hazırlayamadım ve mecbur kaldım , vegan olup da şu an bu şekilde beslendiğim için utanıyorum açıkçasıketen tohumu östrojen içerir. gebelikte kullanılması çok sağlıklı değil bence .
balık yiyemiyorsak ceviz ve yumurtada güzel doğal kaynaklar.
yada en son ihtimal besin takviyesi alın. aslında araştırmalar bebeğin zihin gelişimi için ek omega3 takviyesini destekliyor hep. tabi benim gibi balık tüketemiyorsanız. haftada 3 balık yiyorsanız sorun değil.
balığın cinsi de önemli. dip balıkları yada konserve ağır metal içerir. somon en ideali.
Hiç duymamıştım bunu canım , öğrendiğim iyi oldu .Sabahları badem sütü +müsli + öğütülmüş keten tohumu +tarçın + Hindistan cevizi karışımı tüketiyordum . Sonradan peynir,zeytin ... klasik kahvaltıya döndüm.tubaa1 kızlar keten tohumu hamilelikte çok zararliymis sakin kullanmayin kanamaya sebep olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?