2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar demir ilacından ishal olan var mı aranızda. Ben bırakınca kabız, ilaca başlayınca ishal oluyorum

Bende yerine kefir içiyorum olurmu ki

hem de çok çok daha iyi olur. probiyotik maya içeriyor.
şişeler çok pahalı ve emin olamıyorum içeriğinden pek. evde mayalamaya da üşeniyorum açıkcası.
ben de heveslendim şimdi sen hatırlatınca.
eve giderken süt alıp mayalayayım. bakim içebilecek miyim

Bende evde yapıyorum. Hakkaten şişeler acaip pahalı markette

ben tetonoz aşısı konusunda ısrar eden doktorun çalıştığı hastanenin titizliğinden şüphe ederim arkadaşım..
sonuçta bu aşının tek yapılma sebebi doğum esnasında tetanoz mikrobu bulaşma riski.. Eee? işlemler steril ortamda yapılmıyor muydu??? neden yaptırmamı istiyorsun kendine mi güvenin yok hastaneye mi? hangi ise onu değiştireyim ?
yurt dışında böyle bir olay olsa kıyamet kopar bence..

18. haftada tetanoz aşısı için çağırdı aile hekimliği kızlar varmı sizi bu konuda bilgilendiren.

ben halen gidicem tetanoza bi fırsat olmadı zamanında gittim ama aç karnına tahlil verdim diye aç karnına vurursam aşıyı miden bulanır dedi o yüzden yarın gel dedi cuma yoğunluktan gidemedim dün gittim çalışmıormuş ebe bugün aradım sen bana yolla dedi tahlil sonuçlarını ben tetanoza bi ara uğrarım dedim

uyumayinca acayip sinirli cekilmez biri oluyorum, uyuyunca kalkmak nedir bilmeyip 3 4 saat uyuyorum kalkinca kafam cok agriyor bi turlu orta yolu bulamadim

Kızlar demir ilacından ishal olan var mı aranızda. Ben bırakınca kabız, ilaca başlayınca ishal oluyorum
aksine demir hapi kabizlik yapar ama sende ishal yapmis yeni basladiysan normal, srekli kullan sonra duzene giriyor vucudun.

Tatile ne zaman gidiyorsunuz ? Bizim ozel aracla memlekete gitmemiz 15 saat felan suruyor.simdi hamilelikte olunca molalardan yol uzayacak .bizde tatil icin urgube gidicez orda konaklicaz yani yolumuzun ustun de.yolu 8 er saate bolmus gibi olduk.biz tatile 12 temmuzda cikcaz aksilik olmazsa

Arkadaşlar ben bugün 16+0'ım yarın 17den gün alıyorum yani.
15.haftama kadar folikasit kullandım devletteki doktor hastalara hızlı hızlı baktığından mıdır nedir vitamin, omega, kan vs birşeye başlamadı. Özeldeki de 1hafta ara verip sonra başlamak en iyisi dedi midenin dinlenmesi için. Sizin kullandığınız omega, vitamin, kan haplarını doktorlarınız tahlil sonuçlarına mı göre verdi? Cevap yazacaklara şimdiden teşekkürler

Merhaba hamişler
Herkes iyidir inşallah. Benim karnım farkettirmeden büyüyor ya, sanki gün günden baya farkediyor. Tecrübeliyim ama yinede şaşkınım

sizin de ikinci sanırım? yok böyle bir büyüme hızı. sabahtan akşam ayrı büyüyor zaten, günden güne ayrı :)

fiyatlar çok değişken. 300e de var eli yüzü düzgün 3000e de. bebek arabası çok gerekli ama yine de 500den fazla para versem içim gider sanırım :)

Hiç balık yemiyorum ben , tavuk da yiyemiyorum , arada kırmızı et yiyorum ( gebelik öncesi vegandım -2010 'dan beri vejeteryan son 2 yıl da vegandım -doğum sonrası yine veganlığa döneceğim, baskılarla uğraşamadım.Yatak istirahati de gelince hiçbir şeyi hazırlayamadım ve mecbur kaldım , vegan olup da şu an bu şekilde beslendiğim için utanıyorum açıkçası Bu da bir itiraf gibi oldu... )
Her gün 1 yumurta ve birkaç ceviz yiyorum , onlardan alıyorumdur umarım :/

tubaa1 kızlar keten tohumu hamilelikte çok zararliymis sakin kullanmayin kanamaya sebep olurmus
Hiç duymamıştım bunu canım , öğrendiğim iyi oldu .Sabahları badem sütü +müsli + öğütülmüş keten tohumu +tarçın + Hindistan cevizi karışımı tüketiyordum . Sonradan peynir,zeytin ... klasik kahvaltıya döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…