2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tabiiki gidersin araba yolculuklarında 1 saatte bir mola verip biraz yürümek gerekirmiş, ben önümüzdeki ay hava yolu ile hollandadan turkiyeye gelicem. Korkma hicbisey olmaz allahın izniyle

Benim ellerimde daha once ekzema olusmustu kurumaktan...simdi azcik mutfaga girer oksum suyla ugrastikca ellerim yine kurumaya basladi.bazi yerleri kanamis yara olmus.birde ellerimi cok yikiyorum

aynı durum bende de var. egzama kremlerinde de kortizon oluyor bildiğim. en azından benim daha önce kullandığımda vardı. o yüzden günde defalarca normal krem sürerek nemli tutmaya çalışıyorum o bölgeyi. ilerlemezse çok sorun olmuyor. iş yerindeki sıvı sabunlar dokunuyor bana da.

Şöyle ben sürekli röportaj yapıyormuş gibi soru-cevap olmayan bi dr bulurum inş.istiyorum ki benimle kendi konuşsun biraz.bi ay bekliyorsun,odasına giriyosun hoopp 15 dk sonra çıkmışsın.nedir arkadaş bi de özel hastane bunlar.her gidişte 75 tl ödüyorsun az para mı?Dr.u değiştirdim inş.bu istediğim gibi çıkar.Senin de Allah gönlüne göre versin

Tabiiki gidersin araba yolculuklarında 1 saatte bir mola verip biraz yürümek gerekirmiş, ben önümüzdeki ay hava yolu ile hollandadan turkiyeye gelicem. Korkma hicbisey olmaz allahın izniyle
Benim eşim kızıyla yazlığa gidecekler , beni de çağırıyorlar ama bu yıl gidemeyeceğim , acil bir şey olsa oralarda perişan olur kalırım.Evde oturacağım hiç risk almak istemiyorum zaten riskli gebeliğim.

Ben de sabit bir doktor bulamadım , ne olacak benim halim bilmiyorum , bu gidişle bulamayacağım da

11+o aslında 12. Haftanın bası oluyor tatlim,o kontrolumuzun asil amacı 2'li testti zaten.Dr kesin Kiz demedi,nub'a gore bir tahminde bulundu.Bu Perşembe netleşecek bakalım :)
Bende zaten 12+ lardan bahsediorum tatlim :))o haftalardaki nub yaniltici oluo diorm 12 + daha gercekci tahmin verrileblo

Eskiden kullandigim bir kremde de varmis baska bir doktora kremi mi gosterince bunda kortizon var at dedi baska ilac yazmisti...islak mendil,sivi sabun,fazla el yikamak,domates,patlican dan uzak dur demisti...Ama domates patlicani dograma asamasin da uzak dur demisti acaba yemektenz zarar gelir mi bu ara domatesi limonlayip tuzlayip deli gibi yiyorum

Canım büyük ihtimal bayramdan sonraki gün çıkıcaz hayırlısı.içim rahatladı yorumlarınıza kızlar.iyki varsınız ne güzel bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz

yarım kalıp peynir yiyebiliyorsanız ve hatta yoğurt da tüketebiliyorsanız zorla süt içmenize ne gerek var ki? günlük alınması gereken porsiyonlarda herhangi bir süt ürünü tüketilmesi yeterli. kaşar vs de hatta çok fazla sütten üretildiği için daha faydalı süte göre diye biliyorum.

Canim ben de medicalparka gidiyrm. Dr.um operator. Ama kendisi dediki hastanemize haftada1 perinatolog geliyor. 20.haftada bir gorunmeni istiyorum kendisine dedi. 2 temmuza randevu aldim. Gidecegim fiyat sormadim ogrenince fiyat veririm sana.

fiyatı 350 lira mehtap hanımın eşi dışarıdan gelen doktor ben 11 haziranda gideceğim.

patlıcanı bilmem ama domates zaten yakıyor asitli ya. bence yemekte herhangi bir sakıncası yoktur sonuçta cilt hastalığı. üstelik tam mevsimiyken domates patlıcan gibi nimetleri kaçırmamak lazım :)

Canım doğru söylüyosunda işte ana yüreği fazla fazla beslemek istiyorummmbide kızıma hamileyken süt peynir fazla yiyemiyodum tiksinmiştim.dişim çürüdü dişçinin yolunu bilmezdim taki kızıma doğum yaptıktan sonra.

Saydığın karışımdan keten tohumunu çıkarıp devam edebilirsin tatlım. Hamilelikten önce bende kullanıyordum ama bu tarz şeyleri araştırmadan yememek gerekiyor

Ya şuan 8 aylık hamile olan bir arkadaşım da dişlerinden çok çekmişti ona müdahale etmişler sanırım zararı olmayacak kadar bir uyuşukluk vererek sonrası içinde hep kocakarı ilaçları ile idare etti mesela sirkeyi kaynatıp içine bir tane sarımsak ezip koyuyor ve ılıyınca gargara yapıyormuş ağrıyı baya kesiyormuş ama izin konusunu bilmiyorum

Canım büyük ihtimal bayramdan sonraki gün çıkıcaz hayırlısı.içim rahatladı yorumlarınıza kızlar.iyki varsınız ne güzel bilmediğimiz şeyleri öğreniyoruz
Onemli degil ☺bak daha hamileligin basindasin tatilini yap guzelce.ben eylul de de yolculuk yapcm dusun

patlıcanı bilmem ama domates zaten yakıyor asitli ya. bence yemekte herhangi bir sakıncası yoktur sonuçta cilt hastalığı. üstelik tam mevsimiyken domates patlıcan gibi nimetleri kaçırmamak lazım :)
Evet ciltle temasindan kacinmak lazim...patlican yemeklerini cok severdim ama daha yiyemedim ne tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…