2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ctesi kontrolum var ozmn sorucam tam tarih bilmiyorum suan

Valla canım hastane kendine ne kadar guvense de ben guvenemem. Hafiza-i beşer gün gelir şaşar demişler. Belli mi olur ne olacağı

Canım ben 3 hafta önce otobüs ile 7 saatlik memlekete gittim geldim Allaha şükür herşey yolunda ama bu tamamen seninle alakalı dr unla konuşup eger riskin yoksa sorunda olmuyor Allahın izniyle birde 1,5 -2 saatte bir yürüceksin demişti dr şansıma otobüs her 1,5 saatte veya 2 saate bir durdu

Ben yaptirmadim ama banada gerekio

slm kızlar bende kasım annesiyim bebeğimin gelişimi çok iimiş çok şükür ama kafama takılan şeyler var 16 haftada erkek dedi 12 haftada kıza benziyo dedi ama ben bekarken bile kızım olacak diye hissediyodum halende öyleyim kesinde demedi erkek diye 20 haftayı ıple çekiyorum inş kesin kızdır hep dua ediyorum sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye

Benim dr yaptırma gerek yok eskiden insanlar sağlıksız ortamlarda doğum yapıyormuş oyuzden yapılıyormuş dedi
Ben daha bu gun basvurabildim aile hekimine uyuz bi kadin.hemsire ilgilenicekmis 20.hafta siz kendiniz geliceksikiz ben aramiycam dedi.20.hafta gidicez bakalim.

Eve domat yemekte azdirir bana yasaklamisti

Slm kafanıza niye takıyorsunuzki allah neyi nasip ederse odur son dedigi dogrudur büyük ihtimal zaten cinsiyette kesin olarak 16 . Haftada belli olurmuş ilkimde tahminde bulunmuştur

Biz de ağustosta gitmeyi planlıyoruz Allah nasib ederse.Arabayla gidiyorsunuz dinlene dinlene gidersiniz durur eşin yolda inersin yürürsün.Önemli olan otele gidince hava değişikliğinden hastalanmamak güneşe çok maruz kalmamak çünkü su kaybedermiş güneşe çok maruz kalanlar ve erken doğumu tetikliyormuş bol su tüketmek gerek.Yüksek faktörlü bir güneş kremi ve güneşe maruz kalmayacağın saatlerde denize girmen gerek.Havuza sakın girme birçok mikrop barındıyor.Mantara sebep oluyor.Benim bildiğim bu kadar artı olarak doktorunada danış lütfen

Canim ben hamile oldugumu ogrendigimde safranboluya gezmeye gittim doktorum bir sakinca yok dededu ama garanti olsun diye progestan al dedi o sekilde gitttim cuma aksamida 6 stlik esimin memlketine gittik bu gun kontrolumuz vardi cok sukur bir problem yok.

gidilir canım arabayla gidiyorsanız iki-üç saate bir in yürü ellerin ayakların açılsın wc konusunda çok tutmamak gerekmiş onlara dikkat edersen neden olmasın tabi takip eden doktorun daha iyi bilir bir risk görürse söyleyecektir.

Eleviti içerken önce bi yudum su al boğazın ıslansın. Sonra hapıda suya batır o 'da ıslansın ben öyle yapıyorum daha rahat yutuyorum bi dene istersen.

Slm kafanıza niye takıyorsunuzki allah neyi nasip ederse odur son dedigi dogrudur büyük ihtimal zaten cinsiyette kesin olarak 16 . Haftada belli olurmuş ilkimde tahminde bulunmuştur
Bence de kiz erkek olmasi fark etmez saglikli olsun hayirli olsun...kiz olup hayirsiz evlatta var...bir tanidik bebegini kiz istiyordu etkek oldugunu ogrenince uzuldu sonra bebekte bazi saglik sorunlari cikti o yuzden bence saglikli ve hayirli olmasi onemli cinsiyet degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…