- 4 Mart 2014
- 1.826
- 1.339
- 133
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #23.761
Ctesi kontrolum var ozmn sorucam tam tarih bilmiyorum suan250-300 TL civarıymış özeller cd çekim yapıyorlarmış ama o kadar parayı şuanda veremem ödemeler üst üste geldi emlak vergisi-deprem sigortası vs .Allah sağlık versinde. Senin ne zaman istedi doktorun benim 15-20 haziran arası yaptırmam gerekiyormuş.
ben tetonoz aşısı konusunda ısrar eden doktorun çalıştığı hastanenin titizliğinden şüphe ederim arkadaşım..
sonuçta bu aşının tek yapılma sebebi doğum esnasında tetanoz mikrobu bulaşma riski.. Eee? işlemler steril ortamda yapılmıyor muydu??? neden yaptırmamı istiyorsun kendine mi güvenin yok hastaneye mi? hangi ise onu değiştireyim ?
yurt dışında böyle bir olay olsa kıyamet kopar bence..
Nolcak son aylarimiz bilemiyorum cok endiseliyimkız biz pek bi erken başladık ha Allah sonumuzu hayır etsin
Ben yeni geldim biraz moralim bozuk
bak görüyom topiktekileri bana yutturamazsınız
Canım ben 3 hafta önce otobüs ile 7 saatlik memlekete gittim geldim Allaha şükür herşey yolunda ama bu tamamen seninle alakalı dr unla konuşup eger riskin yoksa sorunda olmuyor Allahın izniyle birde 1,5 -2 saatte bir yürüceksin demişti dr şansıma otobüs her 1,5 saatte veya 2 saate bir durduKızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
Ben yaptirmadim ama banada gerekioArkadaslar merhaba...
Bana yardimci olun lutfen. Dun gece disim tuttu. Kafayi yiyecektim. Yok boyle bir agri Gece 2 de agriyla uyandim. Dis acile gittik. Dr hicbisey yapmadi bakmadi bile hamileyim dedigim icin. Sadece parol verdi. Ve eger dis icin poliklinige geleceksem konsultasyon mu ne, yani dr mdan izin kagidi almaliymisim. Oyle mudahale edilebilirmis...
Kayinvalidem de kizim bosver morfin yapiyolar,parolla idare et,gitme diyo belki zarari olur diyo.
Gece ilac icip rahatladim ama simdi de boyle her an agriyacakmis gibi bi his var...
6-7 ay once kanal tedavisi yaptirdigim disim.
Napayim sizce,hamile olup dis tedavisi yaptiran var mi???
Gerginlik sezdimYazıcak bişey olursa yazarım canım. Kimsenin okumasına yazmasına da karışmam isteyen yazsın isteyen okusun isteyen hiç girmesin
Hayırdır canım önemli birşey yoktur inşallahBen yeni geldim biraz moralim bozuk
Ben daha bu gun basvurabildim aile hekimine uyuz bi kadin.hemsire ilgilenicekmis 20.hafta siz kendiniz geliceksikiz ben aramiycam dedi.20.hafta gidicez bakalim.Benim dr yaptırma gerek yok eskiden insanlar sağlıksız ortamlarda doğum yapıyormuş oyuzden yapılıyormuş dedi
Eve domat yemekte azdirir bana yasaklamistiEskiden kullandigim bir kremde de varmis baska bir doktora kremi mi gosterince bunda kortizon var at dedi baska ilac yazmisti...islak mendil,sivi sabun,fazla el yikamak,domates,patlican dan uzak dur demisti...Ama domates patlicani dograma asamasin da uzak dur demisti acaba yemektenz zarar gelir mi bu ara domatesi limonlayip tuzlayip deli gibi yiyorum
Slm kafanıza niye takıyorsunuzki allah neyi nasip ederse odur son dedigi dogrudur büyük ihtimal zaten cinsiyette kesin olarak 16 . Haftada belli olurmuş ilkimde tahminde bulunmuşturslm kızlar bende kasım annesiyim bebeğimin gelişimi çok iimiş çok şükür ama kafama takılan şeyler var 16 haftada erkek dedi 12 haftada kıza benziyo dedi ama ben bekarken bile kızım olacak diye hissediyodum halende öyleyim kesinde demedi erkek diye 20 haftayı ıple çekiyorum inş kesin kızdır hep dua ediyorum sağlıklı hayırlı bi kızım olsun diye
Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
Canim ben hamile oldugumu ogrendigimde safranboluya gezmeye gittim doktorum bir sakinca yok dededu ama garanti olsun diye progestan al dedi o sekilde gitttim cuma aksamida 6 stlik esimin memlketine gittik bu gun kontrolumuz vardi cok sukur bir problem yok.Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
gidilir canım arabayla gidiyorsanız iki-üç saate bir in yürü ellerin ayakların açılsın wc konusunda çok tutmamak gerekmiş onlara dikkat edersen neden olmasın tabi takip eden doktorun daha iyi bilir bir risk görürse söyleyecektir.Kızlar birşey sorcam size.dün eşim netten tatil için otel bakıyodu.karneyi aldıktan sonra gidelim dedi ama içim rahat değil.bende acele etme rezervasyon falan yaptırma dedim.acaba uzun yolun bi sıkıntısı olurmu.eşim sen arkada yatarak git dedi.sizce tatile gidilir mi?hamileyken.geçen sene otelde hamile bayanlar gördüğümü hatırlıyorum ama siz ne diyosunuz
Acayip domatese as eriyorum ...ellerimi surekli nemli tutarsam sorun olmayacak.kuruluktan catliyor ellerimEve domat yemekte azdirir bana yasaklamisti
uff tek problemim Elevit katır kadarr yutana kadar ayakda zıplıyorum boğazımdan insin die
bide ben ilaç içmeyi hiç sevmiom ilk kızımda da zor bela içdimeşim gece ben uykudayken beni uyandırıp içiriyodu şimdi de aynısını yapmak zorunda bırakıyosun dio
bide hiç bişi yiyemiyorum peynir+domates le 9 ay geçermi??
Bence de kiz erkek olmasi fark etmez saglikli olsun hayirli olsun...kiz olup hayirsiz evlatta var...bir tanidik bebegini kiz istiyordu etkek oldugunu ogrenince uzuldu sonra bebekte bazi saglik sorunlari cikti o yuzden bence saglikli ve hayirli olmasi onemli cinsiyet degilSlm kafanıza niye takıyorsunuzki allah neyi nasip ederse odur son dedigi dogrudur büyük ihtimal zaten cinsiyette kesin olarak 16 . Haftada belli olurmuş ilkimde tahminde bulunmuştur
Ben yeni geldim biraz moralim bozuk
bak görüyom topiktekileri bana yutturamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?